Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Лесен противник, само ќе треба претпазливост. Иначе ПСВ игра против Фиорентина :)

Дајте денес да им акнеме 5 комада на Енерџи,и така Хамбургер игра против Дортмунд,а Вердер во Недела против незгодниот Волфсбург,може лесно да кикснат,па да го решиме проблемот околу Бундеслигата!Имаме добра шанса денес!

Дајте денес да им акнеме 5 комада на Енерџи....

Полувреме 2-0 за Енерџи Котбус , на 1-0 Рибери утнал пенал .Двата гола за Енерџи ги дал Јелич .

Ц Ц Ц само на баерн ќе паднам....евааааа на Котбус не можат да ги победат...

Наместена била 100%!Не може да ме убедите дека Енерџи играле толку добро да тепаат со 2:0 ејјјјј!Или дека Баерн играле толку слабо!Значи нема шанси!

Наместена била 100%!Не може да ме убедите дека Енерџи играле толку добро да тепаат со 2:0 ејјјјј!Или дека Баерн играле толку слабо!Значи нема шанси!

Oва се зезаш или сериозен си , ако е второто , бујна фантазија имаш .

Topkata e trkalezna i se e mozno, no toa so kladilnicite ni e vlezeno vo psiha i odma koga nekoj favorit ke zaguvi vikame deka e namesteno, mislam deka mnogu tesko takvo nesto da mu se sluci na Baern baska

Topkata e trkalezna i se e mozno, no toa so kladilnicite ni e vlezeno vo psiha i odma koga nekoj favorit ke zaguvi vikame deka e namesteno, mislam deka mnogu tesko takvo nesto da mu se sluci na Baern baska

Не,не,да не ме разберете погрешно,и јас исто така сум остро против тоа правдање со наместени утакмици,ама цел ден пробувам да најдам логично објаснување,што е причината,и кога ќе разгледам се не можам да сватам како!Еве со Андерлехт ок,си изгубија поштено,играа послабо,ама сега беа во полн состав,утнаа пенал, и не можеа на екипата која во првиот дел од сезоната и набија 5 гола,сега да дадат бар еден!Не знам!Па не можете да ме убедите дека изиграле незнам колку подобро од Баерн,и тоа за да тепаат со 2:0 водство од 38 минута!!!!Незнам да се надеваме дека било само еден лош црн ден кој брзо ќе се заборави!

Многу слаба тактика употреби Хицфилд денес.Тактиката беше толку многу напаѓачка така што немаше средина.Напаѓавме во целиот натпревар,но не фатија на неколку контри и заслужија да победат.Во средината игравме со Зе Роберто,Алтинтоп,Рибери и Швајни,така што Хицфилд направи грешка.
Тоа дека е наместена постои можност,бидејќи сезонава Баерн изигра многу сомнителни натпревари.Големи пари се во прашање!

Многу слаба тактика употреби Хицфилд денес.Тактиката беше толку многу напаѓачка што немаше средина.Напаѓавме во целиот натпревар,но не фатија на неколку контри и заслужија да победат.Во средината игравме со Зе Роберто,Алтинтоп,Рибери и Швајни,така што Хицфилд направи грешка.
Тоа дека е наместена постои можност,бидејќи сезонава Баерн изигра многу сомнителни натпревари.Големи пари се во прашање!

Со истата таа средина игравме и против Андерлехт па го скапавме 5:0!Мислам дека немаше толку тактичка грешка.Незнам шо се деси денес.Може и не им се играло!

Со истата таа средина игравме и против Андерлехт па го скапавме 5:0!Мислам дека немаше толку тактичка грешка.Незнам шо се деси денес.Може и не им се играло!
Со истата тактика игравме,ама тогаш последен фудбалер од средината беше Демикелис,а денес беше Зе Роберто.Едноставно таа улога не му лежи и не ја врши онака како што треба.

Подобро сега кикс, него кога стварно нема да треба. Мора некогаш да се киксне, не може секогаш да се победува ...

Вердер губи од Волзбург со 0-1!

Вердер губи од Волзбург со 0-1!

Е заради ваквите пропуштени шанси се нервирам,да победевме вчера сеа ќе бевме 11 бода предност пред Вердер!Ама тоа е!

Него да остајме Котбус,се деси што се деси,добро е така,да имаме искуство за друг пат,се случуваат секогаш киксеви,само лошо е кога ќе се повторат!Сега во Среда не чека голема раота,а тоа е полуфиналето во германскиот куп.Како што знаете се игра една утакмица,за среќа ја играме на домашен терен против Волфсбург!ЌЕ биде тешко,и тоа доста,со оглед дека Волфсбург е јак тим,но сметам дека Баерн го има и капацитето и желбата,да го растури ВОлфсбург среде Алианц Арена.Нема веќе место за поправка,и секој кикс во овој дел од сезоната скапо се плаќа,такада само победа е во оптег во Среда,и пласман во финалето.Одмамна не сме биле во едно финале,и ова е добра шанса,да осетиме како изгледа тоа!Моја прогноза 2:0(минимум)

Иначе Демикелис се враќа во одбраната,но Тони нема право на настап поради црвениот картон во 4-финалето!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom