Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Курва е бе таа (мразам автоцензура и затоа вака) :)
Ама ипак не сфаќам: каква врска има тоа со Баерн?

брат политиката нема врска со спортот така да остај тоа не се криви баерн ако меркел јаде тамо гомна

Posto sum malku iznerviran moram da go spodelam ova so vas posto e mnogu vazno !!

Викиликс: Меркел „согласна“ да влијае врз Груевски за името
Вторник, 30 Ноември 2010 18:33
Share
Германската канцеларка Меркел била согласна да влијае врз македонскиот премиер Никола Груевски за решавање на спорот со Грција, се наведува во документ објавен на Викиликс.

Ako i Germanija se slozi da go pusi na Amerika i na ostala bagra ja ke se orkazam i od Bayern i od Germanija ..... Zalno ama vistinito , veruvav deka Germanija nema da go smuka na nikogo ali me razocaraa i toa mnogu !!!!

Спасо шо ти е бе брат? :icon_eek:

Спасо шо ти е бе брат? :icon_eek:

Nisto ne mi e samo malku iznerviran !!!

--- надополнето ---

Nema veza ova so sportoto i so bayern ama maka mi e sto od germanec se bara da ne pritisne .... toa mi e makata , zemja koja sto ja sakav sega da klekne na kolena pred USA toa ne mozam da svatam ipak na evropskovo sea ke sakame da se sobirame pak neli ???? I ko ke im se sviri himnata jas ke treba da im aplaudiram neli ???? A za toa ke treba da se digam od Strumica i znaminja da zimam i svasta , ma samo da kazat deka stojat na strana na grcija sve ke ispokinam od zname do sve i ke si izbrisam gzot so toa zname , ipak Makedonija mi e pred se i nad se , a za Bayern ke si navivam vo senka !!!

Невен Суботиќ изјавува како Баерн е многу јака кола но има помало срце од Борусија

http://www-fcbayern-fans.blogspot.com/2010/12/neven-subotic-bayern-je-kao-automobil.html

Сме спечалилие 3 милиончиња

http://sportdenes.com/index.php?opt...5238:-3-&catid=5:2009-12-26-20-24-54&Itemid=7

--- надополнето ---

И нешто се шпекулира дека сме заинтересирани за Руиз од Твенте.

Зборовите на Хенес упатени кон Швајни :

I’ll say this Bastian: It's incredibly important for us as a club that you stay with Bayern Munich.” The words were well-chosen: the meeting greeted this statement with a standing ovation.:)

Иначе незнам дали искоментиравте,али јас морам.

Брено против Франкфурт беше страва.Што све не спаси дечкото,секоја чест.

Феноменален во одбрана,во споредба на ова другово што го имаме!

Иначе незнам дали искоментиравте,али јас морам.

Брено против Франкфурт беше страва.Што све не спаси дечкото,секоја чест.

Феноменален во одбрана,во споредба на ова другово што го имаме!

ZA razlika od drugive e daleku podobar !!!!

Nisto ne mi e samo malku iznerviran !!!

--- надополнето ---

Nema veza ova so sportoto i so bayern ama maka mi e sto od germanec se bara da ne pritisne .... toa mi e makata , zemja koja sto ja sakav sega da klekne na kolena pred USA toa ne mozam da svatam ipak na evropskovo sea ke sakame da se sobirame pak neli ???? I ko ke im se sviri himnata jas ke treba da im aplaudiram neli ???? A za toa ke treba da se digam od Strumica i znaminja da zimam i svasta , ma samo da kazat deka stojat na strana na grcija sve ke ispokinam od zname do sve i ke si izbrisam gzot so toa zname , ipak Makedonija mi e pred se i nad se , a za Bayern ke si navivam vo senka !!!
a dali toa ti si nosel u skopje na svetsko znaminja i si navijal za germanija? :nesum::tv::pos2::pos2::jaj::jaj:

nemoj da me zajebavas :)

okej jas ja sakam italija ko zemja, i za neja sum na golemite natprevaruvanja ali da zimam znaminja i slicni raboti :kesa:

soter v = spaso da znajte cisto me baniraa do 4 so Spaso :))) me nakurvi eden idiot :) i morav da mu .... se po red do 5 kolkeno , ako me baniraat pak se ke si pravam profili .

--- надополнето ---

a dali toa ti si nosel u skopje na svetsko znaminja i si navijal za germanija? :nesum::tv::pos2::pos2::jaj::jaj:

nemoj da me zajebavas :)

okej jas ja sakam italija ko zemja, i za neja sum na golemite natprevaruvanja ali da zimam znaminja i slicni raboti :kesa:

I so ima smesno vo toa ajde kazi mi ???? Toa si e moe pravo da si znaes cisto deka mozam da pravam vo ovaa drzava so mi padne na k..

ЛВГ внимателно ја следи ситуацијата со Нојер. Ако продолѓат вака Шалке ке им го земеме за ефтини пари. Но ЛВГ сака да му даде шанса и на Крафт па да се одлучи меѓу нив двајцата.

http://sportdenes.com/index.php?opt...-33-22&catid=40:2010-01-01-16-36-35&Itemid=43

Тимошчук е многу задоволен и сака да остане и понатаму во Баерн.

http://sportdenes.com/index.php?opt...10-30-20&catid=5:2009-12-26-20-24-54&Itemid=7

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom