Кој се смее зло не мисли!

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Смеењето го продолжува животот,ве прави поубави,по посакувани во друштвото!
Каков тип на човек сте вие?Се смеете на се и сешто или пак сте од од ние што ни на живо се смеат ни на мртво плачат!
Смеењето ви е безгласно,заразно или хистерично!Дали имате навика да ставате рака на уста додека се смеете!?
Какви се луѓето со кои излагате?:)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
i jas gluposti napisav(ovaj mi e izmenet post)
so lugeto koj izlegvam
se:da ti gi puknat rebrite od smeenje :)

Член од
3 мај 2006
Мислења
23
Поени од реакции
0
Ako nesto me vadi od patiki,toa se lugje so ne se smejat koga se pozdravuvaat so tebe. Namkjorista. Ne da se smees histericno,ama da se nasmevnes, ebate belja.

Se smejam epten, smeska sum, se smejam ubavo, iskreno, ne preglasno, ne pretivko. Sakam nasmejani tipki i tipci:)))))))

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Се смејам гласно и заразно. Ако не се смејам- барем се насмевнувам. Луѓето од друштво секогаш знаат да ме насмеат :3: Важам за позитивна личност и мразам намќори!

S

Sith_Lord

Гостин
Се смеам кога ми е до смеење. Се насмевнувам кога ми е погоден денот. Ама цело време? Не. А од друштво ми се онака, пола време се смејат, пола време се жалат. :)

Sith

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Јас сум тип на човек кој постојано се смее.И кога ми е најлошо пак го вадам најдоброто.Ми се чудат како можам секогаш да бидам толку расположена.На се и сешто се смеам искрено,до граници мислам.А смеењето ми е заразно.Јас почнувам и сите по мене.А рака не ја немам таа навика.Исти се и луѓето со коишто излагам.Максимално расположени.И верувајте има голема разлика ако лугето што те опкружуваат се секогаш оптимистички расположени или се намќори.Смејте се :nesum:Насмевката придонесува за вашиот поубав изглед,го подобрува вашето расположение,а не ве чини ништо.

Грижите кои не можете на сила да ги истерате од себе,можете да ги избркате со насмевка.
Оние кои слободно ја даваат среката од себе секогаш ја имаат во доволна мера.
Среќата секогаш ке се зголеми ако ја споделите со други.Таа е единствениот имот кој се зголемува со давење.

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
јас цело време сум насмеана,се смеам заразно и за секоја глупост. другарките сите ми се откачени и скоро сите сме слични. некои луге ми велат дека (како што велат старите) се смееш и прст да ти покажам. па јас сум хепи личност некам да бидам намкор и многу не ми се свигаат таквите луге али имам и такви другарки.

С

Сатори

Гостин
Гласно смеење, не!
Се сешкам често, да, но само тоа.Инаку имам различни пријатели, но поголемиот број од нив се смеат заразно.

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
Jas ako pocenam da se smeam ke nemozam da prekinam i pokraj mene site drugi se smeat...so drustvoto uvek se smeeme nenormalno....nema sto drugo da se pravi :)

F

FrAnKEnsTEiN

Гостин
Не знам за другите ама знам дека ја се смеам многу заразно и доста често се смеам зашо сум у принцип многу позитивна особа!!!Тие што ме знаат можат да потврдат дека тоа што го напишав е точно:pos2::pos2:!!!

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
FrAnKEnsTEiN напиша:
Не знам за другите ама знам дека ја се смеам многу заразно и доста често се смеам зашо сум у принцип многу позитивна особа!!!Тие што ме знаат можат да потврдат дека тоа што го напишав е точно:pos2::pos2:!!!
Ја го негирам горенапишаното. :poss:

Се смеам коа е смешно нешто коа не е не се смеам.. Ќе ме мислат за будала не за друго :poss:

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Повеќето од луѓето што ги знаам ретко се смешни. Јеби га, недостиг на талент... Не можам да се смеам на се. Си имам вкус. :)

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Jas sum nekade na sredina od primerite.Ne se smeam na se i sesto ama sepak cesto se smeam,ne epten histericno ama malce zarazno.

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
jaaas sum vesel covek,lugjeto kako takva i me znaat :) se smeam na glupi vicovi,na smeshni faci (sto gi ima mnogu niz gradov i poshiroko),nekad si zboram gluposti i sama si se smeam,se smeam drugite koga se smeat...vazno pogolemiot del od denot se smeam i mnogu sum si srekjna radi toa :) najcesto glasno se smeam i posto imam kompleks so zabite neli rakata ja drzam na usta :) ili koga se smeam zlobno jazikot go stavam vrz levata gorna dvojka (ama vi objasniv :) ) aaa lugjeto so koi iskacam...epaaa iskacam so sekakvi lugje taka da nemozam da kazam vakvi se ili onakvi,ali najbliskite drugarki najcesto se smeat na moite izumi,shegi i slicno...ne se nekoi sto mozat da se pofalat so smisla za humor...nemozam ni jas da se pofalam,ali barem se smeam na se' i seshto :) :) :)

Mickey_k

Прохујао са вихором...
Член од
8 август 2006
Мислења
130
Поени од реакции
4
Се смеам постојано. Посебно ако ми се погоди друштвото во моментот со кое сум, не затворам уста од смеење. Посебно сите ми се позитивни и најмногу се зезаме и смееме.
А она дека оној што се смее зло не мисли, спрема мене не е точно, какви лицемери само постојат. На пример другарка на моја другарка е толкава лигушка што ако те сретне на улица пред да застане ке прокоментира „леле неможам да ја/го поднесам” а веднач само што ке застане насмеана е само и неможе да ја симне насмевката од лицето. Колку само се смеат со сила колку ете позитивни сме. Нема веза премногу има лицемерни луѓе што немаат вркса со вистинско смеење.

Раката понекогаш ја ставам за да си ги скријам протезите!

Kajgana Shop

На врв Bottom