Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Добра вест пред реваншот во четврток е тоа што најверојатно ќе го имаме целиот тим на располагање,без повредени,што е дополнителен плус за нас!!!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
еве нешто интересно:

Toni To Pip Ronaldo To Ballon d'Or?

и по мене би било реално. кристиано нигде го нема на големи натпревари(лани и годинава ЛШ 1/2) и ЕП и СП. се зависи од тоа кој ќе освои ЕП по мое мислење...

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
еве нешто интересно:

Toni To Pip Ronaldo To Ballon d'Or?

и по мене би било реално. кристиано нигде го нема на големи натпревари(лани и годинава ЛШ 1/2) и ЕП и СП. се зависи од тоа кој ќе освои ЕП по мое мислење...
Мене ме буни тоа што лани Канаваро ја доби,и не верувам пак на италијанец да ја доделат.Плус еве Роналдо е во финале на ЛШ,и плус ако освојат англиско тешко дека ќе му ја дадат на Тони.Има шанси,ама реално не вервуам.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Исто како пред 3-4 години титулата ќе се слави во Волфсбург, со многу пиво се разбира. А ова за Тони и Роналдо не верувам дека на Тони ќе му ја доделат, па макар и Италија да освои Европско.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
POZDRAV BAVARCI !!!

Super ekipa imaat stvarno gi sakam, ama denes mislam deka se pe4eni da ispadnat od ZENIT (oti dosta srekata gi sluzese do sea). Koga ke mi tekne samo so mu napravija na GETAFE uste se treskam od zemja ... Taka da denes e vreme BAYERN da i kaze zbogum na Evropa (osven ako pak ne gi posluzi istata sreka kao u Spanija) ... !!!* ;)

:helou: :helou:

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
POZDRAV BAVARCI !!!

Super ekipa imaat stvarno gi sakam, ama denes mislam deka se pe4eni da ispadnat od ZENIT (oti dosta srekata gi sluzese do sea). Koga ke mi tekne samo so mu napravija na GETAFE uste se treskam od zemja ... Taka da denes e vreme BAYERN da i kaze zbogum na Evropa (osven ako pak ne gi posluzi istata sreka kao u Spanija) ... !!!* ;)

:helou: :helou:
Типче грешка си!!!Баерн ќе биде шампион:helou:

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Znaes kako velat : '' ZIVJELI PA VIDJELI ''

Ako si procital gazdata na klubot na Zenit im dava premija od 400,000 dolari na igracite ako gi minat Bavrcite ... I toa na site i na onie koi ke igraat i na onie koi ke se na klupata. Rusive za tie pari ja trevata ke ja iskornat na stadionot ako treba, a ne pa da go minat Bayern ... !!!* ;)

:smir: :helou: :smir: :helou:

Член од
2 март 2008
Мислења
240
Поени од реакции
4
берн губат 2-0 пред полувреме шипак ќе победат можат да победат само со судии

Член од
2 март 2008
Мислења
240
Поени од реакции
4
4-0 ова е срамота за германскиот фудбал

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.697
Поени од реакции
11.510
Лелееее, мислев дека утре ќе играт бе.. 4-0 ?? Не е можно!
Едноставно Зенит освојуват Куп на УЕФА, и другата сезона ќе стигнат до 1/4 финале на ЛШ !

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Druze kako e, a ... Zeznata rabota .... ???
Mnogu mi e milo so bev u pravo posto eliminacijata na Bayern se gledase od Minhen duri do Sankt Petersburg. Ne znam zaso ponekad ne gi priznavate rabotive koga i vie samite gi znaete, a vodite inaet.

Al nema veze, poveke sreka mu posakuvam na Bayern idnata sezona so par novi igraci, a i se razbira nov GOLMAN ... !!!* ;)

:tv:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.697
Поени од реакции
11.510
Абе како сакаш да тепат на тоа ладно?? Таму како што знам нема никој победено оваа сезона...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom