spaso
Search Pretty Girls from your city for night
Aj da se sobereme za Makedonija - Kamerun od fan klubov malku patriotizam a ?? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jas ke odam!!! Imam karti!!! :kez:Aj da se sobereme za Makedonija - Kamerun od fan klubov malku patriotizam a ??![]()
Ни одговара да не потценат, секаде по форумов се шират гласини дека сме дрва. Сме изгубиле од Келн, big deal.За нас е одлично што сите ја цената нашата игра по настапите во Бундес кои годинава не се сјајни(мислам на првиот дел од сезоната) и тоа од сосема објективни.Поразот од Келн,ај да не зборам не е убав.Тие што го пратат Баерн цел живот знаат што се утакмиците со Келн,а тие што не пратат нека ја видат статистиката од последните сезони,колку победи имаме против нив.
Со Рибери и Робен во екипата,тоа ќе биде сосема нова екипа,како што и се покажа против Кајзерслаутерн,во купот,против Фрајбург итн.
Убаво вика Боби,остајте бундесот,фокусот треб
Боби[Мкд];4080803 напиша:Ни одговара да не потценат, секаде по форумов се шират гласини дека сме дрва. Сме изгубиле од Келн, big deal.
Ние имаме ист тренер, искусен, многу лесно може да излезиме од кризата, само Робен и Рибери да заиграат заедно и Швајни да се врати назад на 6-ка.
Боби[Мкд];4080818 напиша:Да не разговараме за некој конспираси за местенки, дефинитивно на лева бековска сме слаби, Ван Гал треба да среди таму нешто Швајни да помага повеќе со Ето кој е ѕверка сезонава.
Јас сум за со две раце само една работа ме интересира: Кач паре?
Луис Густаво е МНОГУ слаб како лев бек.Тоа ќе биде голема грешка ако игра он.Или Контенто или Прањиќ!
А Швајни и Тимо во средина да си копкаат,да нема мрдање!
Јас се кладам дека вГаал нема да го тргни Тимо од централен бек.