Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 март 2007
Мислења
735
Поени од реакции
316
Пазете се во среда ќе не наполнат Ман. Јун. нема да знеме главата кај ни е. Ман. Јун. се најјаки. Се игра на ОТ, ОТ е закон, ОТ е храм на фудбалот и никој неможе да тепа таму...

Манчестер воа, Манчестер ноа, ОТ воа, ОТ ноа... Ги слушам Манчестерциве и смешно ми е, единтвено они можат да бидат такви нереални и да не признаваат порази. Али ај, таков им е менталитетот, педерски (попримиле нешто од Роналдо можеби)

Се виде во вторникот во Минхен кој е кој. Канонада кон голот на бебињата.. Се виде кој има поубава игра а кој има само одбрана и напаѓач (не напад, туку напаѓач). Единтвено ви вредеше Ван Дер СТАР кој спаси од 3-4 примени.. голови. А шо ќе правите сега бе дечиња без тој напаѓач кој ќе дава голови? Не се надевате белки дека Македа пак ќе даде со рака како денеска против Челзи?

И да голем к** ако се играло на ОТ, стадионот да не ќе игра за Манчестер? Со таква игра што ја прикажавте на Алианз, Барнли ќе ве тепаа.. Или ве тепаа веќе еднаш? :pos2:

Ќе правиме муабет и во среда, дотогаш давајте ни по 5 гола. Среќно!

Морав да го напишам воа, многу ме изнервираа прееска некои крекачи за Манчестер какви што ги има многу и по форумов. Намерно го напишав тука во нашиов фан клуб оти не планирам да се карам после

M

Mario Gómez

Гостин
Немој ни тука бе, млекцето топло после овде ќе го бараат.

Па може и приказна да им раскажеме една за да заспијат...

...Once upon a time, си живееле Ивица и Марица...:tv:

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Боби[Мкд];3449490 напиша:
http://www.gettyimages.com/detail/98228262/Bongarts
http://www.gettyimages.com/detail/98228320/DDP
http://www.gettyimages.com/detail/98228202/Bongarts
http://www.gettyimages.com/detail/98228348/Bongarts

Рибери откако го даде голот покажуваше кон трибините кон Хенес и Румениге, дали тоа значи дека сака да остане.:wink:?
Sporet mene toa znaci Pogolema plata:smir:

Член од
1 декември 2009
Мислења
187
Поени од реакции
27
Пазете се во среда ќе не наполнат Ман. Јун. нема да знеме главата кај ни е. Ман. Јун. се најјаки. Се игра на ОТ, ОТ е закон, ОТ е храм на фудбалот и никој неможе да тепа таму...

Манчестер воа, Манчестер ноа, ОТ воа, ОТ ноа... Ги слушам Манчестерциве и смешно ми е, единтвено они можат да бидат такви нереални и да не признаваат порази. Али ај, таков им е менталитетот, педерски (попримиле нешто од Роналдо можеби)

Се виде во вторникот во Минхен кој е кој. Канонада кон голот на бебињата.. Се виде кој има поубава игра а кој има само одбрана и напаѓач (не напад, туку напаѓач). Единтвено ви вредеше Ван Дер СТАР кој спаси од 3-4 примени.. голови. А шо ќе правите сега бе дечиња без тој напаѓач кој ќе дава голови? Не се надевате белки дека Македа пак ќе даде со рака како денеска против Челзи?

И да голем к** ако се играло на ОТ, стадионот да не ќе игра за Манчестер? Со таква игра што ја прикажавте на Алианз, Барнли ќе ве тепаа.. Или ве тепаа веќе еднаш? :pos2:

Морав да го напишам воа, многу ме изнервираа прееска некои крекачи за Манчестер какви што ги има многу и по форумов. Намерно го напишав тука во нашиов фан клуб оти не планирам да се карам после
:pos2::pos2::pos2:moze uste dolgo da sonuvate za pobeda na OT:baeh:

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047

Збориш дека навивачите на Манчестер се ненормални и зборуваат глупости, а и ти го зборуваш истото.
Фудбал е, Манчестер моментално е во криза, но игра на домашен терен. Не викам дека сигурно поминува. Според мене шансите се 50-50. И Фиорентина играше без Муту (на пример) па ви одржа лекција по фудбал, како и вие на нас (не го негирам тоа). Па така кога ќе поминете тогаш се радувај, а не критикувај некого што зборува исто што и ти.

