Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 март 2010
Мислења
248
Поени од реакции
34
me raduva toa sto sega ima so kogo da gleam bayern da ripam, pcujam , da se raduvam da se tesham i se drugo:)) ne ko dosega vo kladilnica kade sto site me gledaat ko lud koga bayern stava gol ehhh beeeee I`m so happy :P

Член од
10 април 2010
Мислења
2
Поени од реакции
0
Dobro Vecer na site Bavarci eve i jas sum nov Clen na grupava T.E. Nov Bavarec Sakam da ve pozdravam na site :)

P

PoisonLady

Гостин
me raduva toa sto sega ima so kogo da gleam bayern da ripam, pcujam , da se raduvam da se tesham i se drugo:)) ne ko dosega vo kladilnica kade sto site me gledaat ko lud koga bayern stava gol ehhh beeeee I`m so happy :P
Ееее ако ти е утеха,и ние тој филм го поминавме...затоа сега си се собираме редовно :pipi:
Значи во 18.20ч пред Ајриш.Мечот е од 18,30 ч.

Dobro Vecer na site Bavarci eve i jas sum nov Clen na grupava T.E. Nov Bavarec Sakam da ve pozdravam na site :)
Добредојде!:pipi:

Член од
10 април 2010
Мислења
2
Поени од реакции
0
milo mi e sto mozam da zapoznam mnogu poveke BAVARCI , no krivo mi e sto nemozam da dojdam vo sk. da prosledam nekoj naptrevar so vas :S

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Абе вие сте болни 3 страни меѓу 2:30 и 4:30 :pos2: Глејте ме мене кој рано рани... :salut:

Мислам дека ќе направам една резервација во Ајриш за секој случај овој пат...

Edin Welcome :helou:

M

Mario Gómez

Гостин
Залудно потрошени минути читајќи ги последниве страни, ја па мислев има некоја трансфер информација, па се дискутира.:pos2:

Кога сме кај смеењето.

:pos::pos:

FAIL FAIL FAIL! Фацана на Рибери! :pos:

I

InF3cTeD

Гостин
дали гледаш сам,дали групно секако нас БАВАРЦИТЕ не сметаат за луди оти сме фанови на БАЕРН т.е. се чудат како сеуште живееме нормално после инфаркт утакмиците приредени од екипата :pos2:
milo mi e sto mozam da zapoznam mnogu poveke BAVARCI , no krivo mi e sto nemozam da dojdam vo sk. da prosledam nekoj naptrevar so vas :S
Добро дојде баварецу :smir:

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Dobrodojde Bavarec

Denes imamo tesko gostuvanje vo Leverkuzen.Tie se vo mala kriza toa neznaci deka ce ni bide lesna utakmica no se nadevam deka ce izigramo na nivoo posle drematicniot natprevar vo Manchester
Se nadevam na pobeda no sporet mene ce bide minimalna i Gomez treba da bide 1va postava

Н

'Никола'

Гостин
И еден интересен податок :
Кога Робен е во составот на Баерн, просекот на голови по натпревар за Баерн е 2,4 , а кога не игра, просекот е 1,2.:)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Абе овој Торпедово сега во вашиот табор а?:pos2:

P

PoisonLady

Гостин
И еден интересен податок :
Кога Робен е во составот на Баерн, просекот на голови по натпревар за Баерн е 2,4 , а кога не игра, просекот е 1,2.:)
Ти дечко ова го виде кај нас на блогон?:pos2: како и да е,добар податок стварно :pipi:

M

Mario Gómez

Гостин
Ајде почиња Хановер-Шајзе на ТВ.

Напред Хановер!:vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom