Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Леле сум ги играл двојка вечер,изиграв навијачки,али ако зезнат пак...незнам....
Значи до сега 10 пати сум ги играл у кладилница,од кој 8 пати ме зезнале.Се надевам вечер нема,и дека ке растурат во Лисабон!!!!Вечер идеме на сигурна победа и влез во 4 финале!!!!

M

Mario Gómez

Гостин
Леле сум ги играл двојка вечер,изиграв навијачки,али ако зезнат пак...незнам....
Значи до сега 10 пати сум ги играл у кладилница,од кој 8 пати ме зезнале.Се надевам вечер нема,и дека ке растурат во Лисабон!!!!Вечер идеме на сигурна победа и влез во 4 финале!!!!
Да бидеме реални и да не се разочаруваме после,тешко се оди на победа на гости , па посебно во осмина-финале на лига на шампиони.
Треба да се одигра паметно и да се постигне гол на гости па ако може и на победа.Да бевме во јака форма ко со лион сигурна победа имавме,ама вака потешко.:tv:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Еве уште една трансфер шпекулација која ме радува,е сеа дали ке се оствари ке видиме.
Баерн се ептен заинтересирани за најдобриот руски фудбалер за 2008-Јури Жирков.Дечкото е стварно луд.Одлична замена би бил за Зе Роберто,односно перфектна.Игра на лева страна,подеднакво е добар и во одбрана и да организира напад.Има феноменална техника,и не за џабе го викаат рускиот Меси.Ако го донесат стварно се цареви!!!

http://www.sportbild.de/sportbild/generated/article/fussball/2009/02/25/11801600000.html

M

Mario Gómez

Гостин
Еве уште една трансфер шпекулација која ме радува,е сеа дали ке се оствари ке видиме.
Баерн се ептен заинтересирани за најдобриот руски фудбалер за 2008-Јури Жирков.Дечкото е стварно луд.Одлична замена би бил за Зе Роберто,односно перфектна.Игра на лева страна,подеднакво е добар и во одбрана и да организира напад.Има феноменална техника,и не за џабе го викаат рускиот Меси.Ако го донесат стварно се цареви!!!

http://www.sportbild.de/sportbild/generated/article/fussball/2009/02/25/11801600000.html
За него се заинтересирани многу големи клубови,така да ќе не чини многу.Но мора да се земе затоа што тој е феноменален играч со невидена техника и брзина.Само него да го земаат ќе бидам задоволен.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Спортинг лошо игра против германци, така да Баерн има шанси за поволен резултат ...

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Ве имам на кладилница, така да очекувам победа. Сепак овие португалциве и не се баш за потценување...

M

Mario Gómez

Гостин
Ajде последен пат за среќа нека биде,имам добро претчуство за оваа вечер..
THE NIGHT WE CAME BACK INTO THE WINNING WAYS

LETS GO BAYERN..MAKE US PROUD......

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Рибери, срце си :pos:
ГОООООООООООЛ!!!

M

Mario Gómez

Гостин
Сега треба една паметна игра во одбрана,и да се чека на контри за Рибери,Тони и Клосе.Сега само одбрана и чести излети на напред,но не да се затворат и да примат гол лесно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom