Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дајте денес да им акнеме 5 комада на Енерџи....
Наместена била 100%!Не може да ме убедите дека Енерџи играле толку добро да тепаат со 2:0 ејјјјј!Или дека Баерн играле толку слабо!Значи нема шанси!
Наместена била 100%!Не може да ме убедите дека Енерџи играле толку добро да тепаат со 2:0 ејјјјј!Или дека Баерн играле толку слабо!Значи нема шанси!
Topkata e trkalezna i se e mozno, no toa so kladilnicite ni e vlezeno vo psiha i odma koga nekoj favorit ke zaguvi vikame deka e namesteno, mislam deka mnogu tesko takvo nesto da mu se sluci na Baern baska
Многу слаба тактика употреби Хицфилд денес.Тактиката беше толку многу напаѓачка што немаше средина.Напаѓавме во целиот натпревар,но не фатија на неколку контри и заслужија да победат.Во средината игравме со Зе Роберто,Алтинтоп,Рибери и Швајни,така што Хицфилд направи грешка.
Тоа дека е наместена постои можност,бидејќи сезонава Баерн изигра многу сомнителни натпревари.Големи пари се во прашање!
Со истата тактика игравме,ама тогаш последен фудбалер од средината беше Демикелис,а денес беше Зе Роберто.Едноставно таа улога не му лежи и не ја врши онака како што треба.Со истата таа средина игравме и против Андерлехт па го скапавме 5:0!Мислам дека немаше толку тактичка грешка.Незнам шо се деси денес.Може и не им се играло!
Вердер губи од Волзбург со 0-1!