Добивате 10 милиони евра, како ќе ги потрошите?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
ќе купам некое островче далеку од цивилизација и па-па

ќе купам некое островче далеку од цивилизација и па-па

ќе ти се припие пиво... ќе посакаш нежен палома талет папир трослоен место лисја од палми... ќе те стегни заб.... ќе ти се смачи маструбирање... ќе ти се приигра кантер, ќе посакаш кечап и помфри место риба и кокоси, ќе ти текни виц а нема да има на кој да му го кажеш....

ќе ти се припие пиво... ќе посакаш нежен палома талет папир трослоен место лисја од палми... ќе те стегни заб.... ќе ти се смачи маструбирање... ќе ти се приигра кантер, ќе посакаш кечап и помфри место риба и кокоси, ќе ти текни виц а нема да има на кој да му го кажеш....

па ќе си земам се што ми е потребно и башка авион тука паркиран, ако ме стегне заб или сакам жеМска го палам и се враќам во цивилизација. зар тоа е проблем?

па ќе си земам се што ми е потребно и башка авион тука паркиран, ако ме стегне заб или сакам жеМска го палам и се враќам во цивилизација. зар тоа е проблем?

Аааа па така кажи, демек далеку од цивилизација па сепак со авион при рака.. гориво, струја, комуникации...
па то ти е цивилизација. нема па па.

Со еден милион ќе ги задоволам моите основни потреби, стан, кола, мотор, точок, 2-3 компјутери од alienware, плус реновирање на куќата во која сега живеам и куќата на дедо ми од Кочани, а останатите 9 ќе ги ставам во банка и ќе живеам од камата :)

Аааа па така кажи, демек далеку од цивилизација па сепак со авион при рака.. гориво, струја, комуникации...
па то ти е цивилизација. нема па па.
па ќе одам само за викенди таму

Ќе си ги остварам долго посакуваните желби :)

Пола би дала во добротворни цели а со останатите би прошетала до NewYork:pipi:

Би дал 8 за истражувачка работа, а другите 2 за лични потреби - доуредување на спратот, свадба, кола, буџет за шопинг за жена ми :toe:

Прво ќе си го остварам сонот ...

blackjacklarge.jpg

wallpaper919g.jpg

и една уба електрична гитара, некој работи за луѓето околу мене и се друго во хуманитарни цели. :smir:

shopping shopping i samoo shopping so drugarkii :)) :vozbud:

+ едно добро патување до Хаваите :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom