Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Aj da se sobereme za Makedonija - Kamerun od fan klubov malku patriotizam a ?? :)

Јас сум за со две раце само една работа ме интересира: Кач паре?

Милито го пропушта дуелот со Баерн по се изгледа, добра вест за нас, неможам да речам дека не ме прави среќен било која повреда кај нив, пошо ме прави, иако не е фер од моја страна. Пацини не игра, а би требало и Лусио да отсуствува. Интер не се ни една третина од тоа што беа лани, страшно екипиште. Сеа тренерскиот плус е на наша страна и се надевам дека ќе го искористиме тоа. Одбраната нивна од тој Ранокија и Кордоба не е ништо поарна од нашата.

Нас поразов не стресе убаво од земја, сега ќе се консолидираат, Рибери и Кроос се враќаат, се надевам дека Брено ќе се врати во прв тим.

Првенството нас ни избега, да се фокусираме на ЛШ, каде мора до негде да се реваншираме за поразот лани.

За нас е одлично што сите ја цената нашата игра по настапите во Бундес кои годинава не се сјајни(мислам на првиот дел од сезоната) и тоа од сосема објективни.Поразот од Келн,ај да не зборам не е убав.Тие што го пратат Баерн цел живот знаат што се утакмиците со Келн,а тие што не пратат нека ја видат статистиката од последните сезони,колку победи имаме против нив.

Со Рибери и Робен во екипата,тоа ќе биде сосема нова екипа,како што и се покажа против Кајзерслаутерн,во купот,против Фрајбург итн.

Убаво вика Боби,остајте бундесот,фокусот треба да биде на ЛШ.

Еве една можна добра формација за против Интер:

......................Швајни........Тимо/Луис Густаво.....................
Робен.......................Милер.......................................Рибери
................................Гомез................................................

И евентуално може бек Контенто или Прањиќ.Луис Густаво НИКАКО не смее да игра бек против Интер.

Со овој состав се надевам дека ќе излеземе и против Хофенхајм и одма ќе се увиди разликата!

За нас е одлично што сите ја цената нашата игра по настапите во Бундес кои годинава не се сјајни(мислам на првиот дел од сезоната) и тоа од сосема објективни.Поразот од Келн,ај да не зборам не е убав.Тие што го пратат Баерн цел живот знаат што се утакмиците со Келн,а тие што не пратат нека ја видат статистиката од последните сезони,колку победи имаме против нив.

Со Рибери и Робен во екипата,тоа ќе биде сосема нова екипа,како што и се покажа против Кајзерслаутерн,во купот,против Фрајбург итн.

Убаво вика Боби,остајте бундесот,фокусот треб
Ни одговара да не потценат, секаде по форумов се шират гласини дека сме дрва. Сме изгубиле од Келн, big deal. :D

Ние имаме ист тренер, искусен, многу лесно може да излезиме од кризата, само Робен и Рибери да заиграат заедно и Швајни да се врати назад на 6-ка.

Боби[Мкд];4080803 напиша:
Ни одговара да не потценат, секаде по форумов се шират гласини дека сме дрва. Сме изгубиле од Келн, big deal. :D

Ние имаме ист тренер, искусен, многу лесно може да излезиме од кризата, само Робен и Рибери да заиграат заедно и Швајни да се врати назад на 6-ка.

ДЕФИНИТИВНО!

Дежа ву од лани,и добро е што така мислат.Пак ќе си останат изненадени.

Со сите играчи фит,Баерн е истата екипа од лани која стигна до финале,по мене и подобра од тоа!

Само под услов да се сите фит,сите да си играат на своите позиции,без експериментирање како во првиот дел од сезоната,и ќе биде ТОП.

Еве прв показател сеа со Хофенхајм,дека утакмицата со Келн беше ај да не речам наместена,тежок збор е тоа!

П.С.

Еве уште еден показател за утакмицата со Келн.

Како тоа Робен неможеше да игра,толку беше болен што не беше ни на клупа,и наеднаш денес одма оздраве,све е ок и ќе игра со Хофенхајм??????

http://www.tz-online.de/sport/fussball/fc-bayern/robben-gruenes-licht-samstag-1113386.html

Да не разговараме за некој конспираси за местенки, дефинитивно на лева бековска сме слаби, Ван Гал треба да среди таму нешто Швајни да помага повеќе со Ето кој е ѕверка сезонава.

^ Тоа со Робен беше за да не игра за Холандија на пријателскава. Не смеат да си дозволат таков ризик во овој период.
Иначе мене воопшто не ме интересира што мислат другите за Баерн, ни на форумов, ни во Америка. Треба нашиве да се соземат и да играат ко што треба, победите сами ќе си дојдат.

Боби[Мкд];4080818 напиша:
Да не разговараме за некој конспираси за местенки, дефинитивно на лева бековска сме слаби, Ван Гал треба да среди таму нешто Швајни да помага повеќе со Ето кој е ѕверка сезонава.

Луис Густаво е МНОГУ слаб како лев бек.Тоа ќе биде голема грешка ако игра он.Или Контенто или Прањиќ!

А Швајни и Тимо во средина да си копкаат,да нема мрдање!

Јас сум за со две раце само една работа ме интересира: Кач паре?

Картите се 300, 400 и 500 денари. Можеш да ги најдеш во сите продажни салони на Тобако и Тугедр (звучам ко од некоја ефтина реклама) :)

Луис Густаво е МНОГУ слаб како лев бек.Тоа ќе биде голема грешка ако игра он.Или Контенто или Прањиќ!

А Швајни и Тимо во средина да си копкаат,да нема мрдање!

Јас се кладам дека вГаал нема да го тргни Тимо од централен бек.

Јас се кладам дека вГаал нема да го тргни Тимо од централен бек.

Ај да почекаме до сабота,да видиме со Хофенхајм како ќе играат.Не ми е меродавна утакмицава со Келн за анализирање!

сте знаеле вие за ова :icon_lol:

"The coach wanted to make clear to us that he can drop any player, it was all the same to him because, as he said, he had the balls," said Toni.
"He demonstrated this literally (by dropping his trousers). I have never experienced anything like it, it was totally crazy. Luckily I didn't see a lot, because I wasn't in the front row."

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom