Свирки и Maк Meтал

Член од
29 септември 2008
Мислења
64
Поени од реакции
2
Фаворити ми беа Вандал и Фјурион...одличен избор на жирито за метал бенд што ке не претставува у Сврбија и честитки до Флориолци...хаха:drk:

Член од
25 јануари 2009
Мислења
12
Поени од реакции
2
jas sepak mislam deka demency najveke zasluzuvaat da idat.ednostavno se bend koj moze da pokaze so ima makedonija od metal.ne z drugo samite gi slusavte Viktor i Sase rastur napraia sepak si se gitaristi na mesto alal im vera,Arso najdobar basist do sega so sum videl na makedonskata metal scena,Macko najposteno si ja zavrsi rabotata nemam zborovi za nego,samo vokalot malku mi bese :toe: inace top si se deckite samo napred:)

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323
jas sepak mislam deka demency najveke zasluzuvaat da idat.ednostavno se bend koj moze da pokaze so ima makedonija od metal.ne z drugo samite gi slusavte Viktor i Sase rastur napraia sepak si se gitaristi na mesto alal im vera,Arso najdobar basist do sega so sum videl na makedonskata metal scena,Macko najposteno si ja zavrsi rabotata nemam zborovi za nego,samo vokalot malku mi bese :toe: inace top si se deckite samo napred:)
Точно така. И јас ги сметам Demency за еден од најквалитетните македонски метал бендови.

Cthulhu^

your neighbourhood pagan
Член од
17 јули 2006
Мислења
1.529
Поени од реакции
2.225
Тооооо, баш ми се иде на хц:) Ваљда ќе се појавам и јас на свиркава у Хавана:)

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
l_fc802c16d5864dc9b89ac8d7cbe5c374.jpg
Верка и ДФЛ . Може да се отиде:).

Член од
6 јули 2008
Мислења
458
Поени од реакции
10
Добри се ??

Вреди да се иде или онака ако немаш каде ??

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
ДФЛ според мене се одлични! :) Макар да мн. ги серат , ама не ме интересира , увек ќе ги слушам :).
А Верка ги имам чуено само на мајспејс и добро звучеа , би сакал и во живо да ги чуам.

Член од
6 јули 2008
Мислења
458
Поени од реакции
10
Ај пушти по едно linky да видам дали ги бива :helou:

Ме мрзи да ги барам...:kesa:

Edit: Nvm имало на сликата...:tapp:

Член од
6 јули 2008
Мислења
458
Поени од реакции
10
Пеер...дфл... ми текна кој се коа го видоф спотот ,малце тапа ќе да се а ?? :nesum:

А овие верка онака ,солидни барем од тоа онака површно што слушнаф.:wink:

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Ако не ти се допаѓаат Core елементи во музиката , тапа се :).
Лично , имам некоја афекција кон core музиката :).

Cthulhu^

your neighbourhood pagan
Член од
17 јули 2006
Мислења
1.529
Поени од реакции
2.225
А бе сеа, плагијатори/mediocrities или не, арни се ДФЛ, а Верка ако не се лажам беа доста поштовани, бар пред неколко години, ако памтам добро...

bootboy

Skopje Bootboys!!!
Член од
29 декември 2008
Мислења
624
Поени од реакции
346
Верка пред 10 години беа многу активни, но тоа траше 2-3 години па ги снема, лудило беше на нивните свирки, поготово на таа кај машинскиот факултет кога свиреа заедно со Атеист Рап, Паркети, Флукс и не ми текнуа кои др.

Kajgana Shop

На врв Bottom