iLoveРАКОМЕТ
kajganer
- Член од
- 20 ноември 2008
- Мислења
- 2.905
- Поени од реакции
- 400
Ај дај кажејте ми ја целата прва постава на Баерн, please.:$:kesa:
:pos2::pos2::pos2::pos2: ВРХУНАЦАј дај кажејте ми ја целата прва постава на Баерн, please.:$:kesa:
Салихамиџиќ не ли е у прв тим? :smir::pos2::pos2::pos2::pos2: ВРХУНАЦ
1.Сеп Маер
2.Сањол
3.Баслер
4.Куфур
5.П.Андерсон
6.Јеремис
7.Шол
8.Штрунц
9.Елбер
10.Матеус
11.Ефенберг
Не, тој со Бекенбауер на клупа за резервни се.:pos2::pos2::pos2:Салихамиџиќ не ли е у прв тим? :smir:
Ај дај кажејте ми ја целата прва постава на Баерн, please.:$:kesa:
Се моли мојот имењак (ццц и на форум имаме исто име :pos2 да си провери поштенско сандаче на сурат тефтер :baeh::pos2::pos2::pos2::pos2: ВРХУНАЦ
1.Сеп Маер
2.Сањол
3.Баслер
4.Куфур
5.П.Андерсон
6.Јеремис
7.Шол
8.Штрунц
9.Елбер
10.Матеус
11.Ефенберг
Кога си ги пишал сите тие пиши го и Кроос.Ајде еве за едукација на нашите најмлади и најнови членови :smir:
---------------Бут
Лам--вБајтен--Демикелис--Бадштубер
-------вБомел--Швајншатјгер
Робен--------------------------Рибери
-----------------------Милер
---------------Гомез
Под договор ги имаме уште и Ренсинг и Крафт (голмани), Лел, Герлиц, Брено, Контенто, Алаба, Екичи, Прањиќ, Тимошчук, Алтинтоп, Олиќ, Клосе.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Ај дај кажејте ми ја целата прва постава на Баерн, please.:$:kesa:
Ок значи се гледаме и со тебе :helou: Имаш доаѓано на собири во Ајриш до сеа?ej da ne me zaboravete za kaj file inace ke napraam problemi ))) nego koga ke ideme za prvata ili vtorata utakmica? za vikendov... neznam kako uspeavme vo posledni minuti da primame uste 2 gola sepak se gleda deka alaba nema uste dovolno iskustvo ali za sreka pak uspeavme da ostaneme na vrvot )) a za kupot mislam deka so prv sostav ke igrame i ke pobedime nema predavanje ovaa godina site tri tituli se nasi ))
BAYERN FUER IMMER UND EWIG IM HERZEN!!!!!
U sreda ke ja davaat na ARD DAS ERSTE slicna programa e so ZDF i dvete se FTAДобро овоа покалов вердер ќе го даваат у вторник на ЗДФ а Баерн у среда нема.... гледав на тоа лајвонсат.ком се некој програми ги даваат шо не ги фаќа никој .... повеќето барем.... ќе гледаме лајвстрим со надминат интернет или има некое чаре ?