А
Ајсшутер
Гостин
Додади ме на мсн ке ти кажам како да хакнеш мсн,со помош на File Gen.хех и јас сакам да провалам пасворд...но на мсн:icon_coolи баш ме интересира како може некој да стане хакер/кракер...
Додади ме на мсн ке ти кажам како да хакнеш мсн,со помош на File Gen.хех и јас сакам да провалам пасворд...но на мсн:icon_coolи баш ме интересира како може некој да стане хакер/кракер...
Може ли некој да ми даде програмче со кое ќе можам да откријам WAP, WEP....keys за Wireless мрежи, ако има такви програмчиња? Пратете ми линк по ПП или преку МСН. Фала однапред :pos2:
ЛОЛ МОSKOW бој не од МКД ??? Па тој има напишано книга за хакнување на веб страна на македонски јазик :smir: Само може да ти дадам да гледаш клипчеMoscow_Boy од Македонија. Не е патриот тој...
Дај ми го мене од ВИП програмчето да видиме што нудиш...
Може за тренинг. Сега веќе прорат не е тоа што беше едно време...:helou:Гледај вака за хакер прво треба да научиш да програмираш, после ќе се земиш Prorat за почеток да почниш во негонекој скрипти вамте тамте , не се станва туку така хакер. Со готови програмчиња кејлогери и незнам ти шо.
Може за тренинг. Сега веќе прорат не е тоа што беше едно време...:helou:
Може за тренинг. Сега веќе прорат не е тоа што беше едно време...:helou: