Може да се игра и на компјутери од постарите генерации...Minimum System Requirements:
System: Windows XP / Vista
Processor: Pentium 4 2GHz
Memory: 512M or higher
Video Card: ATI Radeon X850, NVIDIA GeForce 6800 128 MB or better
Hard disk: 1Gb or more
Sound card: DirectX - compatible sound card
Па по нетов веќе има линкови, плус и не бара некоја јака машина:
Може да се игра и на компјутери од постарите генерации...
Па се надевам нема да ми прават проблем од администрација ако кажам...Дали некој од вас знае некој добар ракометен веб-сајт/ форум?
има ли некој сајт каде што можат да се најдат резултати од најаките првенства??
чекам одговор:smir:
handball123.com/forum/
На А2 имаш преноси од лигата на шампионитеИ Лигата на шампионите ја пратам, само што таа поретко, затоа што ретко кога некоја македонска телевизија врши пренос.
екстраПа се надевам нема да ми прават проблем од администрација ако кажам...
Ова е форумот од поранешниот фан клуб на Ѓорче Петров...Код:handball123.com/forum/
па овој форумов handball123.com не е само за резултати, колку што гледам тој е најпознат во светов на ракометов, има луѓе од сите земји и сите информации и одлична дискусија може да се најде, и плус имаат супер уп-дејт на резултати и чет.Ако се организираме може да направиме теми за секоја лига на Ракомет али ке нема доволно дискусија бидејки не се прати толку за сите лиги еве еден само излезе до сега да прати, инаку форум е за дискусија а не само за да гледаш резултатите, имаш тука за Лига на Шампиони тема али малку е заостаната бидејки имам еден мал проблем, инаку ги анилизирав сите натпревари кои ги гледав и имате резултати од другите.