Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Според најновите информации што доаѓаат од Германија се дека најверојатно оваа зима Лукас Подослки ќе го напушти Баерн,поради слабите резултати кои ги прикажа лани,а и оваа година.
Дали се прави место за Горан Пандев?
Ќе видиме!!!!!

едит:

Се огласи и Еуроспорт околу Пандев:

http://de.eurosport.yahoo.com/12102007/73/bundesliga-bayern-lazio-star-dran.html

за тие што знаат германски

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
i se oglasi vo germasnki vesnik.....i odma mu servira direkten konkurent.....drogba

Podolski kдmpft um seine Zukunft. Bei den Bayern will er sich gegen die Sturm-Riesen Luca Toni und Miro Klose (je 8 Saison-Tore) durchsetzen. Parallel wird in Mьnchen bereits ьber weitere Bayern-Stьrmer spekuliert. Laut „Tuttosport“ sollen die Mьnchner an Goran Pandev (22/Lazio Rom) dran sein. Englands „Sun“ berichtete vom Interesse an Sturm-Gigant Didier Drogba (29/Chelsea).
http://www.bild.t-online.de/BTO/sport/2007/10/12/poldi-laenderspiel/irland-loew-gomez,geo=2659850.html

Sprite

Bayern Fanatic
Член од
23 јули 2007
Мислења
447
Поени од реакции
36
kolku sto imam citano dosega imam razbrano deka parite ne se problem za Bayern tuku problem e Lazio
Isto taka pisese vo vesnik deka Pandev ke ostane uste 2god vo Lazio dodeka mu trae dogovorot, a so toa sto ke ostane uste 2 god ke mu dadat Italijanski pasos potoa deka moze da go prodolzi dogovorot za uste 4 god pa edna od pricinite koja ne saka da odi vo Germanija e pasosot

Ostanuva da vidime sto ke se sluci ponataka

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Ама што дека ќе остане па во Лацио.Немам ништо против клубот,со оглед на финансиите супер им оди,ама таму Пандев не може да напредува,ни ти ќе ја освојат лигата,ни ЛШ,едноставно ќе биде на тоа ниво,мислам му треба нов предизвик во кариерата

Член од
8 септември 2007
Мислења
335
Поени од реакции
1
поздрав до сите гости на овој форум и ве молам дајте некои информации за организирано патување за Белград на 25.10 , веќе почна да ме фаќа страв и нервоза оти ќе го испуштам спектаклот и можноста да го гледам БАЕРН МИНХЕН во живо

ГОЛЕМ ПОЗДРАВ И ДАЈТЕ ИНФО

Член од
27 март 2007
Мислења
735
Поени од реакции
316
Мислам дека е уште рано за понуди од агенциите бидејќи картите за натпреварот сеуште не се пуштени во продажба. Но сепак доколку дознаете нешто пишете. Оваа шанса не смее да се пропушти!

Член од
8 септември 2007
Мислења
335
Поени од реакции
1
сакам само да им честитам на сите ФАНОВИ на БАЕРН МИНХЕН за влегувањето на тројца играчи во потесниот избор на фифа за фудбалер на годината
МИРОСЛАВ КЛОСЕ

ФИЛИП ЛАМ

ФРАНК РИБЕРИ

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
сакам само да им честитам на сите ФАНОВИ на БАЕРН МИНХЕН за влегувањето на тројца играчи во потесниот избор на фифа за фудбалер на годината
МИРОСЛАВ КЛОСЕ

ФИЛИП ЛАМ

ФРАНК РИБЕРИ
Епа стварно и заслужуваат.Иако требаше бар и Лука Тони да влезе во тој круг.Како и да е тоа е доказ дека имаме светски фудбалери

ЕВЕ ГО И ЈУБЛЕЈНИОТ 1000-дити ПОСТ.

Откако го отворив фан-клубов се виде дека и во Македонија има огромен број на фанови на Баерн Минхен.Па нека им е со среќа на Баерн и оваа сезона да биде плодна со трофеи

:aplauz: :aplauz: :aplauz: :aplauz: :aplauz: :aplauz: :aplauz: :aplauz: :aplauz: :je: :je: :je:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
виииииииди го бе мораше ти да бидеш макар и со дупли пост... :smir:

ќе те утепaм од кога го меркав тој 1000дити пост... 2000рката е моја па што сака нека биде ;)

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
виииииииди го бе мораше ти да бидеш макар и со дупли пост... :smir:

ќе те утепaм од кога го меркав тој 1000дити пост... 2000рката е моја па што сака нека биде ;)
Сори брат,ама мерак ми беше пошто ја отворив темава и илјадарката да ја запишам.
Еве 2000рката е резервирана за тебе.А до тогаш,само трофеи со Баерн!

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Абе пиплллл, ме заборавивте!?!?!?!

3000-тиот пост е резервиран за мене да знаете :pipi:

А до тогаш Баерн све трофеи да испоземат :)

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Абе пиплллл, ме заборавивте!?!?!?!

3000-тиот пост е резервиран за мене да знаете :pipi:

А до тогаш Баерн све трофеи да испоземат :)

Абе договорено!
Ај уште кој сака да резервира нека пише!
НАПРЕД БАЕРН!!!!!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
абе пипл кој иде во белград преку агенција- нели мислите дека е попаметно да идеме заедно... онака заради безбедност :wink:

ја и мацедониан ќе одиме само чекаме уште понуда. ако ме заебат агенцииве ќе ги е%‘*& у г(*‘*&‘%“ и има ’“’“„(*%*„‘&‘! и то...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom