Hacker or Cracker

А

Ајсшутер

Гостин
хех и јас сакам да провалам пасворд...но на мсн:icon_coolи баш ме интересира како може некој да стане хакер/кракер...
Додади ме на мсн ке ти кажам како да хакнеш мсн,со помош на File Gen.

Z

ZeroStyle

Гостин
Абе најбоље е со фишинг. 10 000 моеш да хакнеш за една недела. Ама незаконски било. Коа дознав одма престанав...:)

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Може ли некој да ми даде програмче со кое ќе можам да откријам WAP, WEP....keys за Wireless мрежи, ако има такви програмчиња? Пратете ми линк по ПП или преку МСН. Фала однапред :vozbud::pos2:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Може ли некој да ми даде програмче со кое ќе можам да откријам WAP, WEP....keys за Wireless мрежи, ако има такви програмчиња? Пратете ми линк по ПП или преку МСН. Фала однапред :vozbud::pos2:

Јас ќе ти пратам вечер, ама не работи на WEP 2 или така нешто мислам зависи од мрежата ќе ти го пратам ќе видиш. Јас со него бугарија крадам интернет

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
Да ви дадам едно програмче од ВИП што го имам земено ? ? ? И да знаете дека во македонија се на се се 10 души хакери ... а другите се само гомнари :smir: Само се фалат дека хакнале мсн , некоја веб ... па тоа и баба ќе го направи ... И јас користам на општина карпош интернет и шо треба саа и јас да не сум хакер ? :nesvest:

Z

ZeroStyle

Гостин
Moscow_Boy од Македонија. Не е патриот тој...:(

Дај ми го мене од ВИП програмчето да видиме што нудиш...:)

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
Moscow_Boy од Македонија. Не е патриот тој...:(

Дај ми го мене од ВИП програмчето да видиме што нудиш...:)
ЛОЛ МОSKOW бој не од МКД ??? Па тој има напишано книга за хакнување на веб страна на македонски јазик :smir: Само може да ти дадам да гледаш клипче

P

Princ

Гостин
Глупо видео.
"Хаќерчево" има толку нестабилни покрети, што се прашувам како си го брише гзот без да испрља раце.
Второ, брутфорс со речник? Ама хак... Е-маил компаниите веќе имаат голема заштита (пример: 5 пати неуспешно логирање, 15 минути ти го блокираат јузерот )...

Z

ZeroStyle

Гостин
Никој не рече дека не е од Македонија. Грешно си протолкувал :)

Иначе клипчево докажува дека не е хакер,побарај објаснување на интернет за вистинското значење на "хакер" :pehar:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Гледај вака за хакер прво треба да научиш да програмираш, после ќе се земиш Prorat за почеток да почниш во негонекој скрипти вамте тамте , не се станва туку така хакер. Со готови програмчиња кејлогери и незнам ти шо.

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Што програмче е тоа на клипот погоре? Го има некој? Ќе може да ми даде линк од каде да го слегнам???ПЛС!!!:):):):) ФАЛА:pos2:

Z

ZeroStyle

Гостин
Гледај вака за хакер прво треба да научиш да програмираш, после ќе се земиш Prorat за почеток да почниш во негонекој скрипти вамте тамте , не се станва туку така хакер. Со готови програмчиња кејлогери и незнам ти шо.
Може за тренинг. Сега веќе прорат не е тоа што беше едно време...:helou:

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
Може за тренинг. Сега веќе прорат не е тоа што беше едно време...:helou:

ти што го гледа воа клипче не е готово туку сам го правеше тој ... така да го имам и баш добро работи :smir:

Z

ZeroStyle

Гостин
Како се вика програмот? Како е испрограмиран? Портови шо користи вамте,тамте? Ај ако моеш набаци кодот?

Kajgana Shop

На врв Bottom