M
Mario Gómez
Гостин
Ајмо Рибс со поголема мотивација да го тргне Робен од престолот на клубот.:tv:
ХахахаАбе забележив Роббен против Фиорентина кога ја реши и со Манчестер кога го даде со волеј незнае да се радува .. добро со Фиорентина остете, ама со Манчестер, и тој незнае што правеше
Грешам?:kesa:
На официјалната нема напишано пошто уште нема ставено потпис. Тој сега бил во Франција и в сабота одел за Мадрид и ставал потпис таму. Готово е, нема мрдање.Полека луѓе. Билд и не ми е некој извор (а сите други се повикуваат на Билд) мада вака бомбастично го најавија да не ми се верува дека би се бламирале ако немаше барем нешто. Се надева се во право нормално ама додека не е на страна кај нас ништо не викам. Ако испадне дека потпишал закон топ уште еден позади за догодина анд we're set to go.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Не си со сите ти. Кај ми е тргната вечерва на смеење, уште ова ми фалеше. Закон.Ми текна нешто крајно глупо па реков да го споделам со вас... нашата офанзива догодина е Кроос, Робен, Рибери, Милер, Олиќ = Кромибериќ (тапа е знам ама офанзивата е )
Епа ај Марио Кромибериќ :smir::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Не си со сите ти. Кај ми е тргната вечерва на смеење, уште ова ми фалеше. Закон.
п.с ами Гомез?? Ќе ти се налутиме со Даре.