Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Солидно,го гледав хајлајтсот и ко што видов доминиравме,само незнам како можеше кечерот позади да ја промаши топката ц ц ц.

Станувам сабајле во 7:30 да ја гледам снимката на раат.

Bavarecot,ај ако си уште тука,пиши во точно колку саат иде реприза од утакмицата!!! Јас морам пак да ја прегледам пошто имаше поништен гол на Демикелис :nerv::nerv::nerv:

Bavarecot,ај ако си уште тука,пиши во точно колку саат иде реприза од утакмицата!!! Јас морам пак да ја прегледам пошто имаше поништен гол на Демикелис :nerv::nerv::nerv:

Imase ponisten gol za Bayern sakas da kazes neli ???

Fros prestani so Demichelis ajde , navivaj za Bayern sega so treba ja , moj naj omilen igrac mi e OZIL bogot playmaker i sto trreba za Real li da navivam sega , BITEN E BAYERN a ne Demichelis , na Bayern mu ponistija gol kade Demichelis ne bese vo offside tuku bese vo linija .

--- надополнето ---

A i Fros mozes highlights da gledas na YOUTUBE , cela utakmica nema potreba da gledas , valjda ne dodavanjata na odbranata sto sekoj bozji natprevar go pravat i e veke videno .

Imase ponisten gol za Bayern sakas da kazes neli ???

Fros prestani so Demichelis ajde , navivaj za Bayern sega so treba ja , moj naj omilen igrac mi e OZIL bogot playmaker i sto trreba za Real li da navivam sega , BITEN E BAYERN a ne Demichelis , na Bayern mu ponistija gol kade Demichelis ne bese vo offside tuku bese vo linija .

--- надополнето ---

A i Fros mozes highlights da gledas na YOUTUBE , cela utakmica nema potreba da gledas , valjda ne dodavanjata na odbranata sto sekoj bozji natprevar go pravat i e veke videno .
Спасо,кај прочита дека јас сум анти-Баерн бе??
Она што сакав да го кажам е- ако судијата неправедно го поништи неговиот гол,Баерн ќе победеше поубедливо (затоа што тој е дел од Баерн нели?)
И друг пат,не ме вади од контекст те молам.:pipi:
И не,не можев да речам дека му поништија гол на Баерн зашто така ќе беше збунувачки ( му поништија и на Гомез ама он стварно беше у офсајд).
Туку,кажи ми за репризата ако знаеш у колку саат е утре!

Спасо,кај прочита дека јас сум анти-Баерн бе??
Она што сакав да го кажам е- ако судијата неправедно го поништи неговиот гол,Баерн ќе победеше поубедливо (затоа што тој е дел од Баерн нели?)
И друг пат,не ме вади од контекст те молам.:pipi:
Туку,кажи ми за репзизата ако знаеш у колку саат е утре!

Reprizata neznam u kolku e stvarno .... ti kazav na youtube imas se sto sakas da vidis !!!!

Солидно,го гледав хајлајтсот и ко што видов доминиравме,само незнам како можеше кечерот позади да ја промаши топката ц ц ц.

Станувам сабајле во 7:30 да ја гледам снимката на раат.

Туку,кажи ми за репризата ако знаеш у колку саат е утре!
ете го одговорот :)

Е ај фала...ама брат ми вика дека е од 9.30ч...ипак ќе ви верувам на вас (поверодостојни сте ми):pipi:

--- надополнето ---

Reprizata neznam u kolku e stvarno .... ti kazav na youtube imas se sto sakas da vidis !!!!
Не не,оваа беше една од ретките утакмици кои Баерн стварно ги одигра солидно како тим (со исклучок на Ван Бајтен) и затоа сакам ЦЕЛА да ја гледам пак. :)

bi ja gledal repriza cela ako go tepaat na Real a ne na Frankfurt (koj se tie) dajte neka ni dojde pojak protivnik i forumot veruvajte ke e poln so plukotnici a ne so zelbi za gledanje repriza :P

bi ja gledal repriza cela ako go tepaat na Real a ne na Frankfurt (koj se tie) dajte neka ni dojde pojak protivnik i forumot veruvajte ke e poln so plukotnici a ne so zelbi za gledanje repriza :P
:pos2:
Абе мене ми е мерак да ги гледам Баерн кога убедливо победуваат па макар и со некои скапаници.И доста веќе се плашиш од тие Реал!!!
П.С. ај ако имаш торент за првата утакмица Баерн-Манчестер (на Алианц Арена) дај ми за да го изгледам мечот онака саглам.Значи тој од тогаш коа бевме у студио.

Секоја чест за Баерн но многу ви бегаме, позз.

Ааааааа Игорче почна да се чаталиии:smir:.Се шалам,си можеш бе,само почекај рано е уште. :helou:

Igorce mi go napraj kejfot BRAVO !!!! Oddamna se imali provakcija na fanovi od razlicni klubovi od Bundes , bravo , valjda so toa se pokazuva i e eden faktor plus sto pokazuva deka germanskiot fudbal ide napred i sto ako deteto se catali neka se catali si ima pravo , Igorce te podrzuvam catali si se kolku sakas :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom