Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе, да не беше Реал, шо ќе праеја та Баерн, та Интер ? :pipi:

Честито 1/2 момци... :smir:

Честито пласман полу финале...Не за џабе сте Баерн Минхен...Германски клуб...20-0 да губи не се откажува..Свака част!!

Еми ај со среќа понатаму... нека ве служи уште.

Добро те сфаќам, поминавте 1/4 финале и сега ќе ни расправаш како било, пошто ние не знаеме. Руни беше добар, но вашиот одбојкар го фаулираше 4 пати намерно за што не доби заслужен жолт картон, па потоа Руни излезе. Гледав и јас фудбал, не се прај на Тошо и ти сега. Тоа е исто како да испаднеше Баерн и јас да ти викав кој го ставил овој Батштубер да игра во Баерн. Ќе ја критикуваше тогаш вашате одбрана нели? За второто полувреме не знам зашто уопште коментираш. Како да не знаевме дека Баерн ќе има контрола на топката...за Фиорентина молим те, само тоа ќе ти кажам...Овребо цар!

Значи неколку работи:

1) Да - нашата „одбрана“ е швајцарско сирење

2) Никој не е крив за Руни освен Ферги. Не е Руни дете - напротив бизон е. Ништо не е покус од вБајтен па ако не можел да ги издржи дуелите со централните дефанзивци на Баерн кој му е крив на Ферги што го игра. Освен тоа мислам никако не можеше цели 90мин тој да одигра. Едноставно свесно се коцкаше Фергусон.

3) Па зш не превземавте контрола на средина ако можевте исто темпо 90 минути и во второ па немаше да припариме до ваш гол и решен проблем?

4) Леле не збори брат исти таков гол Фиоре даде втората а прилично сум сигурен дека и третиот гол нивни беше или фаул или рака (не се сеќавам сега ниту имам намера да барам)... „Ама Клосе бил „повеќе“ во офсајд“ Децааа нема повеќе, помалку - или си или не си... :toe:

Пак ќе кажам - топ екипа сте и се најдобро во Премиер. Вечерва едноставно беше ЕПИК... Детали решаваа нема збор тука... тоа е тоа... :salut:

Eпа што тогаш се праиш Бичиклиски тука и прикаски ми кажуваш.Кога си ги знаеш одговорите на прашањата што ти се у глава,оди одмори.

Не сеа тука,ем знаеш дека сте сами криви,дека усравте,ем уште ми кажуваш абе не ве бива.....

Ејјјј и немој да почнуваме со судии,или да збориме за среќа....Немој не ви оди во корист тоа!:helou:

3-2-robben-jubel-15701340-qf,templateId=renderScaled,property=Bild,height=349.jpg

НИСАМ ОДАВДЕ сликава.......

Si me nasmeal bas taka lici na slikava NISAM ODAVDE

moram da kazam van gaal mnogu loso pocna takticki ednostavno se glease deka ferguson ke saka da ima prevlast na sredinata i zatoa gi stai carrick,fletcher i gibson so trojca vo sredina a van gaal neznam so mu so muller da deteto ima talent ama nemoze da gi igra 100 % od utakmicite i baska vo volku vazna utakmica treba iskustvo. kako i da e golman,DC i eden lev bek letovo treba da bidat primarna cel

Eпа што тогаш се праиш Бичиклиски тука и прикаски ми кажуваш.Кога си ги знаеш одговорите на прашањата што ти се у глава,оди одмори.

Не сеа тука,ем знаеш дека сте сами криви,дека усравте,ем уште ми кажуваш абе не ве бива.....

Ејјјј и немој да почнуваме со судии,или да збориме за среќа....Немој не ви оди во корист тоа!:helou:

Па јас ти реплицирав баш затоа што тие се правеше Бичиклиски. Нигде не викам дека не ве бива, ама шо имаше Баерн најмногу среќа од сите, имаше.

За болдираното ептен си у право, нас судиите не донесоа у 1/4 финале, Милан го минавме на среќа, групите исто, само налетавме на Баерн и не прегазија со резултат 4-4. Честито нека ви е пласманот, само ти одмори малку.

Ок нема везе....Спортски поздрав и со среќа понатаму!

Па јас ти реплицирав баш затоа што тие се правеше Бичиклиски. Нигде не викам дека не ве бива, ама шо имаше Баерн најмногу среќа од сите, имаше.

За болдираното ептен си у право, нас судиите не донесоа у 1/4 финале, Милан го минавме на среќа, групите исто, само налетавме на Баерн и не прегазија со резултат 4-4. Честито нека ви е пласманот, само ти одмори малку.

Добро те сфаќам, поминавте 1/4 финале и сега ќе ни расправаш како било, пошто ние не знаеме. Руни беше добар, но вашиот одбојкар го фаулираше 4 пати намерно за што не доби заслужен жолт картон, па потоа Руни излезе. Гледав и јас фудбал, не се прај на Тошо и ти сега. Тоа е исто како да испаднеше Баерн и јас да ти викав кој го ставил овој Батштубер да игра во Баерн. Ќе ја критикуваше тогаш вашате одбрана нели? За второто полувреме не знам зашто уопште коментираш. Како да не знаевме дека Баерн ќе има контрола на топката...за Фиорентина молим те, само тоа ќе ти кажам...Овребо цар!
Абе оди кукај на друго место. За фиорентина... тие се "морални победници" :vozbud:

Во второ полувреме коа си подаваа мичо и бут срцето во петци ми одеше... ако можеше да згрешат, дури и чудно ми падна како не згрешија :)...
Се на се сега на ред се Лион :)

Inace da kazam Van bommel i badstuber ke bidat suspendirani za prvata utakmica vo polufinaleto

Има да жалам утре за коментаров, ам пивото зборува од мене сеа....Баерн оди понатаму за инает на сите......:baeh::baeh:

Eве малце порнич,и така помина 12 одамна......

Многу сакав да ги поминат Манчестер ми направија кеиф свака и част, за голот на Робен секој коментар би бил излишен :)

Е сега сум сигурен дека ќе играте финале на Бернабе ќе беше добро да играте со Реал ама јбг и со Интер да се паднете нема да е лошо ќе биде добро финале:)
Ај честито победа од се срце.

Многу сакав да ги поминат Манчестер ми направија кеиф свака и част, за голот на Робен секој коментар би бил излишен :)

Е сега сум сигурен дека ќе играте финале на Бернабе ќе беше добро да играте со Реал ама јбг и со Интер да се паднете нема да е лошо ќе биде добро финале:)
Ај честито победа од се срце.

Фала,најискрена честитка од навивач на Реал до сега......Поздрав!!!!:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom