Кој фудбалер ве нервира?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.061
Поени од реакции
74.697
1.Deko :nerv::nerv: Му ебам фацата жалосна, глумаџиска...
2. Ronaldo и покрај тоа што е најдобар играч на денежницава, неговата глума прави да изгледа како пиченце:smir:
3. Materaci i Gatuso груби играчи кои многу знаат да претераат во жарот на играта...

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Кристијано Роналдо - Ми шета по нерви кога го гледам, шминкер, а малку го чепне некој противнички играч, одма паѓа и се преправа, можам да набројувам зошто го мразам до утре.

Дрогба - Не можам да го поднесам и него, посебно фацата грда:tapp:

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
1.Deko :nerv::nerv:
:aplauz: Тупаџија.

Би го додал и најслабиот фудбалер, кога ќе се има предвид фудбалското знаење - Пипо Инзаги. Си нема врска, жмие во офсајди и стално плаче, а го сака топката мме, тоа ми е највише криво. Башка , ме нервира што ја има опнато Нивес Целзиус. :pipi:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.949
Поени од реакции
23.444
:aplauz: Тупаџија.

Би го додал и најслабиот фудбалер, кога ќе се има предвид фудбалското знаење - Пипо Инзаги. Си нема врска, жмие во офсајди и стално плаче, а го сака топката мме, тоа ми е највише криво. Башка , ме нервира што ја има опнато Нивес Целзиус. :pipi:

Тоа бројчето означува постигнати голови :tv:

Иначе он топик би ги спомнал: Анри, Ибра, Матераци, Канаваро, Фердинанд

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
РОНАЛДО. Се понаша ко он да е Број 1 во светот!

B

boki10messi

Гостин
Раул Гонзалес, Кристијано Роналдо, Тиери Анри(без разлика шо сум огромен навивач на Барса), Дрогба и на моменти Марио Балотели.

Член од
3 септември 2008
Мислења
160
Поени од реакции
2
Моментално.. најмногу ме нервира Балотели!! :devil2: :violent1:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.116
моментално клиши...навивам за арсенал али чоеков може повеќе да заебе одколку што можат меси и роналдо да направат заедно....

Kajgana Shop

На врв Bottom