Најопасен лик во игра

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Mr. Tobias Reaper aka 47... Најопасен... Освен тоа, најдобро е облечен (стилот на 47 ми е втор на листа на кулнес после црните ЅЅ униформи :pos:)

На второ место би го ставил Сем Фишер, иако педерски се влече по сенки, пак е Ха Це. :pos:

Duke Nukem

medium_Duke_Nukem_004.jpg

Нај опасен лик за мене ... мхм ... би го ставил како Вин Дизел од Chronicles of Riddick, а како лик кој ми остави нај голем впечаток е Hitman.:wink:

47та е закон! Фаца! Втор е Макс Пејн. И Томи Версети е брлив тип.

Lamar од Half Life 2. :)

Solid Snake- Metal Gear solid series :P

nameless hero - gothic ( и скоро сите фацки во тој серијаl diego, gorn ,lester, milten, xardas, gomez, raven .........)
michael LeRoy - shadow man
indiana jones - indiana jones & the infernal machine
raziel & kain - legacy of kain
CJ - GTA
rayne - blood rayne
stranger - nocturne
jonathan prye - blair witch project 3
rynn - drakan order of the flame
max laughton - sanitarium
colton white - gun
mustapha - cadillacs and dinosaurs
cody - final fight
ken - street fighter ...........

Toj чудниот чика шо се појавува у халф лајф...

G-Man.. стварно ќе излезе најопасен од сите. Се појавува вкупно 10тина минути во цел серијал, ама опасен мадафака е :)
А бе ја мислам дека тој е гордон фриман у иднина.. така нешо дека ке испадне... али којзнае ... закон човече нема шо :helou:

G-Man.. стварно ќе излезе најопасен од сите. Се појавува вкупно 10тина минути во цел серијал, ама опасен мадафака е :)

Не треба да "излезе" најопасен од сите пошто тој баш и е најопасниот лик во приказната (серијалот) СЕ ама буквално СЕ што се случува во Half-Life (сите), се е ради него.

Dante во Devil May Cry
Kratos во God Of War (опасен е иако е грк педер :) )
Solid Snake во Metal Gear Solid
и не ми текнува на уште некој сега кога ќе ми текне ќе допишам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom