Треба да им го намалат платите, да видат како е кај нас...Да се надеваме, иако со вакво никакво ангажирање нема да постигнат ништо. Само Рибери го бива, и чат-пат уште некој, другиве како да играат фудбал од обврска, а не од задоволство.
Па тоа е диктатура,мора тоа за успех.Абе да сум јас газда нема плата за нив..Абе какво намалување, не треба ич пари да им се даваат. Секој пораз од послаба екипа треба казнување на сите играчи па ќе видиш како ќе играат. Вака победиле, изгубиле, добиваат плата, ич не им е гајле.
За мене е подеднакво чуството ако Македонија освои Европско во фудбал,или Баерн освои титула во Лига на Шампиони.Премногу ми се влезени во крв,не се објаснува тоа.Искрено ми е страв како би поднел ако Баерн освои ЛШ........Тоа може да биде опасно по живот.:pos2:Па и јас само за Македонија сум страствен,но и за БАерн и Германија понекогаш...
Аман брат, не е на арно
Никогаш не би ја рамнел Македонија со нешто друго. Кога Македонија победува тоа е ГОЛЕМА РАДОСТ, кога Баерн победува, тоа е само една победа.
ова не чини, ама не си ти крив, по муабетов сигурно си помал и може немаш гледано финалиња на ЛШ од баерн? криви се луѓе како филе и компанија што ве учат појќе да ги сакате баерн и компанија отколку мак екипите и македонија.За мене е подеднакво чуството ако Македонија освои Европско во фудбал,или Баерн освои титула во Лига на Шампиони.Премногу ми се влезени во крв,не се објаснува тоа.Искрено ми е страв како би поднел ако Баерн освои ЛШ........Тоа може да биде опасно по живот.:pos2:
Нема врска,имам гледано финале на Баерн.Само што тогаш бев помал,па доживувањето нема да е исто ако сега освојат ЛШ.Ни Филе ни свети Филе не е крив,и нема никакво влијание,ни било кој.Едноставно влезено ми е во крв од други причини,и тоа е тоа,исто ко Bavarecot!ова не чини, ама не си ти крив, по муабетов сигурно си помал и може немаш гледано финалиња на ЛШ од баерн? криви се луѓе како филе и компанија што ве учат појќе да ги сакате баерн и компанија отколку мак екипите и македонија.
Не ми значи повеќе од Македонија ,кога победува Македонија јас сум на небо а кога победува Баерн сум радосен но за да бидам на небо треба они да го победат Милан , Манчестер или Реал.А за Македонија со секоја победа се радувам.Нема врска,имам гледано финале на Баерн.Само што тогаш бев помал,па доживувањето нема да е исто ако сега освојат ЛШ.Ни Филе ни свети Филе не е крив,и нема никакво влијание,ни било кој.Едноставно влезено ми е во крв од други причини,и тоа е тоа,исто ко Bavarecot!
И далеку од тоа дека поише ми значи Баерн од МАК репрезентација.Подеднакво ми значат,со други зборови премногу.
Не си сватил ко што треба друже. Можам да кажам дека само Вардар ако стигне Л.Ш би бил посреќен (друг македонски клуб не ме занима) од победите на Баерн над големите екипи. А победите на Македонска репрезентација и Баерн ми се подеднакво драги. За да го доживееш таквото чувство треба да си напален до коска и искрен љубител на фудбалот и на својот клуб,во случајот Баерн, за жал не можеш тоа да го разбереш. А тоа за Филе е друг случај он ја велича Аргентина повеќе од Македонија. Друго е клуб, друго е репрезентација.:smir:ова не чини, ама не си ти крив, по муабетов сигурно си помал и може немаш гледано финалиња на ЛШ од баерн? криви се луѓе како филе и компанија што ве учат појќе да ги сакате баерн и компанија отколку мак екипите и македонија.