Вицеви без наслов 2 дел

[zEUs];1977818 напиша:
Се шетал Исус по пустина и сретнал еден слеп човек.Исус го прашува слепиов што бараш тука. Слепиов вика го барам син ми. Исус прашува како изгледа син ти и овој слепиов вика па со шајки на рацете со шајки на нозете...Исус извикува:
- Татооо! и овој слепиов:
- Пинокиооо!
ЛУДО!:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Јас не сфатив

gena jas ke ti objasnam saka da kaze demek imaat golemi k*rovi pa im fakaat dole u vodata neli na most se procitaj go sega pak vicot :helou:

Ide mujo kaj haso na gosti i vika..hasoooo domaaa siiii???
-ne sum domaaa
-ne lazi patikite ti se tuka :))
..............
ednas 4ak noris ispil celo paket4e apcinja za proliv i fatil zapek

4ak Noris prv pat otisol vo dramski teatar u Skopje da ja gleda pretstavata "4ekajki go Godo".Godo prv se pojavil na scenata!
...............
:baeh:

Crnogorac pisha,ruke mu iza ledja a pogled uprt u nebo...
Prolazi chovjek pored njega i pita ga;
--Ej Radovane,pobogu chovjeche,shto to radish???
A Radovan mu odgovori;
--Ko me jednom iznevjeri,nit' ga gledam ,nit' mu ruku pruzham.

Што јадат комшиите на Чак Норис ?

ќотек :pos:

- Дали е точно дека Грците го илмислиле сек*от.?
- Да, но кога се појавиле Македонците му кажале дека сек*от може да се одвива и со жени.!
:tapp:

Си било едно магаре си се шетало и одеднаш ја сретнува зебрата. Зебрата му вели:
- Абе каков вид животно си ти?
Магарето и вели:
- Соблечија пижамата па ќе видиш што животно сум јас!

Се шетале 2 кучиња низ пустина и едното му викат на другото:
Ако не наидеме на дрво ќе се измочам!

-Си било некое глувче и заминало во аптека да купи аналгин.
-Тогаш сестрата му вика да го пакувам или во кеса ке го носиш.
-Глувчето: Сестро ке го тркалам

Tрпе се жали на колегите од работа.
- Денов ми е катастрофа, ми ја украдоа колата, во станот имав пожар, девојката ми раскина, е само ХИВ тестот ми е позитивен.

Закаснил Исус на Тајната вечера, гледа журка ненормална,голи жени играат по маси...
- А бе што е работава?
- Јуда направил добар бизнис, па части!

Миле...синко како се викаше оној швабата што стално ми ги крие работите низ куќата???
Алцхајмер бабо...Алцхајмер!!

Влегуваат двајца Гејци во авион кои лета за Њујорк.Едниот седнува до прозорецот а другиот во средина.Таман на полетување на седиштето до нив седнува Македонец.Се ракомотува Македонецот и ги собува кондурите.... кога Геецот до прозорот:
-Ќе станам да си земам Кока-кола.
Македонецот одговара:
-Ма дај не мора да стануваш ќе ти донесам јас.
Само што отишол по кока кола,овие му се исплукале во едната кондура.Кога Македонецот се враќа со кока-колата и другиот Геец побарал кока кола.Кога Македонецот оди да му донесе и нему кока кола овие му плукаат и во другата кондура.Македонецот донесува кока кола и на овој и така до Њујорк сите уживаат во летот.Кога авионот слетува во Њујорк,Македонецот ги обува кондурите и сваќа што направиле Гејците:
-Па добро бе мајката....до кога ќе трае ова.Ова непријателство помеѓу нас....оваа омраза....ова плукање во кондури и мочање во коката кола ????

Se setaat tri gomna po ulica i naogaat dve kapacinja od koka kola.Gi stavaat na glava i pocnuvaat da peat : nie sme koka koki..nie sme koka koli...
tretoto mu vika : bate daj da go ponosam kapaceto!!!
A ova mu odgovara : mrs be gomno edno nema za tebe...
:pos2::pos2::pos2::pos2:

me iznasmea vicov

Што е тоа шамар?
- Информација со една рака. :pos2:

Што е тоа Xfire... дете што не го разбрало вицот :pos:

Иначе... Информација од прва рака е :)
Нема смисла “информација со една рака, нели?“ :pos:

- Како да држите будала во неизвесност?
- ?
- ?
- Ќе ви кажам утре.

Kajgana Shop