Ракомет - општа дискусија

Дали пратите ракомет?

• Понекогаш

Гласови: 144 33,3%
  • Да, обавезно

Гласови: 270 62,5%
  • Неам Појма

Гласови: 18 4,2%

• Вкупно гласачи
    432

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.652
Пред европското првенство излезе првата ракометна игра... Handball Simulator 2010:vozbud: За жал изгледа ја нема нашата репрезентација... :toe:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Играта јас како што знам по касно треба да излезе, а можно е по рано да е излезела. Како и да е играта е прекрасна, многу е добра пишејте на јутуб така како што се вика имате каква е, стварно е многу добра, а и бара добар компјутер.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.652
Па по нетов веќе има линкови, плус и не бара некоја јака машина:
Minimum System Requirements:
System: Windows XP / Vista
Processor: Pentium 4 2GHz
Memory: 512M or higher
Video Card: ATI Radeon X850, NVIDIA GeForce 6800 128 MB or better
Hard disk: 1Gb or more
Sound card: DirectX - compatible sound card
Може да се игра и на компјутери од постарите генерации... :)

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
Па по нетов веќе има линкови, плус и не бара некоја јака машина:
Може да се игра и на компјутери од постарите генерации... :)

Ја имам појак компјутер од тој ама пак ми сецка,инаку добра е играва само малу со контролеве заебано е,Германскиов јазик и не го владеем баш.Има пач за англиски и за преку интернет да се игра??Ако има пратите по пп :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.600
Поени од реакции
14.428
Отсекогаш сум сакал да тренирам ракомет, но никогаш не сум имал можност. Потекнувам од помало место, и тука нема каде да тренирам. За да тренирам, треба секоја ден кога имам тренинг да патувам, а тоа доста скапо ќе ме чини. Така да, да живеам во град каде што има каде да тренирам, сигурно би тренирал.

Иначе редовно пратам кога игра македонска репрезентација и македонски тим. И Лигата на шампионите ја пратам, само што таа поретко, затоа што ретко кога некоја македонска телевизија врши пренос.

Член од
30 декември 2009
Мислења
17
Поени од реакции
0
Дали некој од вас знае некој добар ракометен веб-сајт/ форум?
има ли некој сајт каде што можат да се најдат резултати од најаките првенства??

чекам одговор:smir:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.652
Дали некој од вас знае некој добар ракометен веб-сајт/ форум?
има ли некој сајт каде што можат да се најдат резултати од најаките првенства??

чекам одговор:smir:
Па се надевам нема да ми прават проблем од администрација ако кажам...
Код:
handball123.com/forum/
Ова е форумот од поранешниот фан клуб на Ѓорче Петров... :)

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
И Лигата на шампионите ја пратам, само што таа поретко, затоа што ретко кога некоја македонска телевизија врши пренос.
На А2 имаш преноси од лигата на шампионите:toe:

Член од
30 декември 2009
Мислења
17
Поени од реакции
0
Па се надевам нема да ми прават проблем од администрација ако кажам...
Код:
handball123.com/forum/
Ова е форумот од поранешниот фан клуб на Ѓорче Петров... :)
екстра :)
тука имам и форум и резултати :)))
фала ти многууу:smir:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Ако се организираме може да направиме теми за секоја лига на Ракомет али ке нема доволно дискусија бидејки не се прати толку за сите лиги еве еден само излезе до сега да прати, инаку форум е за дискусија а не само за да гледаш резултатите, имаш тука за Лига на Шампиони тема али малку е заостаната бидејки имам еден мал проблем, инаку ги анилизирав сите натпревари кои ги гледав и имате резултати од другите.

Член од
30 декември 2009
Мислења
17
Поени од реакции
0
Ако се организираме може да направиме теми за секоја лига на Ракомет али ке нема доволно дискусија бидејки не се прати толку за сите лиги еве еден само излезе до сега да прати, инаку форум е за дискусија а не само за да гледаш резултатите, имаш тука за Лига на Шампиони тема али малку е заостаната бидејки имам еден мал проблем, инаку ги анилизирав сите натпревари кои ги гледав и имате резултати од другите.
па овој форумов handball123.com не е само за резултати, колку што гледам тој е најпознат во светов на ракометов, има луѓе од сите земји и сите информации и одлична дискусија може да се најде, и плус имаат супер уп-дејт на резултати и чет.
За жал тука незнам кој би можел да ги коментира европските лиги, жално е тоа што никој не ги следи освен неколкумина што може на прсти да се избројат.:uvo:

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.929
Поени од реакции
500
Денес беа извлечени осминафиналните двојки во ЛШ во машка конкуренција.

• Копенхаген - Кил
  • Реал Адемар - Чеховски Медведи
  • Колдинг - Монпеље
  • Горење - Сиудад Реал
  • Констанца - Веспрем
  • Киелце - Хамбург
  • Ваљадолид - Рајн Некар
  • Загреб КО - Барселона
Првите средби се во терминот од 24 до 28 март, а реваншите од 31 март до 4 април.

Загреб на Кире Лазаров немаше среќа во ждрепката и го доби најтешкиот противник, имајќи предвид дека можеше да ги добие Рајн Некар или Чеховски Медведи. Главните фаворити Кил, Хамбург и Сиудад Реал добија релативно лесни противници и не би требало да имаат проблеми. Истото важи и за Монпеље кој е фаворит во сенка за освојување на ЛШ.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.652
Хммм... па Барселона и не се толку тежок противник, можеше да им се падне далеку полошо... Кил и Монпеље се далеку потешки од Барса, дури со Барса и можат да се носат :)

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
^ Мислам дека не можеше Кил и Монпеље да им се паднат,пошо они беа први у група,па по некоа моја логика првите од секоја група играат против 4то пласираните од другите групи :toe:

а Барса беше 2ра у групата,со исто бодови колку Кил

Kajgana Shop

На врв Bottom