Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро те сфаќам, поминавте 1/4 финале и сега ќе ни расправаш како било, пошто ние не знаеме. Руни беше добар, но вашиот одбојкар го фаулираше 4 пати намерно за што не доби заслужен жолт картон, па потоа Руни излезе. Гледав и јас фудбал, не се прај на Тошо и ти сега. Тоа е исто како да испаднеше Баерн и јас да ти викав кој го ставил овој Батштубер да игра во Баерн. Ќе ја критикуваше тогаш вашате одбрана нели? За второто полувреме не знам зашто уопште коментираш. Како да не знаевме дека Баерн ќе има контрола на топката...за Фиорентина молим те, само тоа ќе ти кажам...Овребо цар!
Eпа што тогаш се праиш Бичиклиски тука и прикаски ми кажуваш.Кога си ги знаеш одговорите на прашањата што ти се у глава,оди одмори.
Не сеа тука,ем знаеш дека сте сами криви,дека усравте,ем уште ми кажуваш абе не ве бива.....
Ејјјј и немој да почнуваме со судии,или да збориме за среќа....Немој не ви оди во корист тоа!:helou:
![]()
НИСАМ ОДАВДЕ сликава.......
Абе, да не беше Реал, шо ќе праеја та Баерн, та Интер ?
Честито 1/2 момци... :smir:
Eпа што тогаш се праиш Бичиклиски тука и прикаски ми кажуваш.Кога си ги знаеш одговорите на прашањата што ти се у глава,оди одмори.
Не сеа тука,ем знаеш дека сте сами криви,дека усравте,ем уште ми кажуваш абе не ве бива.....
Ејјјј и немој да почнуваме со судии,или да збориме за среќа....Немој не ви оди во корист тоа!:helou:
Па јас ти реплицирав баш затоа што тие се правеше Бичиклиски. Нигде не викам дека не ве бива, ама шо имаше Баерн најмногу среќа од сите, имаше.
За болдираното ептен си у право, нас судиите не донесоа у 1/4 финале, Милан го минавме на среќа, групите исто, само налетавме на Баерн и не прегазија со резултат 4-4. Честито нека ви е пласманот, само ти одмори малку.
Абе оди кукај на друго место. За фиорентина... тие се "морални победници"Добро те сфаќам, поминавте 1/4 финале и сега ќе ни расправаш како било, пошто ние не знаеме. Руни беше добар, но вашиот одбојкар го фаулираше 4 пати намерно за што не доби заслужен жолт картон, па потоа Руни излезе. Гледав и јас фудбал, не се прај на Тошо и ти сега. Тоа е исто како да испаднеше Баерн и јас да ти викав кој го ставил овој Батштубер да игра во Баерн. Ќе ја критикуваше тогаш вашате одбрана нели? За второто полувреме не знам зашто уопште коментираш. Како да не знаевме дека Баерн ќе има контрола на топката...за Фиорентина молим те, само тоа ќе ти кажам...Овребо цар!
Многу сакав да ги поминат Манчестер ми направија кеиф свака и част, за голот на Робен секој коментар би бил излишен
Е сега сум сигурен дека ќе играте финале на Бернабе ќе беше добро да играте со Реал ама јбг и со Интер да се паднете нема да е лошо ќе биде добро финале
Ај честито победа од се срце.