Боби[Мкд напиша:
]
Немој ни тука бе, млекцето топло после овде ќе го бараат.

Па може и приказна да им раскажеме една за да заспијат...

...Once upon a time, си живееле Ивица и Марица...:tv:
Ај, ај... :helou:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Незнам што се нервирате......

Ако поминеме у Среда на Олд Трафорд,немораме на никој ништо да му објаснуваме.И со правиот натпревар беше така.

Самиот чин на победа ги затна сите што сереа пред тоа.Така ќе биде и во среда!

А и во Бундес сме на прав пат.

Одлична утакмица денес,секоја чест!!!

Н

'Никола'

Гостин
Не знам што настанаа вакви расправии, арни си бевме досега. Дај да не ги чепкаме, се виде дека не можат да поверуваат дека можно е да губи и нивниот тим.

Значи пак повторувам, шансите се 50-50, никој не вели дека е готово, решено е кој ќе оди и такви ствари. Само ме нервираат некои ДЕЦА од 15 години што вчера се родиле да ми кажуваат некои работи што везе немаат една со друга (а многу ги има такви на форумов). И од што немало што да се пиши, ние сме биле тројца, пред утакмици не немало никаде за после "кога" ќе сме изгубеле да не не зафркавале, нашиот тим бил лузерски, за ништо не вредел, бил второкласен, и што ли уште не се изначитав досега.

Прифаќам секакви коментари на место, секогаш сум отворен за дискусија со навивачи на други тимови, ама некој да ме навредува и да ми кажува дека сум бот или што знам, тоа е...И не знам досега кај видовте провокација од наши навивачи бе, не ми е јасно, ако не знаете да прифаќате шега, или да разликувате шега од провокација, тогаш нешто не е во ред.:toe:
(и јас намерно пишувам тука, во наш фан клуб, оти еднаш пишав кај нив и на бесилка ме пратија одма)

А за тоа дека не има тројца, се виде...Не мора сите да пишуваме на форумов, постои и реален свет.

P

PoisonLady

Гостин
Не знам што настанаа вакви расправии, арни си бевме досега. Дај да не ги чепкаме, се виде дека не можат да поверуваат дека можно е да губи и нивниот тим.

Значи пак повторувам, шансите се 50-50, никој не вели дека е готово, решено е кој ќе оди и такви ствари. Само ме нервираат некои ДЕЦА од 15 години што вчера се родиле да ми кажуваат некои работи што везе немаат една со друга (а многу ги има такви на форумов). И од што немало што да се пиши, ние сме биле тројца, пред утакмици не немало никаде за после "кога" ќе сме изгубеле да не не зафркавале, нашиот тим бил лузерски, за ништо не вредел, бил второкласен, и што ли уште не се изначитав досега.

Прифаќам секакви коментари на место, секогаш сум отворен за дискусија со навивачи на други тимови, ама некој да ме навредува и да ми кажува дека сум бот или што знам, тоа е...И не знам досега кај видовте провокација од наши навивачи бе, не ми е јасно, ако не знаете да прифаќате шега, или да разликувате шега од провокација, тогаш нешто не е во ред.:toe:
(и јас намерно пишувам тука, во наш фан клуб, оти еднаш пишав кај нив и на бесилка ме пратија одма)

А за тоа дека не има тројца, се виде...Не мора сите да пишуваме на форумов, постои и реален свет.
Фановите на Манчестер испаднаа најголеми плачковци во светов! не можат да се освестат од поразот и само се закануваат,а тие 15 годишните деца врска немаат па само тропаат непроверени глупости (колку нешто да се пише).За фановите пак дека сме само тројца или петина...е тоа се виде во вторникот (а тоа тогаш бевме само мал дел)...Абе оставете ги! И онака нивните фанови (мнозинството) се позери...

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Фановите на Манчестер испаднаа најголеми плачковци во светов! не можат да се освестат од поразот и само се закануваат,а тие 15 годишните деца врска немаат па само тропаат непроверени глупости (колку нешто да се пише).За фановите пак дека сме само тројца или петина...е тоа се виде во вторникот (а тоа тогаш бевме само мал дел)...Абе оставете ги! И онака нивните фанови (мнозинството) се позери...

Nikogas nema da navivam za druga ekipa osven BAYERN MUNCHEN.
Nikogas nema da navivam za druga reprezentacija osven za DEUTSCHLAND.
Nikogas nema da priznaam druga rasa osven belata.
Nikogas nema da postuvam drug narod osven MAKEDONSKIOT I GERMANSKIOT.

