Abe more leandro sea vidov , ti pa se navredi radi ona ne se praj retardirana ...toa mislev da kazam ne se praj budala so sila ...znaes deka te simpatishem ...ne sum sakal da te vredjam ... koj ti kurac sea ...cim vaka ti se obracam znaci te sakam budalce ajd daj si ruka :smir:
Кога некоја ќе ви го испуши, дали тоа го сметате за секс или за...што знам, фиолозофски муабет?:nesum:
Одговорете си го ова прашање, па ќе го имате и одговорот на темава.
Od pravna gledna tocka toa e sex posto ima vleguvanje na organot vo nekoja shuplina , ne sum go ja pisuval zakonot taka stoi ... a obratno ako ima lizenje toas ne e sex oti nema penetracija ... i taka stoi u zakonot .
E sea ako nekoj ima dolg jazik e toas e veke diskutabilno i filozofsko prasanje za koe sudskata praksa ne dala soodvetno reshenie...no po mene ni toa ne e sex .
Sea koa zavrsiv so pravnoto izlaganje na problemot ... da se osvrneme na tehnickiot aspekt ...
ja trgam od mislenje deka za da ima sex asalen da e mozno FIZICKI dvajcata da mozat da svrshat u isto vreme drugo ne e za mene bas sex nego e ili predigra ili zavrsuvanje na igra ili meguigra , taka da ako trgnam od ovoj postulat iamme nekolku slucai na lezbo sex
1. Lizenje dve curi ( tvrdam deka tuka nema svrshuvanje od dvete FIZICKI E NEMOZNO ako drugata ne se cepka ili ne skoka na dildo nekoj ili koristi japanski kuglici ) PS ova ne e 69 ka znaci ednostrani liz takozvani snezec u avgust
b. podvarijanta 69 ok ova moze da svrshat dvete al togas imam samo dilema zasto lezbejkite ne go prakticiraat 69 so maski ???? sto e bitno koj lize ??? Oduvek ova mi ostanalo onaka cudno prasanje misterija - mada i ova ne e za mene sex ne e ni kinky nego e samo nekoja si supstitucija , da sakala prirodata taka deca ke se pravele i so 69 ka i so lizenje zatoa...suma sumarum ova e nekoja zesca predigra kaj poradi nedostatok na mrsen nekoj penis akterkite se zaboravaat i se dovrshuvaat do kraj ! Site srekni
2. Koristenje vibrator ili krastavica ... ednonasocen zanci otpaga i ova
3. koristenej na dvostran dildo ...tehnicki mozno svrshuvanje na dvete curi so isti pokreti kao pri vodenje ljubav sto e ... zanci mozno e no sepak ova spaga malce CUDNO NEPRIRODNO pa zatoa e za mene kinky sex ova. Ne osuduvam bas me briga samo konstatiram
4. akrobatski trijacki sex ...koga dvete curi si gi trijat vaginite ...mada ja toa mislam deka e nemozno da se abs pogodat i ako ne si pomognat so prsti plus tesko deka ke svrshat i mislam tie glumicite ni praat filmovi samo deka demek svrshile...samo triejki si gi megusebno
Mada ova se samo teorii dur ne dojde nekoja gay riba da kaze kako e ne znam