Кој се смее зло не мисли!

• Креатор на темата Креатор на темата RealGirL
  • Време на започнување Време на започнување
Ne mi pominal ni eden den a da ne se nasmeam barem malku. Smeenjeto mi e mnogu glasno i histericno.Lesno moze nekoj da me predizvika da se nasmeam.

Без смеење животот би немал смисла.Се смеам сигурно преку 30-40 пати на ден.Кој се смее зло не мисли!Сите луќе што се пресериозни или воопшто не се смеат, за мене се лоши.

Ја би рекла-кој пее зло не мисли, мене барем ми одговара тоа повеќе:)
Се смеам квалитетно секогаш со колеги на факс, кога од луд очај што сме по 100 саати на предавања, мораме со нешто да се издуваме, и најчесто мора со хумор и сатира...

Се смеем буквално на секои 10 мин. Мора да ми текне нешто што ќе ме насмее мене и тие околу мене :D

Обожавам да се смеам и луѓето ме знаат дека сум секогаш насмеана.Едноставно уживам во тоа и си се смеам сама од себе.А за да ме насмее некој тоа е реткост.

Се смеам гласно и упадливо и понекогаш знам да претерам поради тоа ама тоа сум јас и неможам да го сменам тоа во мене,битно знам дека не се смеам со сила и дека од срце ми доаѓа...не сум тип што се преправа и мразам кога некој на сила се смее.Опуштена сум,се смеам и за ситници и далеку сум од намќор само несакам смеење и пукање сеир на нечија сметка...ме нервира тоа зошто имам попаметни работи од тоа на некого да му се подсмевам иако тој го одобрува тоа...

Сакам луѓе како мене,опуштени,насмеани и весели,ведри и расположени и кога не е се така розево и се дружам со такви.Сите мои блиски се такви какви што само можам да посакам...Секако се знае,кога сме сериозни тогаш сме,а кога не тогаш одиме во крајност и ни е многу забавноretard:

Вистински се смеам кога сум расположена, а кога не сум, ќе се насмевнам само од култура, вештачки, и ќе гледам да не се примети дека не сум нешто ок. Мразам намќори и не сакам јас да бидам намќор.
Ако ми е блиска личноста, ако си имам маки, ако сум нешто тажна, ќе и кажам. Ама во друштво, кога сме повеќе души собрани, гледам да не се примети моето (не)расположение.
Ако е се ок, како што е најчесто, фала Богу, многу често се смеам, особено со него... :pipi:
Раката никогаш не ја ставам на уста, бидејќи имам природни и многу убави заби (пу пу пу, да ми ги серат кокошките, многу си ги сакам:pos:), така да, секогаш си се смеам без проблем, некогаш дури намерно се смешкам за да ми се видат забите. :pos:
Веројатно сте приметиле дека има луѓе на кои што кога ќе се насмеат им се гледаат долните заби, на некои горните... а на некои па никои. Е јас сум од тие луѓе што им се гледаат горните заби. :pipi:

П.С. Не се смеам гласно, само ептен кога ми е нешто смешно, инаку само отварам уста, т.е. се смеам без глас, знаете како... а не на глас, тоа ми е толку глупаво... :icon_lol:

NE !!! Ne bi se slozil so toa. Iskrenite nasmevki mozebi, no sto e so onie cinicnite i prokativnite nasmevki, cie znacenje mnogu dobro go znaeme ... !!!* :wink:

Кој се смее зло не мисли. А кој мисли не му е до смеење.

Се смеам многу често се разбира тоа зависи од друштвото со кое сум иначе најмногу се смеам ко ќе сум со татко ми зато ако тој не ме расположи тогаш незнам кој би можел.Исто така можам да кажам дека се смеам гласно и најчесто другарите/ките ми праат мајтап дека се смеам глесно ама :toe: :)
п.с.Апокалипто има многу добра смисла за хумор:wink: така да кој е нерасположен одма нека го бара

Зависи каков период ќе ме фати :) Некогаш сум цело време насмеана и на секаква глупост паѓам од смеење, ама кога не сум расположена ретко се смеам... Повеќето од времето сум неутрална :) Онака, се смеам кога има нешто смешно, ако не, ништо :) Смеењето ми е.... Незнам... Некогаш ми е безгласно, некогаш знам да испуштам некој крик :) незнам од што зависи тоа.... И не ставам рака на уста :) Луѓето со кои излагам се, најчесто позитивни :) Тие што не се, ги одбегнувам, нејќам да ме напнуваат....

Го сакам моето друшто секогаш можат да ме насмеат:wink:
Не сакам да излегувам со некој намќори...Едноставо сакам весело,забавно и позитивно друштво.
Јас сум човек кој многу се смее и малите шеги ми се интересни ако не нешто друго ќе упатам блага насмевка.:pipi:

аии немој само за смеење да збориме на школо по цел ден тоа го праам низ пжс исто а и дома исто гласно смеење рулзз особено е интересно ако се засмееш со џакус:pos2::pos2:

OOOoooo смеење a? Xaxaxaxaxa
Да не зборам. Hого се смеам!
Посебно у школото со еден мој другар... се ќинеме xexexe :)

Татко ми ми се чуди кога се смеам на глас кога глеам комедија на тв. Гласно се смеам обично. Кога некој не се смее гласно и се труди да не пушти глас, ја ги заебавам како демек, што бе на вибрации си ставен, а? Оп, оп полека да не прегориш.:vozbud::toe:
Смеењето е за на глас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom