Ја би се радувал каква таква победаИскрено, да бев фан на Баерн немаше да се радувам на ваква победа :kesa:
pa kako sakas da igraat koa fiorentina glea da ja umrtvi igrata i se brani so 11 dusi znae deka ke bide tesko nikad ne rekov deka bayern ke gi napuni se znaese deka fiorentina bese dojdena vo Minhen da se odbrani i ako moze nekoj gol na sasma da dade kako sto im uspeaфиорентина не е доволно голем политички тим за да ја помине наредната рунда. едноставно криво ми е за играчи како деСилвестре кои го оставија срцето на теренот, како и повеќето за да им го скршат некои на ваков начин. рибери не мрдна, само робен изигра добро, очекував повеќе од баерн минхен, мислев дека се многу поуиграни, но не се!
не сум го глеал баерн оддамна, не следам германско али што бара бе швајнстајгев у деванзива!
А играта? од тоа треба дефинитивно да бидете задоволниБоби[Мкд];3321718 напиша:Не е убаво чуството на ваква победа дефинитивно, од кога го гледам Баерн, веќе 9 години никогаш немал помош од судиите.
Bas mi e krivo so ja zaeba utakmicava sudijava ( nejkam da pomislam deka nekoj go platil za vakvo sudenje) do crveniot karton ramnopravna igra na fiorentina,ako ne i podobra, vo sekoj slucaj prvo poluvreme podobra ekipa bevme, vo vtoro napraevte jak pritisok, 10 igraci + 3 sudiiSala na stana se nadevam nema da ima vakvi govnarii vo firenca i posteno ke se nadigruvame.
Не сум задоволен ни од играта иако беше тешко, многу затворени беа, ама за играта утре...А играта? од тоа треба дефинитивно да бидете задоволни