Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
МТВ? Нема шанси Калински е за Реал - жив кошмар му сме, до сеа 100 пати комплекси сме му набиле. psy:

Сепак мислам на крај ќе ги пушти младите... не гледам зашто вБајтен, вБомел и Олиќ би се трошеле за оваа. Овие тројца како постари ги спомнав инаку не гледам зашто ни еден Лам или Гомез, за Робен да не правиме муабет, да се ризикуваат.

Не знам, и мене ме чуди што се уплашиле волку од овие. Јесте да во 1994 сме изгубиле 1:0, ама од тогап до сега има има.:toe:

Не знам, и мене ме чуди што се уплашиле волку од овие. Јесте да во 1994 сме изгубиле 1:0, ама од тогап до сега има има.:toe:
Kуп си е куп, годинава одиме на хет трик, плус и Гројтер се јаки, секоја недела ги играм да тепаат во втора лига.

:pos2:

Не му се замарам искрено на купот.Дали сме го освоиле 15 или 16 пати голем работа ебаго.Ич не му се секирам.Треба да се сконцентрираме на лигата и на ЛШ.Особено на ЛШ.Годинава имаме најјак состав икад,во последните 10 години,и феноменален тренер,и можеме да постигнеме многу.Тука треба да ја насочиме енергијата.

Бут, вБајтен, Швајни и Клосе сигурно не се во кадар. Бут не е сигурен ни за Дортмунд. Екичи и Контенто се прв пат повикани на клупа ама не се знае дали ќе стартуваат. Сигурно стартува Рибс!

ribery_reinhardt_2_468x345.jpg

ЧОВЕКОТ!!!!​

Ма ни со раце неможат да го застанат!!!

Едвај чекам ЛШ!!!!

Бут, вБајтен, Швајни и Клосе сигурно не се во кадар. Бут не е сигурен ни за Дортмунд. Екичи и Контенто се прв пат повикани на клупа ама не се знае дали ќе стартуваат. Сигурно стартува Рибс!
Ренсинг ќе брани.:ija::ija:
But мора да се врати за со Фиорентина оти лошо ни се пише. Исто така Робен не смее да влезе во игра денес, ја би го ставил во карантин, во соба без остри рабови, полна со душеци и перници, да нема шанси да се повреди.

:vozbud:

Sega i vie go napraevte Roben :star:do tolku nee toj
http://www.bayernmkd.co.cc/novosti/1740
Edna interesna vest nemoem jas da go sfatim covekof ako go razbral nekoj neka kaze

:vozbud::pos2:

Верувај брат, моментално ни самиот не знае што зборува. Ајде нека се одлучи веќе еднаш дали ќе си оди или не, доста се драми околу тоа. Останува да видиме во март...

Боби[Мкд];3301198 напиша:
Исто така Робен не смее да влезе во игра денес, ја би го ставил во карантин, во соба без остри рабови, полна со душеци и перници, да нема шанси да се повреди.

:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: Бобане си ме насмеал сеа :helou:

Sega i vie go napraevte Roben :star:do tolku nee toj
http://www.bayernmkd.co.cc/novosti/1740
Edna interesna vest nemoem jas da go sfatim covekof ako go razbral nekoj neka kaze

Да бе ја сабајле баш прочитав ист ова на ртл телетекст и не знаев шо да мислам. Во суштина верувам дека до менаџерот е најголемиот проблем - пијаавици, мршојади, хиени... такви створења се тие за 100 евра и мајките би си ги продале најголем дел од нив. И фамилијата е тука нормално и на крај самиот Рибс...

Забавно ќе ни биде во Март кога пред 1/4 финале во ЛШ ќе има тежок театар околу Рибс ама јбг тоа...

Очекувам победа од Баерн иако Гројтер се доста незгоден тим. И не треба да се подцени ДФБ-Купот и неговото значејне. Купот во Германија е доста атрактивен и навивачите стварно сакаат нивниот тим да го победат, тоа важи исто за Баерн.

Сепак добро е што им се дава на играчи од клупа можноста да играат и посебно за Рибери ќе видиме колку му е моќта после повредата.

Верувајте Гројтер ќе даде 150% против Баерн :wink:

Купот си има свои правила тоа секогаш било така :toe: Сепак очекувам некоја минимална победа вечерва... од 19 е натпреварот стрим на myp2p.eu сигурно има (немам проверено после ќе ѕирнам пред натпреварот да почне)

Очекувам победа од Баерн иако Гројтер се доста незгоден тим. И не треба да се подцени ДФБ-Купот и неговото значејне. Купот во Германија е доста атрактивен и навивачите стварно сакаат нивниот тим да го победат, тоа важи исто за Баерн.

Сепак добро е што им се дава на играчи од клупа можноста да играат и посебно за Рибери ќе видиме колку му е моќта после повредата.

Верувајте Гројтер ќе даде 150% против Баерн :wink:

Гројтер, ова му е натпревар на сезоната, играчите има да гинат на теренот, плус се очекува 10.000 гостински навивачи на АА.

http://www.atdhe.net/13148/watch-bayern-munchen-vs-greuther-furth

Stream.:toe:

Muller-------Gomez
Riberi--------Roben

Вака играме.:vozbud:

Значи играме со јак состав,на местото на Швајни игра Тимошчук,Лел е десно а бади стопер.Како што гледам теренот не е баш добар за игра ама се надевам ќе ги тепаме.

ГОООЛЛЛЛЛЛЛЛЛ МИЛЕРРРРРРРРР

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom