Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Е Тевез е играч кој стварно би се снашол во Баерн а баш и таков напаѓач ни треба брз дриблер и добар е еден на еден.

Ја на пример сакам најмногу да дојде Крек Белами, дечково е супер за мене, брз е ко авион со топка и без... некој долга да му ја даде и готово, гол !!:P:kesa:

Е Тевез е играч кој стварно би се снашол во Баерн а баш и таков напаѓач ни треба брз дриблер и добар е еден на еден.

Neka se dadat mnogu pari za ekstra stopper pa posle neka baraat napagace IDIOTI Na BRENO li ke treba da se krstam vo odbrana NE !!!

Neka izdvojat i 30 m za Vidic pa posle ako im ostanat pari neka zimaat sto kur sakaat

Neka se dadat mnogu pari za ekstra stopper pa posle neka baraat napagace IDIOTI Na BRENO li ke treba da se krstam vo odbrana NE !!!

Neka izdvojat i 30 m za Vidic pa posle ako im ostanat pari neka zimaat sto kur sakaat

Нормално дека и јас така мислам. Мора, значи мора да се појача одбраната, за средина и напад супер сме. Одбрана дечки, после останатото.

Каков Тевез бе му ебам кучето грдо. Прво назад да се интервенира па после и за Кики Роналдо ако сакаат нека пратат понуда.

А за Милер и Гомез дискусијата само ќе нагласам дека сме екстра среќни што воопшто можеме да си дозволиме дискусија околу тоа кој требало да игра а кој да седи на клупа. Имаме офанзива кој е дефинитивно топ3 во Европа.

Не ни треба Тевез , имаме екстра напаѓачи . Очекуем наредна година Гомез прв тим , а може и Милер со него у напад....или Крос

на Јуве им требале пари и сакале да се отарасат од Диего па ни го понудиле на нас и на ХСВ. Ние не сме сигнализирале незаинтересираност за трансферот :pipi:

Nach Angaben der Sporttageszeitung Tuttosport habe Juve-Manager Giuseppe Marotta nun in München Gespräche mit Bayern geführt. Die Bayern signalisierten jedoch geringes Interesse an dem Brasilianer.

http://www.derwesten.de/sport/fussball/Geruechtekueche-um-Zukunft-von-Diego-brodelt-id3067746.html

Паметни си се бе нашиве :tv:

Ама во Диего гледам само како замена за Ван Бомел, што би било нешто како што игра Германија. Ако го купиме Диего тогаш и Бади би можел да игра бек и да не оди напредд воопшто. :) Ама тоа е невожможно, Јуве веќе долго време бара замена Швајни-Диего плус Робен гратис го сакаат така да , there is no deal. :)

Робен се повреди на пријателската на Холандија со Унгарија.:( Не знам колку е сериозно, останува да видиме.

Да да, 6:1 тепа Холандија, 2 гола даде Робен, еден Ван Бомел, ама Робен скина конци на крајот. :(

А иначе двата гола од Робен (посебно вториот) беа прекрасни.

--- надополнето ---

Вечерва има ждрепка за купот кој ќе започне втората половина на Август. Еве го распоредот :

1st Round: 13-16 August 2010
2nd Round: 26 & 27 October 2010
Round of 16: 21 & 22 December 2010
Quarter-finals: 25 & 26 January 2011
Semi-finals: 1 & 2 March 2011
Final in Berlin: 21 May 2011

Потенцијални противници за прва рунда ни се :

Second division:

FSV Frankfurt, VfL Osnabrück, Erzgebirge Aue, FC Ingolstadt

Third division:
Hansa Rostock, Eintracht Braunschweig, RW Ahlen, TuS Koblenz, Kickers Offenbach, SV Sandhausen, VfR Aalen, Jahn Regensburg, Wacker Burghausen

Fourth division and lower:
VfB Lübeck, FC Oberneuland (Bremen), Victoria Hamburg, TuS Heeslingen, SV Wilhelmshaven, Preußen Münster, SC Verl, Schwarz-Weiß Essen, SV Elversberg, Chemnitzer FC, Hallescher FC, SC Pfullendorf, FK Pirmasens, ZFC Meuselwitz, Ankaraspor Berlin, SV Babelsberg II, Eintracht Trier, Torgelower SV Greif, TSV Germania Windeck

Овие последниве ко најопасни ми делуваат.:pos:

Еј на ЗДФ ќе има ако може да се догребам за ТВ ќе гледам :smir:

Не зезајте ова за Робен боли. И за Холандија им посакував успех ова СП само заради него... :jaj:

Не зезајте ова за Робен боли. И за Холандија им посакував успех ова СП само заради него... :jaj:

Сериозно брат, ја гледав утакмицата. Се си беше супер, два гола постигна, ѕверски изигра, и на крај еден потег ќе правеше, со пета ќе враќаше топка на некого, и самиот се испокрши, си ги исплетка нозете. Се пожали на коленото, додуша со одење го напушти стадионот, ама поткривнуваше. Со него ништо не се знае, ќе видиме до вечер што ќе кажат докторите.

Марвијк не беше оптимиста пред саат време баш читав негова изјава. Голема загуба би билоза целово СП на само за Холандија!

Не бе какво колено, има истегнато некој мускул. Кур не ме боли за холандија само битно за Робен е да игра за да стане најдобар играч годинава.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom