Нинтендо игри

• Креатор на темата Креатор на темата ^^Smiley^^
  • Време на започнување Време на започнување
VORTEX напиша:
Знам дека ќе ме пцуете ама јебига сеа мора да си прашам
Кој Емулатор да го симнам затоа што нема ниту еден што е компатибилен со винХР
едит: си најдов нема потреба од објаснување

Брат поарно не питуви јас питав и гледав до што загазив ако си прочитал понагоре малко...ама веќе се снајдев

Епа јебига не ми тргна еве уште едно се си симнав го палам се у реду пуштам супер марио и незнам кои ми се командите:tapp:, а немам опција да ги сменам помош??

Јас го слегнав првин под опцијата
nintendo.gif

па овој
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]nesterJ (v0.501)[/FONT]​
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Win32[/FONT]​
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]A good emulator that makes use of directx and offers fairly good emulation, however I found that some ROM's do not load.[/FONT]​
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]201KB[/FONT]​
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT]​
и потоа за да пушташ игра одаш првин File па Open Rom ја тераш играта и играш...а за контролите одаш Option па Controllers и праваш

ке си го земате МАМЕ 64 и ги има сите нинтендо игри

bama напиша:

Вистина, така е. А не вие се расправате за џабе

bama напиша:
Nema gi site igri so se od nintendo vo mame 64, zatoa najdobro da se snima emulator za nintendo i da se snimat romovite od igrite, koi mozat da se najdat vo programata eMule :helou:

u posledno vreme nintendoto se zaborai se dodeka iskoci wii-to so sto pocna da si ja vraka reputacija

Лелеее каква носталгија ме фати за Супер Марио...:vozbud:Порано цела ја играв до крај а сега на 2ра стаза ги губам животите...Ај ќе се навежбам.

Лелеее каква носталгија ме фати за Супер Марио...:vozbud:Порано цела ја играв до крај а сега на 2ра стаза ги губам животите...Ај ќе се навежбам.
Пред некој ден ја свретев 2 пати по ред. Како во старите добри времиња.:vozbud:

definitivno Super Mario najdobrata nintendo igra

Кога сме веќе кај Nintendo. Да не има некој Super Nintendo игри за продавање? Што му останале од порано.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom