Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.288
Поени од реакции
8.469
Судијава не калуѓер туку во некоја тешка секта e :pos:

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
uste koa vidov koj ke sudi znaev deka neso ke se zaebe.Inace bravo za Fiorentina odlicno se drzese probuvase da ja umrtvi igrata i od kontri da napadne i im uspea toa,Crven bese zasto namerno otkako mu otide topkata se vide namerno otide na Robben a za ofsajd ofsajd bese edno 2,3 metra :D kako i da e cestito za fiorentina dobra igra ke gleame ubav revans.

M

Mario Gómez

Гостин
Не е убаво чуството на ваква победа дефинитивно, од кога го гледам Баерн, веќе 9 години никогаш немал помош од судиите.

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Дваесет и некој удар кон голот, од кои 12 мислам во гол.
Робен танцуваше вечерва.

Како и да е кељавиов ја еба утакмицава, офсајт од авион се гледа.
За црвениот и така и така имаше некоја намера.

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Судијава сеуште не се опаметил од лани:tapp: Одма на бесење!:zid:

Член од
29 мај 2009
Мислења
748
Поени од реакции
47
Bas mi e krivo so ja zaeba utakmicava sudijava ( nejkam da pomislam deka nekoj go platil za vakvo sudenje) do crveniot karton ramnopravna igra na fiorentina,ako ne i podobra, vo sekoj slucaj prvo poluvreme podobra ekipa bevme, vo vtoro napraevte jak pritisok, 10 igraci + 3 sudii :) Sala na stana se nadevam nema da ima vakvi govnarii vo firenca i posteno ke se nadigruvame.

Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
фиорентина не е доволно голем политички тим за да ја помине наредната рунда. едноставно криво ми е за играчи како деСилвестре кои го оставија срцето на теренот, како и повеќето за да им го скршат некои на ваков начин. рибери не мрдна, само робен изигра добро, очекував повеќе од баерн минхен, мислев дека се многу поуиграни, но не се!
не сум го глеал баерн оддамна, не следам германско али што бара бе швајнстајгев у деванзива!

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
фиорентина не е доволно голем политички тим за да ја помине наредната рунда. едноставно криво ми е за играчи како деСилвестре кои го оставија срцето на теренот, како и повеќето за да им го скршат некои на ваков начин. рибери не мрдна, само робен изигра добро, очекував повеќе од баерн минхен, мислев дека се многу поуиграни, но не се!
не сум го глеал баерн оддамна, не следам германско али што бара бе швајнстајгев у деванзива!
pa kako sakas da igraat koa fiorentina glea da ja umrtvi igrata i se brani so 11 dusi znae deka ke bide tesko nikad ne rekov deka bayern ke gi napuni se znaese deka fiorentina bese dojdena vo Minhen da se odbrani i ako moze nekoj gol na sasma da dade kako sto im uspea

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
На страна сите неправилности, одамна не сум го гледал Баерн. Што е по ѓаволите со Робен ? :icon_lol:

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Спротивно на моите очекувања, Баерн даде гол у второ полувреме. А судијата, несфатливо е како може да суди во ЛШ, гарант има некои топли односи со Платини :)
Честито победа.

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Боби[Мкд];3321718 напиша:
Не е убаво чуството на ваква победа дефинитивно, од кога го гледам Баерн, веќе 9 години никогаш немал помош од судиите.
А играта? од тоа треба дефинитивно да бидете задоволни

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Фудбал како што очекував ..фиренца играше солидно во прво(му вршеше притисок на баерн во секој сегмент на теренот)..во второто се затворе(италјанска работа)...е сега од сусиски аспект...да се разбериме гледајте реално за црвениот на фиренза беше за црвен(правилото гласи дека недозволиво е да се оди со лакт директно на лице откако топката не е во игра)..ама работата е тоа што и на клосе стартот со ОТВОРЕНА копачка беше за црвен(бидејќи и тоа се состои во правилото)...а голот на колсе немам коментар(вакво нешто да се случеше кај нас судијата немаше да излези од теренот(без разлика дали домаќини гости))..позз

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Bas mi e krivo so ja zaeba utakmicava sudijava ( nejkam da pomislam deka nekoj go platil za vakvo sudenje) do crveniot karton ramnopravna igra na fiorentina,ako ne i podobra, vo sekoj slucaj prvo poluvreme podobra ekipa bevme, vo vtoro napraevte jak pritisok, 10 igraci + 3 sudii :) Sala na stana se nadevam nema da ima vakvi govnarii vo firenca i posteno ke se nadigruvame.

Одличен пост!!!!Најреален!Исто е и моето мислење!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom