Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Боби[Мкд];3294969 напиша:
Абе па овие се загрижиле за Гројтер Фурт.:pos2::pos2:

не сме се загрижиле уопште,да ти кажам право многу ми е гајле за купот,најбитно ми е во ЛШ добро да изиграме!!

Не бе па ти не сме загрижени, така ти се чини.:) А иначе секој што игра против голем тим како Баерн, игра со поголема мотивација, така да не е толку наивна утакмицата. Ама какви противници растуривме во последно време, па за нив ќе му ја мислиме.:baeh:

Абе во среда било, кој ќе чека до тогаш. Ја пак мислев во вторник играме.:(

Мора да се мисли на победничката серија.baernbaernbaern

Дај олабааете

Јас колку што знам, куп можно е да даваат на DSF, обично пријателските тие ги пренесуваат, па зошто да не и ова. Ама не сум сигурен. Стрим ти е најсигурно.

Не, мислам нема никој да го пренесет, правата ги имаат јавните телевизии и мислам дека ќе го дадат Шалке со Оснабрик на ТВ.

и заслужувате конечно пак голем респект не за друго после речиси 3 години сте повторно први :nesvest:
најдобар потег без сомнение е Арјен омилен играч инаку ми е, и уште жалам шо го продаде перез туку-така :zid:
а потписот ти значи дека навиваш само за баерн или?
Da da normalno kako sum pocnal da gledam fudbal samo eden tim e vo moeto srce BAYERN:vozbud:

По мене тешко може да потфрлиме на план на напад и средина на терен,тука сме подмачкани и тоа за да одиме до самиот крај.Само одбраната може да не поткопа.

Сепак со малце среќа и силна мотивација,годинава можеме многу.....

Имам уште еден проблем покрај просечната одбрана - реализација! Мора да се подобри и таа инаку во ЛШ скапо ќе не чини тоа. Џабе ни е да веземе на терен во 1/2 финале со кого и да е, шанса до шанса, пречки, стативи, зицери а да ни го турат од една контра...

Дај олабааете

Потписот значи дека тешко и се пишува на Фиорентина во ЛШ.:smir:

Нема лабаво gimli:

Дечки ова не ми е најсигурно ама се надевам дека не грешам:
Изгледа на МТВ ќе даваат Бундес пошто вчера гледав преглед на предходното коло даваа (она со Мајнц ко игравме) барав на сајтот на МТВ ништо не пишуваше ако здогледате реклама или слично кажувајте. Дај Боже :cuc:да го видам и тоа после 5-6 години Бундес пренос на Македонски:vozbud::vozbud::vozbud:

Дечки ова не ми е најсигурно ама се надевам дека не грешам:
Изгледа на МТВ ќе даваат Бундес пошто вчера гледав преглед на предходното коло даваа (она со Мајнц ко игравме) барав на сајтот на МТВ ништо не пишуваше ако здогледате реклама или слично кажувајте. Дај Боже :cuc:да го видам и тоа после 5-6 години Бундес пренос на Македонски:vozbud::vozbud::vozbud:

Нема шанси некоја друга програма да земе германско на балканов, пошто Eurosport ги има откупено правата за емитување мислам три години унапред.

Иначе, за натпреварот во купот, вГаал нема да го менува тимот како што мислевме, туку досега се знае дека само Бут и Швајни ќе ги одморел, а на нивно место Ренсинг и Тимошчук. Исто така најверојатно и Клосе нема да настапи поради мала повреда на глуждот што ја здобил на тренинг. Ништо сериозно, но вГаал е претпазлив.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom