Имам неколку поздрави
Од Игуаин за Боби4е
Од Раул и Гути за Никол4е
И покрај тоа што постигна гол, останувам на своето. Нема никаква завршница, му требаа 5-6 100% шанси за да даде конечно гол. Реализација-0!
Ама не, „Раул е камен!“. Абе остај Никола тоа ти што збориш...Раул ја игра една од неговите најдобри сезони оваа година, исто како и лани.
Забораив дека Хајнце ме поздрави мене. Убедливо најдобрата партија досега одиграна од Хајнце во Реал.
Реков дека Хајнце може слободно да го стави централен, и супер изигра. 2-3 пати го имаше до сега ставено централен, и приметив дека игра подобро централен отколку лев бек. Ја нема брзината од Марсело за да игра лево, во центар е многу посигурен.
btw, Канаваро вчера не демантираше сите со својата игра, дека толку веќе од него. Направи само 1 кикс, кој можеше скапо да не чини да не се лизнеше Кануте, ама во текот на целата утакмица беше беспрекорен. Хајнце (чиста 10-ка), Канаваро, Снајдер, Гути, Гаго и Рамос изиграа најдобро вчера (не дека другите не играа добро ама овие се одвојуваат). Робен премногу солираше, сакаше да покаже нешто ама не му успеа баш најдобро. Марсело исто така изигра добро...впрочем целиот тим покажа кој е ШАМПИОН!
Само ме насмеа коментаторов (а кога не ме насмеал кога гледам сител), кога кажуваше за тоа на кого нема да смета Шустер наредната сезона. Фалеа уште Раул, Касиљас и Рамос за да биде цел тим :pos2::pos2:. Од прв до последен ги наброа
Ја реков се забрае будалава, сигурно го чита списокот на играчи кои играа вчера :pos2:.