M
Mario Gómez
Гостин
Абе па овие се загрижиле за Гројтер Фурт.:pos2::pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Боби[Мкд];3294969 напиша:Абе па овие се загрижиле за Гројтер Фурт.:pos2::pos2:
Јас колку што знам, куп можно е да даваат на DSF, обично пријателските тие ги пренесуваат, па зошто да не и ова. Ама не сум сигурен. Стрим ти е најсигурно.
Da da normalno kako sum pocnal da gledam fudbal samo eden tim e vo moeto srce BAYERNи заслужувате конечно пак голем респект не за друго после речиси 3 години сте повторно први :nesvest:
најдобар потег без сомнение е Арјен омилен играч инаку ми е, и уште жалам шо го продаде перез туку-така :zid:
а потписот ти значи дека навиваш само за баерн или?
а потписот ти значи дека навиваш само за баерн или?
По мене тешко може да потфрлиме на план на напад и средина на терен,тука сме подмачкани и тоа за да одиме до самиот крај.Само одбраната може да не поткопа.
Сепак со малце среќа и силна мотивација,годинава можеме многу.....
Дај олабааете
Потписот значи дека тешко и се пишува на Фиорентина во ЛШ.:smir:
Само нека припазат малце нашиве, може тешки трауми да им нанесеме, па да не тужат на УЕФА.Потписот значи дека тешко и се пишува на Фиорентина во ЛШ.:smir:
:pos2::pos2::pos2: imas pravo:wink:Потписот значи дека тешко и се пишува на Фиорентина во ЛШ.:smir:
Сигурно мислеше на оваа екипа [FONT=Arial,helvetica,sans-serif]SpVgg Greuther Fürth[/FONT]:pos2::pos2::pos2: imas pravo:wink:
Za natprevarot so Grader Fut lesna utakmica no nema da tepame ubedlivo
2-0 moj tip:wink:
Дечки ова не ми е најсигурно ама се надевам дека не грешам:
Изгледа на МТВ ќе даваат Бундес пошто вчера гледав преглед на предходното коло даваа (она со Мајнц ко игравме) барав на сајтот на МТВ ништо не пишуваше ако здогледате реклама или слично кажувајте. Дај Божеда го видам и тоа после 5-6 години Бундес пренос на Македонски
![]()