Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
po kojznae koj pat kahn go spasi naseto bavarsko gaze :D

na penali baern odi natamu... toa e toa.... ubavo vikaat vo germanija- kupot ima svoi zakoni. trebase da e 9-1 na kraj ama toa golmanceto na burghauzen ne zdivi.

ama se izvadivte so srekja bre ueber bavarci....lele kako sum viknal niz selono koga im go zabijaa pod precka, ne zasluzena pobeda za bayern a mislam za sekoja druga ekipa bese ova "obuka" kako treba da se igra protiv ibanite glueckssaugfickte bayern

ops...burghauSen!!!!

gluposti. vecer prijatelska so majorka... den posle kupot tri dena pred pocetok na sezona... cisto zaradi sponzori. pretpostavuvam petlinjata kje gi pusti ottmar :toe:

cekaj ti bese za 1860? raduj se sega posto u tek na sezona kje nemas sansa :pos2:

Kahn (46. Dreher) - Celozzi, Ottl, Van Buyten, Lell - Kroos (71. Sikorski), Van Bommel (46. Altintop), Kokocinski, Dos Santos - Wagner, Ribéry (31. Sosa, 58. Nagorny) :nesum:

timov e fantazija i garant bas vaka kje ja pocnat i sezonata

cekaj ti bese za 1860? raduj se sega posto u tek na sezona kje nemas sansa :pos2:

Kahn (46. Dreher) - Celozzi, Ottl, Van Buyten, Lell - Kroos (71. Sikorski), Van Bommel (46. Altintop), Kokocinski, Dos Santos - Wagner, Ribéry (31. Sosa, 58. Nagorny) :nesum:

timov e fantazija i garant bas vaka kje ja pocnat i sezonata

А кои се овие што ги болдирав?:nesum:

vidovme v ponedelnik sto i kako, imate srekja sto hansa vi doagja za pcetna utakmica

Дечки, шо туку си се разборел тука!?!?!?! Имаме среќа, ова она. Ако имаш нешто паметно да кажеш, кажи. Тимот на Баерн е препороден, и сите тие нови играчи, им треба време да се запознаат меѓу себе. Еве земи ги и за пример Јувентус. Чекај, да се уигра тимот, па ќе видиш што ќе се дешава.

koj novi igraci be jansen,klose,toni,ribery....tie se tie novi sto ke igrat a drugite demek dremele lani vo vtora liga??

misles demek drugite timovi nemat novi igraci??ajde be glupost

koj novi igraci be jansen,klose,toni,ribery....tie se tie novi sto ke igrat a drugite demek dremele lani vo vtora liga??

Јансен, Тони, Клосе, Рибери ако не ти значат ништо...:nesvest: Навивај си за 1860 и уживај во втората лига:wink:

abe slusaj sega, ako ne sakas i ne MOZEZ da vodis konstruktivna debata ne mi e toa moj problem, toa e vo team-sportot najnormalno deka igraci odat i doagjat, no fakt e deka fundamentot na teamot na bayern e identicen so toj od poslednite sezoni, taka da za mene e toa debata bez poznavanje na fakti koga doagja komentar "Тимот на Баерн е препороден, и сите тие нови играчи, им треба време да се запознаат меѓу себе", deka fakt e vo startniot sostav nema da igrat povise od 4 novi igraci, i deka ima 17 drugi timovi koj trebat da integrirat novi igraci, i vidi timovi kako bochum kade site klucni igraci si zaminaa!!

i ja nekzav deka NEMI ZNACAT NISTO tuku deka tie ke se edinstveni novi sto ke igrat vo stratniot sostav, ebati bajerofci da imate barem vrska od fudbal

Јансен, Клосе, Тони, Рибери, Соса, Шлаудрауф, Алтинтоп .......

7 играчи, значи скоро еден цел нов тим е купен. Другите тимови купија по 1-2 играчи, тројца максимум. Тројца играчи ќе се вклопат многу полесно.

- да докажам ...... овие сите седум играчи ќе играат! Некогаш и прв тим, некогаш и како замена. Како и да е, нови играчи се, сигурно дека треба да се вклопат во атмосферата.

Јансен, Клосе, Тони, Рибери, Соса, Шлаудрауф, Алтинтоп .......

7 играчи, значи скоро еден цел нов тим е купен. Другите тимови купија по 1-2 играчи, тројца максимум. Тројца играчи ќе се вклопат многу полесно.

ajde procitaj ubavo sto pisav

ajde procitaj ubavo sto pisav

- да докажам ...... овие сите седум играчи ќе играат! Некогаш и прв тим, некогаш и како замена. Како и да е, нови играчи се, сигурно дека треба да се вклопат во атмосферата.

Еве и ти прочитај. Сите ќе играат! Тренер како Хицвелд знае како треба.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom