Максимална брзина со која сте возеле моторно возило?

Со Голф 5 1.4 200km/h на автопат некој беше незнам. Ретко кој ми верува во ова.
А со моторот на татко ми,Suzuki GSX1400, секако дека не возев јас (:pos:) Гостивар-Тетовмо идевме, се враќавме од Охрид. Ни повеќе ни помалку него 260 километри на час. Филингот е невејоратен, кацигата ми се отвараше од брзината, па морав со визирот да се потпирам на грбот на татко ми :)

Со Голф 5 1.4 200km/h на автопат некој беше незнам. Ретко кој ми верува во ова.
А со моторот на татко ми,Suzuki GSX1400, секако дека не возев јас (:pos:) Гостивар-Тетовмо идевме, се враќавме од Охрид. Ни повеќе ни помалку него 260 километри на час. Филингот е невејоратен, кацигата ми се отвараше од брзината, па морав со визирот да се потпирам на грбот на татко ми :)

Ретко ти веруваат бидејќи тој мотор може да достигне максимална брзина од 170km/h. :) Он топик, јас сум возел со 100km/h, а во кола со друг 180km/h накратко.

Ретко ти веруваат бидејќи тој мотор може да достигне максимална брзина од 170km/h. :) Он топик, јас сум возел со 100km/h, а во кола со друг 180km/h накратко.
Се кладиме у 100 евра дека може ?

Се кладиме у 100 евра дека може ?

Јас би се кладел и во 1000 евра дека со тој мотор од 75 коња на прав пат нема шанси голфот да достигне 200 км/h. Брзинометрите инаку не се најпрецизни па така може да бидат неточни и до 10 %, и тоа секогаш тие проценти се додаваат кон плус брзина, никогаш не покажуваат помалку...

Јас би се кладел и во 1000 евра дека со тој мотор од 75 коња на прав пат нема шанси голфот да достигне 200 км/h. Брзинометрите инаку не се најпрецизни па така може да бидат неточни и до 10 %, и тоа секогаш тие проценти се додаваат кон плус брзина, никогаш не покажуваат помалку...

Незнам дали додава 10%, но знам дека на таблата покажува 200km/h.

Ќе го замолам татко ми да идеме на автопат негде и баш ќе снимам и ќе го бапнам на youtube, да ве уверам :)

Гостивар-Тетово ти е најдобар за било какви обиди за рекорди или уатевер, сепак прометно е преку ден, можеш по полноќ што сакаш да правиш!:vozbud:

Aха, ќе кренеш, знаеш колку полиција има на тој автопат сега? Уствари крени, ако ти се даваат 350 евра.

Останува кладбата за 1000 евра ?

Top speed:159.0 km/h (98.8 mph)

да видам да не верувам голф 1.4 75HP да крене 200....
едит:да не имаш ти друже 1.4 GT????

-Рено Канго 140 макс сум возел...прилично нестабилно на таа брзина...

Хјундаи Акцент

тоа беше 2001 година кога го купивме, не знам какви перформанси имаше, но знам таа година, 3-4 месеци откако ја купивме, на пат кон истанбул преку грција тато ја настапи 200 км/х, стабилно изгледаше, сега каа шо е стара (продадена е на тетин) 120 едвај оде... ама јас тогаш мал свршував на километражата, до душа и кога се возевме по автопати јас само во километражата гледав :vozbud:

Top speed:159.0 km/h (98.8 mph)

да видам да не верувам голф 1.4 75HP да крене 200....
едит:да не имаш ти друже 1.4 GT????

-Рено Канго 140 макс сум возел...прилично нестабилно на таа брзина...

Не е GT, обичен е.
Уште чекам за понудава од 1000 евра.
Да не има уште некој кандидат да ги изгуби парите?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom