Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ЛУКА ТОНИИИИИИИИИ ЕЛЕЛЕЛЕЛЛЕЛЕЛЕ КАКО СУМ РИПАЛ :je::je::je::je::je::je::je:
п.с. цимеров ме глеа си вика шо му е на овој... :pos2::pos2::pos2:
:nesvest:
ехееее а ние да видиш како скокавме :je::je::je::je::je:
на 3-2 не ни видовме што се случи само тони како ја вади топката од гол и иде кон центар а на 3-3 ... крај еј! полсе 3-1 не верував искрено баерн си е баерн бе!
да се оди понатака во вакви натпревари тоа е одлика на шампиони. до крај веруваа(нек се сети некој лани на шахтјор-севиља 4:4 мислам).
најверојатно уплав добија од тоа што ќе им прави кан во соблекувална ако не идат понатака па мораа гол да дадат. нормално нејќе човекот со гетафе да заврши интернационална кариера :pos2:
АЈДЕЕЕЕЕЕЕ СЕГА И ГЕРМАНСКИ КУП ПА УЕФА КУП!!!
Да да, одлика на шампиони. Да играш цела утакмица со играч повеќе против Гетафе, и да се извлекуваш на 2 пати во последна минута, одлика на шампиони е тоа! Што не заслуживте, не заслуживте да одите понатаму...али јбг тоа е фудбалот.
Да да, одлика на шампиони. Да играш цела утакмица со играч повеќе против Гетафе, и да се извлекуваш на 2 пати во последна минута, одлика на шампиони е тоа! Што не заслуживте, не заслуживте да одите понатаму...али јбг тоа е фудбалот.
БАШ тоа е одлика на големи екипи. И кога играш тапа да можеш да извадиш поволен резултат.
99- Јанкер мава пречка, Шол мава пречка, Шол утиња зицер, Ефенберг прави што сака на средина, Манчестер нема шут на гол ама Баерн води само 1-0. Казната си стигна. Зошто? Зошто Манчестер не се откажа и веруваше до 92 минута. Колку и да беше болно факт е. И ја мислев тогаш дека нема правда ама тоа е фудбал. Манчестер беше голема екипа- победи во финале а играше стварно полошо од Баерн.
Инаку во медиуми се шпекулира на големо за тоа кој ќе биде засилувањето во дефанзивна средина. Прв на листа на желби наводно е Де Роси, на друго место пишува Кана најблиску до потпис, на трето дека Диара е прва желба на Клинсман а Шустер сакал да се ослободи од него, на четврто Фламини ќе сме го земеле на слободен трансфер...
Се на се ниедно од овие имиња не е лошо. Ако биде нешто во овој стил би било сосема солидно засилување. Ама се мислам дека ќе биде некое изненадување на Хенес и Румениге за кое сеуште не е пишувано по весници...