Мене ме буни тоа што лани Канаваро ја доби,и не верувам пак на италијанец да ја доделат.Плус еве Роналдо е во финале на ЛШ,и плус ако освојат англиско тешко дека ќе му ја дадат на Тони.Има шанси,ама реално не вервуам.еве нешто интересно:
Toni To Pip Ronaldo To Ballon d'Or?
и по мене би било реално. кристиано нигде го нема на големи натпревари(лани и годинава ЛШ 1/2) и ЕП и СП. се зависи од тоа кој ќе освои ЕП по мое мислење...
Типче грешка си!!!Баерн ќе биде шампион:helou:POZDRAV BAVARCI !!!
Super ekipa imaat stvarno gi sakam, ama denes mislam deka se pe4eni da ispadnat od ZENIT (oti dosta srekata gi sluzese do sea). Koga ke mi tekne samo so mu napravija na GETAFE uste se treskam od zemja ... Taka da denes e vreme BAYERN da i kaze zbogum na Evropa (osven ako pak ne gi posluzi istata sreka kao u Spanija) ... !!!*
:helou: :helou:
Znaes kako velat : '' ZIVJELI PA VIDJELI ''Типче грешка си!!!Баерн ќе биде шампион:helou:
Druze kako e, a ... Zeznata rabota .... ???Типче грешка си!!!Баерн ќе биде шампион:helou:
па и не е некоја срамота...кога играле германците добар фудбал...имаат најтапа лига.4-0 ова е срамота за германскиот фудбал