Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Да се надеваме, иако со вакво никакво ангажирање нема да постигнат ништо. Само Рибери го бива, и чат-пат уште некој, другиве како да играат фудбал од обврска, а не од задоволство.

M

Mario Gómez

Гостин
Да се надеваме, иако со вакво никакво ангажирање нема да постигнат ништо. Само Рибери го бива, и чат-пат уште некој, другиве како да играат фудбал од обврска, а не од задоволство.
Треба да им го намалат платите, да видат како е кај нас...

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Абе какво намалување, не треба ич пари да им се даваат. Секој пораз од послаба екипа треба казнување на сите играчи па ќе видиш како ќе играат. Вака победиле, изгубиле, добиваат плата, ич не им е гајле.

M

Mario Gómez

Гостин
Абе какво намалување, не треба ич пари да им се даваат. Секој пораз од послаба екипа треба казнување на сите играчи па ќе видиш како ќе играат. Вака победиле, изгубиле, добиваат плата, ич не им е гајле.
Па тоа е диктатура,мора тоа за успех.Абе да сум јас газда нема плата за нив..

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Па и јас само за Македонија сум страствен,но и за БАерн и Германија понекогаш...
За мене е подеднакво чуството ако Македонија освои Европско во фудбал,или Баерн освои титула во Лига на Шампиони.Премногу ми се влезени во крв,не се објаснува тоа.Искрено ми е страв како би поднел ако Баерн освои ЛШ........Тоа може да биде опасно по живот.:pos2:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Аман брат, не е на арно :)
Никогаш не би ја рамнел Македонија со нешто друго. Кога Македонија победува тоа е ГОЛЕМА РАДОСТ, кога Баерн победува, тоа е само една победа.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Аман брат, не е на арно :)
Никогаш не би ја рамнел Македонија со нешто друго. Кога Македонија победува тоа е ГОЛЕМА РАДОСТ, кога Баерн победува, тоа е само една победа.

Знам дека не е арно,ама кога нешто ќе ти влезе во крв,готово е!Не се опишува тоа,едноставно така е!Затоа ти викам,треба да си фан како мене на Баерн за да сватиш зашто се нервираме сеа.......И секој успех на Македонија ми значи подеднакво како и за Баерн,односно премногу ми значи!!!

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
А Македонија победила, а Баерн исто ми е чувството. Адреналин до небо ми се качува поготово за Л.Ш. А ако освоиме е тоа е веќе друга работа, таму не навлегувам многу, пошто сум спремен и гол да шетам на плоштад (ова не е баш за верување:wink:). Под кожа ми е навлезен не можам да се контролирам ко е во прашање Баерн, заљубен сум во него ко тинејџерка во веспа:pos2:

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
За мене е подеднакво чуството ако Македонија освои Европско во фудбал,или Баерн освои титула во Лига на Шампиони.Премногу ми се влезени во крв,не се објаснува тоа.Искрено ми е страв како би поднел ако Баерн освои ЛШ........Тоа може да биде опасно по живот.:pos2:
ова не чини, ама не си ти крив, по муабетов сигурно си помал и може немаш гледано финалиња на ЛШ од баерн? криви се луѓе како филе и компанија што ве учат појќе да ги сакате баерн и компанија отколку мак екипите и македонија.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
ова не чини, ама не си ти крив, по муабетов сигурно си помал и може немаш гледано финалиња на ЛШ од баерн? криви се луѓе како филе и компанија што ве учат појќе да ги сакате баерн и компанија отколку мак екипите и македонија.
Нема врска,имам гледано финале на Баерн.Само што тогаш бев помал,па доживувањето нема да е исто ако сега освојат ЛШ.Ни Филе ни свети Филе не е крив,и нема никакво влијание,ни било кој.Едноставно влезено ми е во крв од други причини,и тоа е тоа,исто ко Bavarecot!
И далеку од тоа дека поише ми значи Баерн од МАК репрезентација.Подеднакво ми значат,со други зборови премногу.

M

Mario Gómez

Гостин
Нема врска,имам гледано финале на Баерн.Само што тогаш бев помал,па доживувањето нема да е исто ако сега освојат ЛШ.Ни Филе ни свети Филе не е крив,и нема никакво влијание,ни било кој.Едноставно влезено ми е во крв од други причини,и тоа е тоа,исто ко Bavarecot!
И далеку од тоа дека поише ми значи Баерн од МАК репрезентација.Подеднакво ми значат,со други зборови премногу.
Не ми значи повеќе од Македонија ,кога победува Македонија јас сум на небо а кога победува Баерн сум радосен но за да бидам на небо треба они да го победат Милан , Манчестер или Реал.А за Македонија со секоја победа се радувам.

Advocaat praises Tymoschuk
'Bayern are getting my best player'
23.02.2009

The Zenit St. Petersburg squad has been working out at the Säbener Strasse since Sunday, preparing for a UEFA Cup meeting away to VfB Stuttgart. Understandably enough, all eyes were on Anatoliy Tymoschuk, even though the midfielder is suspended for the clash with VfB and also failed to train on Monday due to a minor injury.

As is now widely known, the UEFA Cup holders' Ukrainian captain is making the switch to Munich on 1 July this year. fcbayern.de asked Zenit boss Dick Advocaat to introduce his skipper, and heard nothing but good things about the Bavarians' new acquisition.

Tимошчук најдобар играч,ќе видеме..?

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Не си сватил ко што треба друже. Можам да кажам дека само Вардар ако стигне Л.Ш би бил посреќен (друг македонски клуб не ме занима) од победите на Баерн над големите екипи. А победите на Македонска репрезентација и Баерн ми се подеднакво драги. За да го доживееш таквото чувство треба да си напален до коска и искрен љубител на фудбалот и на својот клуб,во случајот Баерн, за жал не можеш тоа да го разбереш. А тоа за Филе е друг случај он ја велича Аргентина повеќе од Македонија. Друго е клуб, друго е репрезентација.:smir:

M

Mario Gómez

Гостин
Ajде загревајте атмосфера за денес.Незнам како ќе одам нашколо кога се ќе ми оди мозокот кај Баерн.Спортинг е екстра екипа и нема да биде лесно,иако сакам победа нагости е малку веројатна и да дадеме гол на гости ќе биде битно.:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom