Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
ахх бе швајни швајни и ногата што си ја собра на вториот гол.............

Чушки френки бап голче, не го пцујте само... наше дете е.
Инаку бевте добри, ама не доволно... и здравје друг пат, понастрана од италијанска екипа :)

ма ќе го пцуам цел живот, педер скапан.... дали некоаш истрчал за својата држава како што трчаат африканцине леб што немаат да јадат... туку тоа праат парите

исто.... само колку и да згреши брено не би рекол исто друже ... се уби на утакмицава освен последниов момент, е сеа што не дадоа нашиве гол не е он крив

и што ? Џабе бе друже и 90 минути да игра светска класа битен е тој момент да беше пример некој поасален немаше да згреши.

и што ? Џабе бе друже и 90 минути да игра светска класа битен е тој момент да беше пример некој поасален немаше да згреши.

шо да кажам ... така е... али јбг сеа ние сме од ебаната страна

Баерн Минхен во срцето Германија во душата!Секој што се сити на овој пораз дупло да му се врати!!!!!

Ако не те заебе Македонче нема кој да те заебе бе.....искрено навивав за вас ама таа е во второ Баерн не постоеше на терен.

САМИ СМЕ КРИВИ.
НА ЛЕТО ОД ОДБРАНА САКАМ САМО ЛАМ ДА ОСТАНЕ.

точно така Ноер,2ца асални бека и еден лев бек.

--- надополнето ---

очигледно беше дека сами си се победивме Интер напага што се вика само со 2ца играчи али и тоа е многу за нашата одбрана

не знам сварно шо да кажам... со вакви пичкарски тренери и играчи ..... не знам.... нема ни Б од Баерн што го сакав.... ама тоа е....

Ни фалат играчи од типот на Кан , Ефе, Елбер, Лиза, Шол кој душа оставјаа на терен.
Ни фали некој енергичен и нервозен како Јеремис. Некој смирен и концентриран како Линке.
Ни фали некој џокер како Зиклер што беше.

Ни фалат играчи од типот на Кан , Ефе, Елбер, Лиза, Шол кој душа оставјаа на терен.
Ни фали некој енергичен и нервозен како Јеремис. Некој смирен и концентриран како Линке.

најтажно е друже што ја и ти , и ред други знаеме што ни фали.... а тие што треба да знаат уствари не знаат

добро е барем што испаднавме сега бидејки со ваква одбрана само џабе нервози понатака пак немаше да освоиме бидејки кога и да е ке не заебеше одбраната пак

Тоа е тоа луѓе, повеќе среќа наредната година.
Стварно треба измени во екипата. Не можам да сфатам како после доброто прво полувреме, изиграа толку катастрофално второ.

Me pogodi brate , mi gi zede zborovite od usta , ama toa e , strasno rakovodstvo imame !!!! Nemozam da se sozemam uste !

--- надополнето ---

E sea ova se odnesuva so ke go napisam samo do clenovite na fan klubot na BAYERN MINHEN ? Znaete li deka mnogu igraci bi posakale da si zaminat od klubot dokolku dogodina ne se plasirame vo liga na sampioni ??? Po se izgleda za Dortmund ke treba da navivame dogodina posto Bayern tesko ke se plasira , a stakleniov so mu stana pak li 6 meseca ke bide OUT

добро е барем што испаднавме сега бидејки со ваква одбрана само џабе нервози понатака пак немаше да освоиме бидејки кога и да е ке не заебеше одбраната пак

Истово го мислам ...мада и ние не сме поарни (ама ИЧ) ....

Кој и да отидеше ...од следната ПОЈАКА екипица ...ИСПАЃА !

Како и да е ... Трилер меч .....Ја дома се убив од урлање поготово кога Пандев со грб чист гол спаси ...мада и Рибери имаше 2000 шанси .... најпрост тренинг гол незнае да даде ....паднат е апла типот ;/

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom