Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Се збунив, се префрлив на CM(Central midfealder). Епа супер уште везњак ни фали.
Тони Крос!Ова момче има 18 години и беше прогласен за најдобар фудбалер до 17 години според ФИФА.За него се предвидува блескава кариера во дресот на Баерн.Инаку за Брено да напоменам додека беше во Сао Пауло,имаа примено само 11 голови.

Еј да бе добар е Тони Крос, со Котбус ко влезе какви топки му намести на Клосе. Опасен талент е, ама у последно време слабо го пушта во игра.

Брено и Тони Крос ќе добијат шанса на утрешната утакмица со Андерлехт,кој ќе биде само чиста формалност!Тони Крос е убедливо најголемиот талент на германскиот фудбал кој за своите 18 години е одличен!Ме потсетува на Балак-фантастичен и далеку подобар од некои што толку ги форсираат како Кркиќ на пример!

Брено и Тони Крос ќе добијат шанса на утрешната утакмица со Андерлехт,кој ќе биде само чиста формалност!Тони Крос е убедливо најголемиот талент на германскиот фудбал кој за своите 18 години е одличен!Ме потсетува на Балак-фантастичен и далеку подобар од некои што толку ги форсираат како Кркиќ на пример!
Мене повеќе на Ефенберг ме потсеќа, и имаш право за тој Кркиќ, многу го форсираат ама не е тоа тоа.

Се надевам дека денес сите помлади фудбалери на Баерн ќе добијат шанса.За Крос и Брено е сигурно,но јас би сакал да играат и Шлаудруф,Соса,Отл и Полди.

Се надевам дека денес сите помлади фудбалери на Баерн ќе добијат шанса.За Крос и Брено е сигурно,но јас би сакал да играат и Шлаудруф,Соса,Отл и Полди.
Andreas ottl ne mi go pravi kejfot mnogu, sosa treba da se dokazuva uste.

Иначе изгубивме дома од Андерлехт 2:1.Малце е изненадувачки но со оглед дека игравме со Б-тим и не е така страшно.И така имавме сигурен влез во 4-финале,подобро со б-тим него да се повреди некој битен.Сега само го чекаме ждребот во Петок!

Иначе изгубивме дома од Андерлехт 2:1.Малце е изненадувачки но со оглед дека игравме со Б-тим и не е така страшно.И така имавме сигурен влез во 4-финале,подобро со б-тим него да се повреди некој битен.Сега само го чекаме ждребот во Петок!

Абе кој и да ни се падне се знае дека ќе го јаде... hehe:

Јас во 4-финале би сакал да ни се падне Фиорентина,ама првата утакмица да биде у гости!Да ја елиминираме и нејзе па после без мислење да си го освиме Купот!

Најдобро најдобриот конкурент да се падне сега, па да биде елиминиран во двомеч, после во финалето да биде лесна работата :)

Во вчерашниот меч не настапивме со цел состав,но мислам дека не требаше да им попуштиме.Ај да видиме со кој ќе се паднеме во петок.

Во четврт финале се паднавме против мадридски Гетафе.Би рекол дека е доста лесен противник.Предвидувам финале Баерн-Фиорентина

Па и јас пред некој ден тоа го предвидов финале со Фиорентина. И добро е што тие паднаа со ПСВ, па ќе се елиминира еден тежок противник.
А ов со Хетафе, мислам, уствари не сигурен сум дека ќе ги поминеме, зошто добро ни оди со шпански тимови, а осбено со мадридски, да не ги споменувам пациентите Реал .М

Во четврт финале се паднавме против мадридски Гетафе.Би рекол дека е доста лесен противник.Предвидувам финале Баерн-Фиорентина

Јас би рекол,дека според мене е една од најнезгодните екипи,и мораме да бидеме многу претпзливи.Ако играме како што играме во моментов,не би требало да имаме посериозно проблеми.Сепак ке биде доста потешко него со Андерлехт.Сепак ја избегнавме Фиорентина,се до финале

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom