Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
me raduva toa sto sega ima so kogo da gleam bayern da ripam, pcujam , da se raduvam da se tesham i se drugo:)) ne ko dosega vo kladilnica kade sto site me gledaat ko lud koga bayern stava gol ehhh beeeee I`m so happy :P

Dobro Vecer na site Bavarci eve i jas sum nov Clen na grupava T.E. Nov Bavarec Sakam da ve pozdravam na site :)

me raduva toa sto sega ima so kogo da gleam bayern da ripam, pcujam , da se raduvam da se tesham i se drugo:)) ne ko dosega vo kladilnica kade sto site me gledaat ko lud koga bayern stava gol ehhh beeeee I`m so happy :P

Ееее ако ти е утеха,и ние тој филм го поминавме...затоа сега си се собираме редовно :pipi:
Значи во 18.20ч пред Ајриш.Мечот е од 18,30 ч.

Dobro Vecer na site Bavarci eve i jas sum nov Clen na grupava T.E. Nov Bavarec Sakam da ve pozdravam na site :)

Добредојде!:pipi:

milo mi e sto mozam da zapoznam mnogu poveke BAVARCI , no krivo mi e sto nemozam da dojdam vo sk. da prosledam nekoj naptrevar so vas :S

Абе вие сте болни 3 страни меѓу 2:30 и 4:30 :pos2: Глејте ме мене кој рано рани... :salut:

Мислам дека ќе направам една резервација во Ајриш за секој случај овој пат...

Edin Welcome :helou:

Залудно потрошени минути читајќи ги последниве страни, ја па мислев има некоја трансфер информација, па се дискутира.:pos2:

Кога сме кај смеењето.

:pos::pos:

FAIL FAIL FAIL! Фацана на Рибери! :pos:

дали гледаш сам,дали групно секако нас БАВАРЦИТЕ не сметаат за луди оти сме фанови на БАЕРН т.е. се чудат како сеуште живееме нормално после инфаркт утакмиците приредени од екипата :pos2:
milo mi e sto mozam da zapoznam mnogu poveke BAVARCI , no krivo mi e sto nemozam da dojdam vo sk. da prosledam nekoj naptrevar so vas :S
Добро дојде баварецу :smir:

Dobrodojde Bavarec

Denes imamo tesko gostuvanje vo Leverkuzen.Tie se vo mala kriza toa neznaci deka ce ni bide lesna utakmica no se nadevam deka ce izigramo na nivoo posle drematicniot natprevar vo Manchester
Se nadevam na pobeda no sporet mene ce bide minimalna i Gomez treba da bide 1va postava

И еден интересен податок :
Кога Робен е во составот на Баерн, просекот на голови по натпревар за Баерн е 2,4 , а кога не игра, просекот е 1,2.:)

5umet2.jpg
Ја најдов на фб:pos:

И еден интересен податок :
Кога Робен е во составот на Баерн, просекот на голови по натпревар за Баерн е 2,4 , а кога не игра, просекот е 1,2.:)

Ти дечко ова го виде кај нас на блогон?:pos2: како и да е,добар податок стварно :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom