Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Па вие највеќе си мрчевте навивачите за Клинсман доволно е да отвориш тука и да видиш како мислеа навивачите на Баерн само гледај постарите објави каде што имаат кикснато во коментари.
Јас во ниту една ситуација го немам посочувано Клинсман како причина за поразите на Баерн,туку напротив види на претходните страници,дека повикувам да се има трпение,и дека човекот не е толку лош како што покажуваа резултатите.Инаку кога реков дека тие што мрчеа против Клинсман се затнаа самите себе,мислев и на фанови,кои реално се откажаа од него,иако сега се покажува обратна ситуација.Нема врска важно е Баерн да победува како денес!!!

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Па вие највеќе си мрчевте навивачите за Клинсман доволно е да отвориш тука и да видиш како мислеа навивачите на Баерн само гледај постарите објави каде што имаат кикснато во коментари.
Навивачите беа поделени во мислењата за виновникот во Баерн.Според некој беше дека Клинсман,според други беше управата,според трети некој трет.Според мене управата на Баерн е најголемиот виновник за таквата ситуација.Сепак на крајот од сезоната ќе се види виновникот,доколку го има.

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Не "мрчевме" баш сите како што викаш. Повеќето од фановите на Баерн, барем на Кајгана, не го критикуваа Клинсман толку колку што ги критикуваа играчите и некои управата. Јас лично, ги критикував играчите бидејќи навистина лошо одиграа на некои натпревари. Нормално е на нов тренер да му треба повеќе време да се вклопи. Ништо не паѓа од небо, треба континуирана работа!

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
честитки
сакав да ја играм сингл ке лапнев 650 денари
ама имаше собраќајка неможев да поминам :pos2:

miki-MZT

F.A.
Член од
27 март 2008
Мислења
252
Поени од реакции
1
леле денес баер 2 у 1 да ја уплатис сингл ке се утепасе пари зимане али кој има гз:pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Честитки за вчерашнава победа. Навистина неверојатен пресврт направија, секоја чест ... :bravo:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Се е ок,само не смее да се опуштат.Изиграа одлично,ама одбраната беше далеку од посакуваното ниво.Тука мора во брзо време да се реагира за да се сменат работите.Ми се свиѓа тоа што сега секој може да даде гол.Лани тоа беше или Тони или Клосе,и некад рибери.Со Волсбург сите играчи од средината постигнаа голови,освен Зе РОберто,кој асистираше на два,и дечкото е во животна форма дефинитивно!!!!

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.648
Поени од реакции
22.380
Се е ок,само не смее да се опуштат.Изиграа одлично,ама одбраната беше далеку од посакуваното ниво.Тука мора во брзо време да се реагира за да се сменат работите.Ми се свиѓа тоа што сега секој може да даде гол.Лани тоа беше или Тони или Клосе,и некад рибери.Со Волсбург сите играчи од средината постигнаа голови,освен Зе РОберто,кој асистираше на два,и дечкото е во животна форма дефинитивно!!!!
Problemot e momentalno sto Toni ne e vo forma i plus Klose i Podolski se malku von forma, zatoa se soglasuvam deka e dobro sto i drugi igraci mozat da stavat gol. Inace odbranata ne e stabilna i bi bilo dobro ako se zasilat vzima.
Moj favorit bese Mertesacker od Werder no toj go prodolzi dogovorot i bi bil mnogu skap za Bayern. Ama veruvam deka ke se stabilizira odbranata.

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Браво бе Демикелис авто гол
По се изгледа уште еден кикс на Баерн Минхен:tapp::tapp:

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
За среќа Клосе и Рибери се расположени :). Уште неколку минути и ќе заврши натпреварот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom