Максимална брзина со која сте возеле моторно возило?

јас и брачедми со југо од новите на рамното ротино,кажани го кренавме 190 кч
кој е од бт или од ресен знае каде е тоа место.навистина југото е масина.

Навистина југото е машина,ама зошто јас не успеавам со моето толку да кренам?Сигурно го немам тој филм уште симнато:pos2:.

Туку 130 км ми е максималната брзина со која имам возено и тоа само на автопатот Скопје-Куманово.

imase eden vo resen darko partalot so jugo ama praveno imase krenato 190 kmh na pravoto na makazi i uste krevalo ama nemalo pojke pravo

150 km/h so daewoo nexia

200 km/h (plus minus 5)
So Leon
Pat: SK - KU

ne vozev jas

А јас 160 со Getz (nakaj tetovo)

јас и брачедми со југо од новите на рамното ротино,кажани го кренавме 190 кч
кој е од бт или од ресен знае каде е тоа место.навистина југото е масина.

Де кажи шо југо е тоа? Да нема некој Twin Turbocharger или има некој 6-литрен V12 мотор? Или стрелката на брзинометарот е заглавена на 190 па си викаш брзо воземе?
Да не сум оф топик, јас моево југо го имам повозено докај 120-130

Најмногу имам возено 140 мотор, а со кола сигурно беше негде 80-90(Југо):)

150 Нисан Блубирд

Шо да кажам, за срамота е...
Најбрзо до сеа со 50-60 км/ч, со Опел Аскона 2.0 '82 год. мислам оти беше производња :P нели со тато возам, и таман излезееме на прав пат вика кочи не се залетуви ного.Од тогај не га дава веќе (лани летто) и ајде литам пак со точак со 30 на саат. :D во здраво тело, здрав дух...јбг

паааа јас со татко ми во југоно шо го имаме темпо 1.1 одеше максимум до 165km/h, со скутерон одев 75 km/h со трактор околу 30 хехе

240 km/h со Хонда Акорд, во повеќе наврати. Имам и докази :P

slusajte batina vie ne veruvate ja veruvam deka taka bese a so nas bea i dvajca moi drugari pa ne deka samo jas imam film gledano i tie imaat gledano izleda.inace yugoto e 1.300cm ima 67ks ili 49,8{kw}.pozz

slusajte batina vie ne veruvate ja veruvam deka taka bese a so nas bea i dvajca moi drugari pa ne deka samo jas imam film gledano i tie imaat gledano izleda.inace yugoto e 1.300cm ima 67ks ili 49,8{kw}.pozz

Тројца во Југо од 67КС да иде 190?? Или треба да е удолница некоја, уствари провалија. Или премногу лаже брзинометарот...

to e koj veruva neka veruva koj ne toae so da mu pravam.pozz

Со мотор најмногу 120,А со кола 140.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom