LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Утре излегува на двд 6-та сезона од оваа глупава серија, па да видиме што ќе истресат за крај во тие 14 минути....

А нели е New Man In Charge од ДВДто ?
btw ве гледам сите вие што по крајот велите дека LOST е глупа серија, па сега разбирам колку уствари ни е прост народот. :D

Утре излегува на двд 6-та сезона од оваа глупава серија, па да видиме што ќе истресат за крај во тие 14 минути....

А нели е New Man In Charge од ДВДто ?
btw ве гледам сите вие што по крајот велите дека LOST е глупа серија, па сега разбирам колку уствари ни е прост народот. :D

Мирни.

Секоја епизода се повеќе ми ги покреваше живците, па за да си зачувам живци за на старост донесов одлука да престанам да ја гледам...и не се покајав:pipi:

LostCompleteCollectionExplodedView-1200-660x523.jpg

:):):)

Dali toa torentce The Prologue, e ustvari toa za koe zborea, deka ima 15-16 minuti koj ke kazat delovi od zivotot na Hugo i Ben? Deka ako e toa, neka odat i da se ebat site megusebe, site do eden.

E sto kazaa? Gledav na Jimmy Kimel, i Jack go falese toa box-ot sto gi sodrzi dvd-ata, "its like a puzzle, you got black light, because you have hidden clues on it", ko sinkir go prasavme ...

What the fuck man? WHAT IS THE SMOKE MONSTER??? :icon_lol:

Па тоа е веќе одговорено, да не сакаш да знаеш дали мириса чадот на чудовиштето ? :)

дада се е одговорено, шо се буните. Па на тоа му опнале цена, као злато да е.

Ја излгеав цела серија во неполн месец, и напоредно ги читав страните од темава. Многу ми бевте смешни :D

Остај, цело време се присетувавме, како склеротични пензионери бевме... :) Многу големи беа паузите не беа по едно лето, последните години беше од мај до јануари мислам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom