Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Go2bed

Vasilij Zajcev
Член од
2 март 2005
Мислења
972
Поени од реакции
13
Абе како сакаш да тепат на тоа ладно?? Таму како што знам нема никој победено оваа сезона...
аууу..ама глуп изговор...:nenene::nenene:..такви "звезди" не треба да прават разлика топло ,ладно..бедно , во секој случај...баерн беа тапа не знаева каде им е главата...

Член од
2 април 2007
Мислења
2.875
Поени од реакции
4
ne skrsija. ma ne ka ide se u p.m.
se nerviram
pozdrav i ne ocajuvajte ljubiteli na bayern.
drugata godina e pred nas
povece sreka

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.697
Поени од реакции
11.510
во секој случај...баерн беа тапа не знаева каде им е глават
Па од ладното тоа.. lol

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Неможам да поверувам.Ја гледав на оваа румунскава и не ми е јасно што се случува.Зенит не дека беа нешто доминантни ама заслужено победија а можеби и не со толкава предност.
Иначе од форумот macedonianfootball имам информации дека Зенит си ја купиле утакмицава т.е Газпром нивниот спонзор.

Член од
2 март 2008
Мислења
240
Поени од реакции
4
па и не е некоја срамота...кога играле германците добар фудбал...имаат најтапа лига.
знам дека имаат најтапа лига ама брат не е ова реално да изгубат у полуфинале у уефа од руски тим , реал.мадрид да беше ке беше помотивиран од баерн иако тоа е испод ниво на реал да освојуваат титули у уефа тоа го можат само баерн и милан

Z

ZeroStyle

Гостин
Ајде изгубија изгубија. Не следам мнг Германско али овие ми беа најсимпатични. Јбг смешно губат,и у кладилница ме имаа заебано неколку пати :pos:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Цццц како бе може Баерн да изгуби од Зенит 4-0 :nesvest:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Епа се спасивте од скромното тимче на Хетафе ама нема бегање од руската машинерија, русин за 400 000 евра земјата ќе ја преврти а не па да му се мисли на еден монотон Баерн Минхен, баш ми е мило што вака ве треснаа, многи бевте дигнати мислевте дека ако е Уефа Куп и предвреме ви е освоен, се лажевте.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Дека е катастрофа катастрофа е.Точно се сложувам со сите.Но да не бевме пристрасни,ќе сватевме дека и ова уствари била реалноста,и дека ние после тие 1-1 у Минхен и немавме шанса,но пуста желба и надеж дека ќе победиме не водеше.Сепак,ја стварно не можам да сватам што правеше Хитцвелд на сред Русија у полуфинале УЕФА Куп со таа ебана тактика 4-4-2 што ја форсира цела сезона.Не свати ли дека можда тренерот на Зенит ги глеал последните 20 утакмици на Баерн и ги изанализирал.Па го прочитаа веќе тоа.Наместо да извади по друга тактика,да смени малце,да изненади,он пак со тоа.Па го прочитаа и тоа е тоа.АКо уште на тоа додадете дека тоа беше негде 60,70 натпревар на Баерн сезонава,а Зенит се тек на почеток на сезона,може многу лочично да дојдеме до овој резлутат.Честитки до Зенит,за фантастичната игра,исто и за тренерот Дик Адвокат,одлична ја постави играта.Во секој случај тоа е тоа,идеме даље,искрено со душа го чекам новиот тренер Клинсман,да ја смени оваа монотона игра,која успеваше цела сезона,но на крај крахира,и мислам дека Клинсман ќе го извади целиот потенцијал од оваа екипа,со уште некое заслиување.Криво ми е за Кан кој не заслужува да ја заврши кариерата на овој начин но тоа е спортот!!!

pirlo21

којотот
Член од
12 јануари 2008
Мислења
2.052
Поени од реакции
2.055
Дури сега сваќам што е тоа руска машинерија.:pos2: :pos2:

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Леле леле газење:)Абе русин си е русин:)ДАВАЈ ДАВАЈ викаа цело време ако ја гледаше некој утакмицата:haha:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Тоа е бе другови,не може само да се победува.Нека не се фураат сите тие шо мрчат срамен пораз вака така,уште не знаете што екипа е Зенит,и ќе ми биде мило коа ќе ви го турат догодина у Лига на Шампиони,на пример на Реал кои знаат многу често да го јадат од слаби екипи.Сега најбитно у недела да си ја пролсавиме титулата у Бундес со многу пиво нормално,и со тоа да се ставиме крај на една ера во Баерн на чело со Хитцвелд и легендата Кан.После тоа ќе го чекаме Клинсман,кој сум сигурен,ќе внесе доста промени и освежување во тимот.

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.825
реал.мадрид да беше ке беше помотивиран од баерн иако тоа е испод ниво на реал да освојуваат титули у уефа тоа го можат само баерн и милан
Жити ретардираноста, ај кажи кога Милан освоил Куп Уефа:tapp: .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom