LOST

Дали ви се допадна крајот на серијата?


  • Вкупно гласачи
    287

leo

Член од
7 февруари 2007
Мислења
271
Поени од реакции
1
:pos2: :pos2:

4та сезона на 24....
Лост 4та сезона... ќе излезе за 156 дена 13 часа 53 минути и 32 секунди :)
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:HHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA

more LEE looll loool ej

more ne za 4 sezona LOOOOl hahahha me iznasmea be..
za cistaliseteto MORE BRE citaj malce od pretxodnite celo vreme im velam deka e cistalise a tie so dime ne mi verovaa pa sea koga se uveri jas im velam .LOOL ej me iznasmea LOOOL ..{ej more citaj malce od pretxodnite }

plus gleas

izlezena e i 4tata sezona ???? ima prasalnik .
 

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Слушам сега пак ке давале на А1...денес е првата реприза :)
 

диме

When Am I ?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
806
Поени од реакции
21
Малце каснам со пишувањето на овој пост ама нема врска...

----------------- SEASON 3 SPOILERS --------------------------------------

dzimej напиша:
...Цел оствор ме асоцира на чистилиште, а не само мене, сигурно пола Македонија кај што ја гледа мисли така, а креаторите упорно велат не е така, тие се живи...
Не знам колку пати објаснив зошто мислам дека не се во чистилиште. И не знам како мислиш дека со во чистилиште а ја имаш изгледано последната епизода од 3. сезона. На крајот на таа епизода се гледа дека тие ќе заминат од островот...

leo напиша:
volt i tatkomu se umreni ne se spasia zos ako se spaseni kako moze da mu se pretskazi
Како му излезе Wolt на John не знам, ама 100% тие не се мртви, зошто како шо кажа П.Овердрајв се враќаат наредната сезона како редовни ликови (мислам дека ќе се врати само Michal, а Wolt неможат да го вратат зошто е многу пораснат, а во серијата се поминати само 20-30 дена од ко заминаја од островот).
 
Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Јас сусте стојам на теоријата дека островот е листилиштето, а тоа што кажуваја дека ќе се случи во иднина мислам дека се наоѓаат демек во рајот ама пак сакат да се вратат назад. Или така нешто.
 

диме

When Am I ?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
806
Поени од реакции
21
Nebidi tolku smotan KE najdet drug glumec so ke licit na WOLT xD
Неќам да се навредваме ама смотан си ти. Продуцентите ако не се задоволни со Wolt зошто е малце пораснат (малце изменет во ликот) мислиш дека ќе најдат друго дете кое ќе личи повеќе на Wolt отколку самиот тој ????

Размисли...
 
Член од
8 октомври 2007
Мислења
8
Поени од реакции
0
Najbolja serija UOPSTE. Nesto ulavo. Do sga svi sezone sam gi gledaja. Cetvrta ke pocne u Fevruari 2008 .Odvaj cekam
Знам дека голем е бројот на оние кои ја следат серијата и на оние кои веке ги изгледале сите сезони,мене лично ми се допаѓа,а на вас?
hahahahahahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahahahaha
sum se smeal 20 minuti na ova sekoj den.bratce jas sum nenormalen fan ama ipak mora da se priznae epten vlecat ic ne napreduva serijata i sega pa do fevruari ke ti cekam.
kade gi najde kako starci??
Откриени новите сцени од Lost 20 сезона-Episode 15 "What's Left Behind,stays Behind"







pa normalno deka nema logina mnogu toj moment sto go pokazaa na krajot na s3e23 e sigurno negde u poslednite epizodi na 5 ili 6 epizoda.do togas mnoooooooooooooooogo stvari ke se razjasnat
A da pretpostavime deka ne e idnina, tuku minato. Togash kate i jack se znaat. I znaat za ostrovot definitivno. Navaka mi nema logika mnogu. Neka dodade drug.

Druga rabota, pri krajot koga Ben mu vika na Jack: "Do you have any idea what are you doing?" I ovoj mi vika "I know *exactly* what I'm doing". Kakov pogled sledi od Ben (demek Dechak, ti si lud ako mislish deka znaesh za shto se raboti).
abe vie ludje zs site mislite deka tie ludje na brodot ke potepaat sve zivo...?ste mislile li nekogas na nekoja druga verzija? jas mislam deka seuste ima nekolku"otheres"zivi vo kampot i moz tie ke gi potepaat site onie na brodot ili ke go potonat brodot a nekoi ke preziveat ili taka nesto?pomislite malku a ne nekoj pusti trac i svite isto zborite.
А можда и Бен е у право... да не се накотат од тој бродот 100 војници или шо ти знам и све да потепаат...
abe ti stvarno li si moderator ili e nekoja sala. mislim pa daj bidi malko profesionalen si stavil slika od brad pit na sto lici toa.mislam bez uvreda ali...
Ама од почеток се планираше Lost да има три сезони како што знам...така да сеа врска немаат :pos:
 

диме

When Am I ?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
806
Поени од реакции
21
Fice_Bars@ напиша:
abe vie ludje zs site mislite deka tie ludje na brodot ke potepaat sve zivo...?ste mislile li nekogas na nekoja druga verzija? jas mislam deka seuste ima nekolku"otheres"zivi vo kampot i moz tie ke gi potepaat site onie na brodot ili ke go potonat brodot a nekoi ke preziveat ili taka nesto?pomislite malku a ne nekoj pusti trac i svite isto zborite.
А зошто не помислите на верзијата дека стварно ќе бидат спасени? Ко ќе се размисли та верзија има логика. -----> Од flash-forward - от од последната епизода гледаме дека тие стварно ќе бидат спасени. И имам свое мислење неколку страници поназад на оваа тема зошто мислам дека flash-forward - от 100% ќе се оствари....

мене напиша:
Сите знаеме дека во 3x22 & 3x23 имаше flashforward на Jack. По логиката на flashback - овите и по логиката дека тој не можи да ја гледа иднината (само Desmont во серијата можи), Jack во тие моменти кога ние ја гледавме неговата иднина тој НЕ ја гледаше.

Значи и flashforward - ите се „исечоци“ од иднината на ликовите. Значи таа иднина му е фиксна, и не може да се смени ни со изговорот кој го има во другите Sci-Fi серии или филмови, иднината се менува со секоја „променета“ постапка на личноста, затоа што овие се „ИСЕЧОЦИ“ а не се ВИЗИИ како на Desmont.

Значи, flashforward - ите се фиксни, и таа иднина ќе се случи 100%. Од тоа, The Losties ќе се спасат т.е. ќе заминат од островот.
Од ова следува: ТИЕ НЕ СЕ МРТВИ. :)

...
така да тие 100% ќе бидат спасени, но кога..., можи па сега... ?

И од претходното погоре се гледа дека НЕ СЕ ВО ЧИСТИЛИШТЕ!!!

И башка, продуцентите рекоа: „Заминувањето од островот не мора да значи крај на серијата!“.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom