Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
ајде екипо уште еден италијански тим отиде така да останаа само на Интер,на кој не му е сигурен пласманот во 1/4 финале

Ако оди Рибери во Реал ја курот го сечам.:pos2::pos2:

Боби[Мкд];3384568 напиша:
Ќе се прајш кабриолет :pos:
Па кој будала ќе оди во тим кој шест години не влегол во четврт-финале :pos:

Туу, а баш сакав со Реал да се падниме, ама Лион им ја одржа лекцијата.:pos2::pos2:
Или како што би кажал Bavarec, им го кажаа вицот.:)

Лелееее нееееее!!!!

Рибери ќе иде у Реал!!!!Неееееееее :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

ако сака да го свиркаат и него нека повели :pos2:или да му мавтаат со бели марамчиња

пошто немав кај да глеам, седев сам у аристократ у автокоманда... глеав до 1-0 па се наапав и си заминав. Сеа жал ми падна што не ја доглеав:tapp::tapp: , али бар до тој гол.. браво Алаба

Па доаѓај бе брат кога се собираме во Irish.

da na allianz arena :)) bev so bolton uefa cup, so milan i 2 utakmici od liga so Bremen i Bochum

Добредојде и пукни те мразам... :smir: Јас еднаш ги имам гледано во Белград и за тоа раскажувам ебаго беља... :tapp:

Боби[Мкд];3384568 напиша:

Бар ако отиде после ова ќе ми е кристално јасно дека отишол само за пари и ич нема да ми е криве - такви играчи сосе партали и гитла од Минхен.

Знаел Робен што прави сега до Рибс е...

Сеа наредна со Фрајбург,треба да пукне некое петче!Олиќ ќе распали,Милерот.
Нема да е лошо Ван Гал да напраи некоја ротација,посебно во дефанзивата.Може и Робен да одмори,пошто стварно душа даде,или капитенот.

колку е слатко вака да се ладиме со ГОЛЕМИНЕ клубови :pos2::pos2:

Eeeee тоа е предноста први што си завршивме работа па се си ги ладиме и маваме сеир... мерак :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom