ProdigY

• Креатор на темата Креатор на темата JuveFan
  • Време на започнување Време на започнување
...Колку ми е криво што не можев да им идам на вториот концерт инаку на првиот беше лудило [да, мене како копиљ сестра ми сегде ме носеше со неа...не знам зашто се смени тоа сеа :)]...

Пишува дека имаш 16 години и сакаш да кажеш дека првиот пат кога биле во Скопје (1995 година) си присуствувал? 3 години кога си имал? Незнам како не те има во Гинис :tapp:

Еден од моите омилени бендови...:):) Дел од мене.
Продиџи...орвата купена касета у второ оделение беше албумот the fat of the land! Бев најсреќниот копиљ у цел свет :) Сонував да ги видам некој ден.
...сонот се оствари...на 8 октомври 2005 година на саем легендите дојдоа :) и оджаа концерт којшто ќе се памети. Никад у живот не сум почуствувал толку јак адреналин како шо почуствував на нивниот концерт. Незаборавно. Мене на 9ти ми беше роденден и точно во 00.00 продиџи заедно со цела публика ја пееја Out of Space...Најубав роденден у мој живот. :) Мора да кажам дека се и шмекери сите до еден. Максим Риалити, Кит Флинт и Лијам Хаулет...да бидете живи и здрави (јесте малку потешко ова со оглед на тоа колку се дрогирате :) ) ама у најбрзо време да излезете со нов албум....

nema so da se kaze ZAKON SE.omilena od niv mi e 'NO GOOD':smir:

Луѓе ми стигна траклистингот за новиот албум на Продиџи и еве ќе ви го постирам овде. Погледнете и барајте по интернетов за да си ги симнете следниве песни:

Invaders Must Die
Omen
Thunder
Colours
Take Me To The Hospital
Warriors Dance
Run With The Wolves
Omen (Reprise)
World's On Fire
Piranha
Stand Up

Инаку албумот ќе биде издаден на 23ти Март.
the fifth studio album by the prodigy 'invaders must die' will be released on mon 23rd february 2009, with the first single 'omen' being released on monday 16th january 2009

:helou:

Пишува дека имаш 16 години и сакаш да кажеш дека првиот пат кога биле во Скопје (1995 година) си присуствувал? 3 години кога си имал? Незнам како не те има во Гинис :tapp:
хммм...добро де, имало три, не знаев...
бев на вториот...во 2005 година тој што беше...бре, све буквалисти...:tapp:

Super se Prodigy sum gi slusal,gi slusam i ke gi slusam dodeka sum ziv!Fenomenalno

хммм...добро де, имало три, не знаев...
бев на вториот...во 2005 година тој што беше...бре, све буквалисти...:tapp:

Немало три бре кој те лажел:) Два се, тој во 1995та и тој во 2005та.

Немало три бре кој те лажел:) Два се, тој во 1995та и тој во 2005та.

Зошто и јас мислам дека беа 3?!
Со Тивери Корпорејшн беа во 2002 или 2003та ако не се лажам (или тоа е тоа од 2005та?!).

...A немаа еден сеа у 2008?...Ах, забегувам...:nesvest:

Сајленс, АЈ КИЛ ЈУ ОЛ!!!
Продиџи два пати доаѓаа во Скопје: 1995 и 2005 година. Бев на вториот.
А со Тивери Корпорејшн беа Фејтлес и Гус Гус. И тоа беше 2005 мислам. Хух почнав да заборавам датуми.

Продиџи се институција бре луѓе. Ко копиљ (уште на џамлии на ќар не ми даваа да играм) сум ја купил првата касета, памтам со татко ми под рака и у Југотон.
Па понашање у маало пред другарите она ви текнува на Кит Флинг (мислам се викаше фронтменот) со рацете по косата ко праеше. Направија нова револуција нема што. Симињам капа.

Сајленс, АЈ КИЛ ЈУ ОЛ!!!
Продиџи два пати доаѓаа во Скопје: 1995 и 2005 година. Бев на вториот.
А со Тивери Корпорејшн беа Фејтлес и Гус Гус. И тоа беше 2005 мислам. Хух почнав да заборавам датуми.

Аууу да Тончи, у право си. Фејтлес беа заедно со Тивери Корпорејшн.
Е сеа мене ко шо ми се гледа нареден пат кога Продиџи ќе дојдат во Скопје ќе биде во 2015 година пошо на 10 години се појавуваат кај нас. :)
Али ај да не должам многу и да не тресам зелени ќе кажам само уште едно.
We are hungry to see ProdigY in Macedoniaaa!!! :):):)

Нивниот последен албум кажува за тоа колку се тие уникат.

"ALWAYS OUTNUMBERED, NEVER OUTGUNNED"

BREAK MUSIC BABY

Најдобрата група која некогаш проциркулирала на светската музичка сцена. Дефинитивно се психопати, али многу ги почитувам. Лудаци прва класа. Со душа ги чекам у СК. Ај нека му текне на некого да ме израдува.

Инаку како жанр би ги сместил во еден посебен каде ќе бидат само они. Жанр: Prodigy!!! :vozbud:

А инаку ти како ДЈ по професија, во кој жанр каде би ги сместил ???

Инаку како жанр би ги сместил во еден посебен каде ќе бидат само они. Жанр: Prodigy!!! :vozbud:
А инаку ти како ДЈ по професија, во кој жанр каде би ги сместил ???

Друже како прво не сум DJ по професија туку си правам миксови по дома на Virtual DJ за мое лично задоволство, а како второ зошто прашуваш во кој жанр би ги сместил кога одговорот го имаш во самиот цитат?!
:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom