M
Mario Gómez
Гостин
Добро дојде, пиши почесто!bayern zverovi) robben rasturi vcera zakon e BAYERN 4 EVER!!!
Добро дојде, пиши почесто!bayern zverovi) robben rasturi vcera zakon e BAYERN 4 EVER!!!
На Алијанц? Животна желба ми е да ги глеам таму.fala i se razbira) jas sum strasen navivac na bayern i sum bil poveke pati na stadion
Ќе се прајш кабриолетБоби[Мкд];3384568 напиша:Ако оди Рибери во Реал ја курот го сечам.:pos2::pos2:
Па доаѓај бе брат кога се собираме во Irish.пошто немав кај да глеам, седев сам у аристократ у автокоманда... глеав до 1-0 па се наапав и си заминав. Сеа жал ми падна што не ја доглеав, али бар до тој гол.. браво Алаба
Добредојде и пукни те мразам... :smir: Јас еднаш ги имам гледано во Белград и за тоа раскажувам ебаго беља...da na allianz arena) bev so bolton uefa cup, so milan i 2 utakmici od liga so Bremen i Bochum
Бар ако отиде после ова ќе ми е кристално јасно дека отишол само за пари и ич нема да ми е криве - такви играчи сосе партали и гитла од Минхен.Боби[Мкд];3384568 напиша:Ако оди Рибери во Реал ја курот го сечам.:pos2::pos2: