Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Еве интервју со тој Корчиа на л'eкип.

L'Equipe:

"Sebastian Corchia big foreign clubs are following you closely for the next season ...

It's true and it gives me great pleasure. I work a lot and I'm glad to see that it pays. But I want to keep our feet on the floor because I know I still have to cross bearings. I want to continue to grow and that's why I did not intend to stay with Le Mans in L2. I hope we will find common ground that everyone is happy.

The Bayern Munich club is currently the most pressing ...

It is a good club for French side apparently. I see that Lizarazu and Sagnol did well there and they have the same profile. It is a pride for me to see that j'intéresse a club like Bayern. But I do not get carried away. My agents told me about the Bayern long, I know they came for me to supervise several times.

Have you had discussions with leaders Bayern?

No, not yet. We're at the stage of discussions between the clubs. We'll see if they find an agreement. I hope it will, at Bayern or elsewhere. I, for my progress, should not stay at Le Mans. If the club remained in Ligue 1, the problem would have been different.

You do not have keys on the French market?

Clubs may be interested but it stagnated. Foreign clubs react more quickly. For now, my tracks are concrete abroad.

Are you ready to go so young in a big club abroad?

Honestly, I do not mind to go abroad today. I feel ready to take this course even if it is true that it is a risk. When an opportunity arises, we must know the type. I must give serious consideration to make the best decision possible. "
http://translate.google.de/translate...n&hl=&ie=UTF-8

Мислам дека е биде завршена работа со овој. :) Ама само како замена на Лам. Оти додека е Ван Гал тренер Лам ќе биде десен бек.

Sébastien Corchia (born 1 November 1990) is a French football player of Italian descent who currently plays for Ligue 1 club Le Mans.[1] Corchia, due to his ancestry, holds an Italian passport.[2] Corchia's primary position on the field is as a right back, but can also play as a wing back and midfielder on the same side. He is also a remarkable free kick taker.

^ Па и така немаме замена за Лам, сепак да се развива кај нас ваков талент е супер. Заедно со Контенто ќе бидат иднината на бековските позиции (секако дури на Лам не му притреба бастун за одење):)

Малку ОТ: Во Недела се собираме за Германија-Автсралија во 16:00. Сепак пак пред Ајриш. Па кој сака се гледаме :smir:

Зш Даре ме заеба :smir: Кај 8 негде тогаш ќе се договориме.

Инаку мувла беше Рибс вечерва многу тапа изигра според мене. Себичеше на квадрат а бар да речеш дека нешто постигна... Многу лошо.

Зш Даре ме заеба :smir: Кај 8 негде тогаш ќе се договориме.

Инаку мувла беше Рибс вечерва многу тапа изигра според мене. Себичеше на квадрат а бар да речеш дека нешто постигна... Многу лошо.

Стварно бе ептен себичеше. Не дека и кај нас не себичи, ама далеку подобри партии имал од оваа денес. Абе Франција се мувла, ништо не прават, нека дојде нека си игра за Германија.:pos:

Хахаха не може многу е грд нема да го примат се фраерчиња се Германциве :pipi: Рака на срце многу зависи и од тренерот и од соиграчите. Тој Ањелка секоја можна акција со потенција ја усра а кај нас има со кого да игра... Тоа е јаки сме мме... :tv:

^ Едни лепотани што се и тие.:)
Туку ме интересираше нешто. Дури трае светсково, други што не играат (Олиќ, Алтинтоп, вБајтен, Тимошчук) имаат некои подготовки или после кога ќе се вратат другите, сите заедно почнуваат?

Од 20ти мислам почнуваме со тие што се тука. Тие од СП сите добиваат + одмор само не знам колку (веројатно некои 2-3 недели) па покасно ќе се приклучат. Тоа е тапа не можеш асални подготовки со сите да имаш. Зш имаме 7 (мислам а ме мрзи да бројам) репрезентативци на Германија колку подалеку стасува Германија толку потежок нас ќе ни е почетокот на сезоната. Се на се мислам 13 играчи имаме на светсково па сега види..

Затоа е важна длабока клупа...

^ Од 20ти овај месец така?
Па и немаме баш плитка клупа, но секако дека треба подобрување, но прво во првиот состав.
Околу трансвериве сеа дур е светсково, нема да има ништо, така да мораме да се занимаваме со нешто друго на фан клубов.:)

Па освен ако не донесат некоја ѕверка летово од типот на Ван Перси,или Германија ако освои СП,во спротивно ќе биде едно од по досадните лето во поглед на трансфери и во поглед на Баерн.

Се до крајот на СП околу трансфери тешко нешто да има.Освен ако не сме фокусирани на играчи што не играат на СП,ама тоа е кратка листа на такви играчи и плус да се квалитетни.

Па освен ако не донесат некоја ѕверка летово од типот на Ван Перси,или Германија ако освои СП,во спротивно ќе биде едно од по досадните лето во поглед на трансфери и во поглед на Баерн.

Се до крајот на СП околу трансфери тешко нешто да има.Освен ако не сме фокусирани на играчи што не играат на СП,ама тоа е кратка листа на такви играчи и плус да се квалитетни.

Паа да ти кажам право, за на ова светско и не е толку мал списокот. Мислам дека минимум два тима можат да се состават од квалитетни играчи кои не играат на истото.:)

ke imalo nekoe sudenje vo juli poradi toa sto dogovorite na Milito i Mota ne bile nesto validni taka da ako se dokaze moze da bidat kazneti inter.Se spomnuva neso odzemanje tituli ma da ne veruvam deka ako se dokaze do tamu ke ide rabotata

ke imalo nekoe sudenje vo juli poradi toa sto dogovorite na Milito i Mota ne bile nesto validni taka da ako se dokaze moze da bidat kazneti inter.Se spomnuva neso odzemanje tituli ma da ne veruvam deka ako se dokaze do tamu ke ide rabotata

И што има ова врска со нас? Мислиш да има ја одземат титулата во ЛШ и да ни ја дадат нас?:) No way, man.

Информирај се подобро ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom