Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Н

'Никола'

Гостин
^ Абе сега можи делува смешно, ама за сезона две, кога ќе го продадеме ќе стани еден од најдобрите напаѓачи во Европа, и тогаш како ќе се смееме.

Н

'Никола'

Гостин
Боби[Мкд];3821491 напиша:
не заебавај еј, еден од најдобрите напаѓачи во европа...
Тоа само под услов да го продадеме. Кај нас ќе си остани дупка.:)

R

Roten 96

Гостин
Се прашувам зошто е така...Нели имате приметено дека секој играч кој ке дојде во Баерн е во послаба форма од клубот од кој што дојде..Клосе не е во таа форма што беше во Вердер...Гомез исто така не е ни блиску во Штутгарт беше главен играч...потоа исто од време на време можеме да кажеме и за Олиќ,па и за Тимошчук,за Прањиќ.Може само така си мислам не ми замерувајте но интересно е ова промислете малку.
А за горе наведеното изјавата на Гомез дека е добар како Џеко милсам дека е така.Се согласувам со Никола под услов на продавање на играчот во друг клуб на пример да го кажеме Ливерпул Гомез би можел да се покаже но верувајте дека и Џеко во Баерн ке игра исто како и гореспоменатите играчи во послаба форма нешто слично како и Гомез.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.799
Поени од реакции
12.177
Се прашувам зошто е така...Нели имате приметено дека секој играч кој ке дојде во Баерн е во послаба форма од клубот од кој што дојде..Клосе не е во таа форма што беше во Вердер...Гомез исто така не е ни блиску во Штутгарт беше главен играч...потоа исто од време на време можеме да кажеме и за Олиќ,па и за Тимошчук,за Прањиќ.Може само така си мислам не ми замерувајте но интересно е ова промислете малку.
А за горе наведеното изјавата на Гомез дека е добар како Џеко милсам дека е така.Се согласувам со Никола под услов на продавање на играчот во друг клуб на пример да го кажеме Ливерпул Гомез би можел да се покаже но верувајте дека и Џеко во Баерн ке игра исто како и гореспоменатите играчи во послаба форма нешто слично како и Гомез.
Никако во Ливерпул...дури ни во пример......кај нас бетер ќе биде и од кај вас......а за Џеко...хмм....не ќе да е во иста форма како Гомез...кај вас ќе блесне уште повеќе...мое мислење

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Боби[Мкд];3821475 напиша:
Не планирав да пишам ама... :pos::pos::pos::pos::pos:

http://www.sport1.de/de/fussball/fussball_bundesliga/artikel_296819.html

Гомез: Ја сум добар како Џеко.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
еј,по што сакаш да се кладиме дека Баерн нема да отпаднит годинава од бундес лигата :kesa:,8 утакмици ,8 бода која мизерија..

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Да ти ебам Клозетот глуп за Германија цел живот лом, кај кур е за Баерн кога игра пичка му материна сељачка :zid:

(си се изпразнив процедурално :pipi:)

P

PewDiePie

Гостин
еј,по што сакаш да се кладиме дека Баерн нема да отпаднит годинава од бундес лигата :kesa:,8 утакмици ,8 бода која мизерија..
Може нема да отпаднат,ама Л.Ш. малку понатака ќе играат другата година не.

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Да ти ебам Клозетот глуп за Германија цел живот лом, кај кур е за Баерн кога игра пичка му материна сељачка :zid:

(си се изпразнив процедурално :pipi:)

Vo Germanija go ima Ozil pozadi , vo Bayern go ima .......

Neznam dali vide kako izigra i Badstuber , za mene detevo izigra TOP .

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779

Neznam zosto ne im e jasno na site , ko da ne se razbiraat od fudbal uopste , abe lugje neznam dali znaete ali moram da vi kazam deka Klose e gol igrac , a gol igracite se cekaci vo sesnaesetnik i moraat da dobivat topki preku nafrluvanja od krilata ili na dobri pasovi od playmakerot , u momentot kaj nas nema nitu krila , nema nitu playmaker , epa sto sakate vie Klose daw si ja zeme topkata od nas sesnaesetnik i da vleze so topka vo protivnickiot , hehe ovoa ni na film nemoze da se desi , zato poglednete ja utakmicata od vcera i videte gi kako izigraaq Ozil , Khedira , Lahm i ostali kolku dobri nafrluvanja i pasovi imaa , epa brakja mislal mora da se priznae deka koj i da ti bide napagac u tim ako go imas Mesut za playmaker RASTURAS !!!

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Може нема да отпаднат,ама Л.Ш. малку понатака ќе играат другата година не.

А да научиш да се изразуваш, малку понатака другата година не.

И од вашиве експертизи преку таквото ми е дојдено.Лани кога бевме во 3пати полоша ситуација па игравме во финале ЛШ ќутевте ко дундиња и нигде ве немаше,затоа немој жити се да ми кажуваш колку си паметен и видовит.Јасно ми е тоа.

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779

И од вашиве експертизи преку таквото ми е дојдено.Лани кога бевме во 3пати полоша ситуација па игравме во финале ЛШ ќутевте ко дундиња и нигде ве немаше,затоа немој жити се да ми кажуваш колку си паметен и видовит.Јасно ми е тоа.

:))))) ostaj go be hehehe neli gledas deka ziva patetika se !

--- надополнето ---

Tuku slusam dogodina za Schweini ke se borele Real i Inter :)

--- надополнето ---

E zamislete Schweini resi da si otide , prestanuvam da gledam fudbal .

P

PewDiePie

Гостин

Сте играле де кој рече дека не? Ама кој знае за колку години пак ќе играте,реално гледано.

И незнам зошто одма се лутите,вие место да речете добро е ќе си пишат свое мислење луѓето,една тема бар ќе наполниме вие одма со лутење..........

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom