P
PoisonLady
Гостин
Курва е бе таа (мразам автоцензура и затоа вака) 
Ама ипак не сфаќам: каква врска има тоа со Баерн?

Ама ипак не сфаќам: каква врска има тоа со Баерн?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Posto sum malku iznerviran moram da go spodelam ova so vas posto e mnogu vazno !!
Викиликс: Меркел „согласна“ да влијае врз Груевски за името
Вторник, 30 Ноември 2010 18:33
Share
Германската канцеларка Меркел била согласна да влијае врз македонскиот премиер Никола Груевски за решавање на спорот со Грција, се наведува во документ објавен на Викиликс.
Ako i Germanija se slozi da go pusi na Amerika i na ostala bagra ja ke se orkazam i od Bayern i od Germanija ..... Zalno ama vistinito , veruvav deka Germanija nema da go smuka na nikogo ali me razocaraa i toa mnogu !!!!
Спасо шо ти е бе брат? :icon_eek:
Иначе незнам дали искоментиравте,али јас морам.
Брено против Франкфурт беше страва.Што све не спаси дечкото,секоја чест.
Феноменален во одбрана,во споредба на ова другово што го имаме!
a dali toa ti si nosel u skopje na svetsko znaminja i si navijal za germanija? :nesum::tv::pos2::pos2::jaj::jaj:Nisto ne mi e samo malku iznerviran !!!
--- надополнето ---
Nema veza ova so sportoto i so bayern ama maka mi e sto od germanec se bara da ne pritisne .... toa mi e makata , zemja koja sto ja sakav sega da klekne na kolena pred USA toa ne mozam da svatam ipak na evropskovo sea ke sakame da se sobirame pak neli ???? I ko ke im se sviri himnata jas ke treba da im aplaudiram neli ???? A za toa ke treba da se digam od Strumica i znaminja da zimam i svasta , ma samo da kazat deka stojat na strana na grcija sve ke ispokinam od zname do sve i ke si izbrisam gzot so toa zname , ipak Makedonija mi e pred se i nad se , a za Bayern ke si navivam vo senka !!!
a dali toa ti si nosel u skopje na svetsko znaminja i si navijal za germanija? :nesum::tv::pos2::pos2::jaj::jaj:
nemoj da me zajebavas
okej jas ja sakam italija ko zemja, i za neja sum na golemite natprevaruvanja ali da zimam znaminja i slicni raboti :kesa:
hahahha dobro ti si znaesI so ima smesno vo toa ajde kazi mi ???? Toa si e moe pravo da si znaes cisto deka mozam da pravam vo ovaa drzava so mi padne na k..
Боби[Мкд];3929556 напиша:Ej utre sigurno sobiranka a? Nemoj da me izneverite, ke donesam nov chlen ili dva mozebi.![]()