Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Bavarecot,ај ако си уште тука,пиши во точно колку саат иде реприза од утакмицата!!! Јас морам пак да ја прегледам пошто имаше поништен гол на Демикелис :nerv::nerv::nerv:
Спасо,кај прочита дека јас сум анти-Баерн бе??Imase ponisten gol za Bayern sakas da kazes neli ???
Fros prestani so Demichelis ajde , navivaj za Bayern sega so treba ja , moj naj omilen igrac mi e OZIL bogot playmaker i sto trreba za Real li da navivam sega , BITEN E BAYERN a ne Demichelis , na Bayern mu ponistija gol kade Demichelis ne bese vo offside tuku bese vo linija .
--- надополнето ---
A i Fros mozes highlights da gledas na YOUTUBE , cela utakmica nema potreba da gledas , valjda ne dodavanjata na odbranata sto sekoj bozji natprevar go pravat i e veke videno .
Спасо,кај прочита дека јас сум анти-Баерн бе??
Она што сакав да го кажам е- ако судијата неправедно го поништи неговиот гол,Баерн ќе победеше поубедливо (затоа што тој е дел од Баерн нели?)
И друг пат,не ме вади од контекст те молам.
Туку,кажи ми за репзизата ако знаеш у колку саат е утре!
Солидно,го гледав хајлајтсот и ко што видов доминиравме,само незнам како можеше кечерот позади да ја промаши топката ц ц ц.
Станувам сабајле во 7:30 да ја гледам снимката на раат.
ете го одговоротТуку,кажи ми за репризата ако знаеш у колку саат е утре!
Не не,оваа беше една од ретките утакмици кои Баерн стварно ги одигра солидно како тим (со исклучок на Ван Бајтен) и затоа сакам ЦЕЛА да ја гледам пак.Reprizata neznam u kolku e stvarno .... ti kazav na youtube imas se sto sakas da vidis !!!!
:pos2:bi ja gledal repriza cela ako go tepaat na Real a ne na Frankfurt (koj se tie) dajte neka ni dojde pojak protivnik i forumot veruvajte ke e poln so plukotnici a ne so zelbi za gledanje repriza![]()
Пффффф,ние ќе освоиме ЛШСекоја чест за Баерн но многу ви бегаме, позз.
Секоја чест за Баерн но многу ви бегаме, позз.
Ааааааа Игорче почна да се чаталиии:smir:.Се шалам,си можеш бе,само почекај рано е уште. :helou: