- Член од
- 19 март 2007
- Мислења
- 6.574
- Поени од реакции
- 164
Секоја утакмица им игра :helou:kolku pati si go videl salihamidzic vo igra ?????
И ај сеа темава не е за Салихамиџиќ ...
Секоја утакмица им игра :helou:kolku pati si go videl salihamidzic vo igra ?????
http://www.bild.t-online.de/BTO/sport/2007/10/12/poldi-laenderspiel/irland-loew-gomez,geo=2659850.htmlPodolski kдmpft um seine Zukunft. Bei den Bayern will er sich gegen die Sturm-Riesen Luca Toni und Miro Klose (je 8 Saison-Tore) durchsetzen. Parallel wird in Mьnchen bereits ьber weitere Bayern-Stьrmer spekuliert. Laut „Tuttosport“ sollen die Mьnchner an Goran Pandev (22/Lazio Rom) dran sein. Englands „Sun“ berichtete vom Interesse an Sturm-Gigant Didier Drogba (29/Chelsea).
Епа стварно и заслужуваат.Иако требаше бар и Лука Тони да влезе во тој круг.Како и да е тоа е доказ дека имаме светски фудбалерисакам само да им честитам на сите ФАНОВИ на БАЕРН МИНХЕН за влегувањето на тројца играчи во потесниот избор на фифа за фудбалер на годината
МИРОСЛАВ КЛОСЕ
ФИЛИП ЛАМ
ФРАНК РИБЕРИ
Сори брат,ама мерак ми беше пошто ја отворив темава и илјадарката да ја запишам.виииииииди го бе мораше ти да бидеш макар и со дупли пост... :smir:
ќе те утепaм од кога го меркав тој 1000дити пост... 2000рката е моја па што сака нека биде
Абе пиплллл, ме заборавивте!?!?!?!
3000-тиот пост е резервиран за мене да знаете
А до тогаш Баерн све трофеи да испоземат