HITELER isprati V1 i V2 vo london sega red e na MINHEN da isprati raketi vo mrezata na MAN UTD taka da BAVARCI DRZETE SE ZAEDNO I ODIME VOFINEALE.

ZIG HEIL
ZIG HEIL
ZIG HEIL!!!!

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780

HITELER isprati V1 i V2 vo london sega red e na MINHEN da isprati raketi vo mrezata na MAN UTD taka da BAVARCI DRZETE SE ZAEDNO I ODIME VOFINEALE.

ZIG HEIL
ZIG HEIL
ZIG HEIL!!!!
Sieg Heil!!!вака се пишува:smir:

Н

'Никола'

Гостин

ZIG HEIL
ZIG HEIL
ZIG HEIL!!!!
Кај замина бе друже..:) Луѓе, како прво фудбалот е забава, и треба така да го сватиме, а не цело време да бараме рачки за да се испокараме меѓу себе. Јесте да и јас сум страствен навивач, ама се во рамките на дозволеното и моралното. И секогаш го почитувам тимот против кој играме.

А за тоа дека ќе ги торпедираме Манчестер, нормално дека сакаме сите. Но најдобро ќе биде да си ја играме нашата игра,онаа тимска која што ја бара Вангаловиќ и во последно време супер изгледа,и тогаш резултатите се неизбежни.

И заборавив покрај сите овие збрки, нека е честит празникот на сите.

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Кај замина бе друже..:) Луѓе, како прво фудбалот е забава, и треба така да го сватиме, а не цело време да бараме рачки за да се испокараме меѓу себе. Јесте да и јас сум страствен навивач, ама се во рамките на дозволеното и моралното. И секогаш го почитувам тимот против кој играме.

А за тоа дека ќе ги торпедираме Манчестер, нормално дека сакаме сите. Но најдобро ќе биде да си ја играме нашата игра,онаа тимска која што ја бара Вангаловиќ и во последно време супер изгледа,и тогаш резултатите се неизбежни.

И заборавив покрај сите овие збрки, нека е честит празникот на сите.

Ajde zamislete Balotelli da igra vo Bayern ili Yaya Toure hahahahahhaha
jas bi se ubil za vas neznam :)))))

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.009
Поени од реакции
5.664
@спасо, сега посадија 7.500.000 дрвца, можеш слободно да бираш на кое да се обесиш...
како не ви е срам да пишувате вакви зиг заг глупости... :nerv:

Што се однесува до Манчестер... би било супер ако ги поминеме, долго немаме игранов во полуфинале во ЛШ... а доколку се случи тоа, ќе биде :vozbud:Сепак нема да биде лесно на Олд Трафорд, иако Баерн досега никогаш не загубил меч на тој стадион :)

Н

'Никола'

Гостин
Ajde zamislete Balotelli da igra vo Bayern ili Yaya Toure hahahahahhaha
jas bi se ubil za vas neznam :)))))
Ако ти се проблем црнците, тогаш како навиваше до лани со еден Зе Роберто, Брено, потоа годинава Брафхајд, порано Сами Куфур, Паоло Серџо и многу други не ми текнуваат сега.:toe:
Тоа си е твое право, ама подобро дели ги играчите според нивниот квалитет на играње, а не според бојата на нивната кожа.
(длабоко извинување ако сум те разбрал погрешно).

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
@спасо, сега посадија 7.500.000 дрвца, можеш слободно да бираш на кое да се обесиш...
како не ви е срам да пишувате вакви зиг заг глупости... :nerv:

Што се однесува до Манчестер... би било супер ако ги поминеме, долго немаме игранов во полуфинале во ЛШ... а доколку се случи тоа, ќе биде :vozbud:Сепак нема да биде лесно на Олд Трафорд, иако Баерн досега никогаш не загубил меч на тој стадион :)

Zasto jas da odam da se obesam oti ne otides ti.
I ti ne si nikoj i nisto da mi kazuvas jas sto da pisuvam RAZBRA li!
A za tvoja informacija SIEG HEIL znaci da zivee pobedata taka da ja sakam taa pobeda protiv MAN UTD poveke od se momentalno,a tvoe ne e da kazuvas koj treba da se besi na tie 7.500.000 drvca,a i plus treba godini dodeka da porasnat za da zavrsat rabota od toj tip...IDIOT!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom