LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Ја ја неам 4-сезона гледано може некој да ми ја раскаже накратко!!

пак се на островот, пола умират, најаките останват, и на крај си бегаат од островот и пак сакат да се вратат на островот, ама тој е преместен.

пак се на островот, пола умират, најаките останват, и на крај си бегаат од островот и пак сакат да се вратат на островот, ама тој е преместен.

Преместен од Џон Лок. (можам да замислам шо си замислува сеа овај шо праша)

Ќе му се разјасни за некоја недела на А1:)

Некој дан знае кога има реприза од првата епизода од новиот сериал, многу ми е криво што ја пропуштив.

[zEUs];1765729 напиша:
Некој дан знае кога има реприза од првата епизода од новиот сериал, многу ми е криво што ја пропуштив.

Ако не ја начекаш на ТВ ја има на интернет.Мислам дека во неколку делови мора да ја има и на ЈуТјуб:)

ја гледам и многу ми се свиѓа. некогаш знаат да го затупат, и многу ме нервира дека ја даваат само еднаш неделно, па затоа ја имам гледано на интернет. овие а1 го тупат...:tapp:

Преместен од Џон Лок. (можам да замислам шо си замислува сеа овај шо праша)

Преместен?Од Џон Лок?Како?:tv:
Веројатно кога замина Лок со неговата група на луѓе Харли,Клер и кој беше друг тогаш се има нешто случено..Дај кежте дека додека дојде сабота....

Преместен?Од Џон Лок?Како?:tv:
Веројатно кога замина Лок со неговата група на луѓе Харли,Клер и кој беше друг тогаш се има нешто случено..Дај кежте дека додека дојде сабота....

Нема да ти биде интересно кога ќе гледаш на ТВ.Ако толку сакаш да знаеш оди на интернет побарај:)

Не ми чини нешто компјутерот иначе ќе побарав...дај кажете уште за како ќе се премести островот и не ве замарам повеќе!!

Не ми чини нешто компјутерот иначе ќе побарав...дај кажете уште за како ќе се премести островот и не ве замарам повеќе!!

Тие фраерите ги знаеш шо ќе дојдат по бен.
Епа тие ќе дојдат да го убијат.Сеа мораше лок да го праша тој(не ми теккнува како се викаше моментално тој што владе со островот) е тој ќе му рече дека треба да го преместат островот.
Има една станица специјално.Нив ќе ги начека таму и овие џек и компанија ќе ги убие.И овој бен ќе се симне негде и ќе сврти едно такво и островот го снемува.
А овие што се спасија идеа накај островот и наеднаш се појавува онаа светлина кога експчодираше таа дупката и наеднаш пред нив го нема островот.
Се надевам некако ти го доловив моментот на некој начин.

Давор Јосифоски, еве ти накратко:

Ќе се открие дека Островот е всушност мадафакинг седло на пратеници од МАРС, дојдени да ја испитуваат земјата. Џон Лок е всушност нивни робот, и го контролираат ко шо сакаат... Е сеа Џек ќе му го открие седлото, и ќе го подесат Лок вонземјаниве да го премести острово, а Џек да го телепортираат дома... Многу е долго, гледај си на А1, не е интересно вака. :)

P.S А Бен е спикер на собранието од кај шо се дојдени, Џејкоб е фараонот.

еј а сега на а1 дават ја 4та сезона така ??? и колку епизоди имат до сеа дадено от 4тата сезона ? и од колку саато е и кој ден ? уффф овоа ептен питања испаднаа :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom